Teksti:
Seuran toimitus

Juhlakauden erikoisohjelmiston nähdään uusintana jouluinen tarina rahansa pankille menettäneestä Veikosta. Lisäksi tutustutaan Pate Mustajärveen ja sarjauutuuksiin Arne Dahl ja Lentoemännät. Viikon lopulla alkaa paljon puhuttu uutuus Voice of Finland.

Joulukuusivarkaat la 24.12. klo 20.45 TV1

Pankki ahdistaa Veikkoa (erinomainen Pekka Autiovuori). Hän on laittanut maansa vakuudeksi lainoistaan – maan, jolla ei laman tullen olekaan arvoa. Jotta saisi hurjat velat jotenkin maksettua, hänen on painettava pimeää remonttikeikkaa terveydestään piittaamatta, ja myytävä pankille menetetyiltä mailtaan ”varastettuja” joulukuusia. Mutta riittääkö sekään? Saako kotona olla edes joulun yli?

Lue lisää

Arne Dahl alk. su 25.12. klo 21.00 FST5

Kirjallisuustutkija ja -kriitikko Jan Arnald (s.1963) kirjoitti ensimmäiset erikoispoliisijoukko A-ryhmästä kertovat dekkarit salanimellä Arne Dahl. FST5 esittää kirjoihin perustuvan kymmenosaisen ruotsalaissarjan, jonka joka osalla on oma ohjaajansa.

Lue lisää

Kolme viisasta miestä su 25.12. klo 20.50 TV1 ****

Mika Kaurismäen ilahduttavan onnistunut suuren sydämen elokuva kunnioittaa indie-legenda John Cassavetesin improvisatorista henkeä: Päänäyttelijät Kari Heiskanen, Pertti Sveholm ja Timo Torikka loivat omat hahmonsa, joiden pohjalta kehitettiin tarinarunko karaokebaariin jouluksi päätyvistä, elämänpettymyksiään puivista miehistä.

Lue lisää

 

Lentoemännät alk. ke 28.12. klo 22.30 Sub

Yhdysvaltojen sisäisillä reiteillä operoiva halpalentoyhtiö Virgin America on antanut kameroille luvan seurata viiden lentoemäntänsä työtä. Mikä tahansa julkisuus on kai hyvää julkisuutta, joten miksipä ei. Yhtiön perustanut miljonääri Richard Branson vilahtaa itsekin kuvissa vain yhden kauden mittaiseksi jääneessä sarjasssa Lentoemännät (Fly Girls, USA 2010).

Lue lisää

Pate Mustajärvi – popedoitu mies to 29.12. klo 21.00 TV2

”Kyä sen Poperan keikalla huomaa, että jos puolikin biisiä laulaa ja katsoo jotain yhtä tyttöä silmiin, niin aika äkkiä sieltä tulee rasvakourat sitä tyttöä puristaan: ’Laula sinä vaan, mutta tää on minun’”, sanoo rockveteraani Pate Mustajärvi ja räkänauraa päälle.

Lue lisää

 

 

The Voice of Finland alk. pe 30.12. klo 20.00 Nelonen

Odotettu ja kohuttu laulukilpailu-uutuus alkaa perjantaina parhaaseen katseluaikaan. Axl Smith juontaa, Lauri Tähkä, Elastinen, Paula Koivuniemi ja Michael Monroe tähtivalmentavat.

Lue lisää

X