Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
kuukausihoroskooppi helmikuu
Viva-lehden kuukausihoroskoopissa vuorossa helmikuu 2021! © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kuukauden aikana on odotettavissa eri tähtimerkeille. Näin keskitalvi etenee sinun horoskooppimerkilläsi!

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä helmikuun 2021 aikana on odotettavissa eri tähtimerkeille.

Oinas (21.3.–20.4.)

Sinun on nyt mahdollista saavuttaa jotain merkittävää, mutta se edellyttää sitä, että fokuksesi on terävä, ja tiedät tarkasti, mihin tähtäät. Joku erityisen kiinnostava henkilö ilmestyy elämääsi. Rahankäytössä maltti on nyt valttia.

Härkä (21.4.–21.5.)

Luvassa on niin säkenöiviä onnen hetkiä kuin pettymyksiäkin. Pyri selkeyteen ihmissuhteissasi, sillä väärinymmärrykset sekoittavat elämääsi, ja mustasukkaisuuskin voi nostaa päätään. Älä lupaile enempää kuin minkä pystyt pitämään.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Sinulla on nyt erityistä silmää hyville kaupoille, joten jokin isompikin hankinta saattaa olla ajankohtainen. Tuore tuttavuus tuo raikkaan tuulahduksen ja uusia ajatuksia elämääsi. Saat tilaisuuden korjata jonkin tekemäsi virheen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Tukahdutettu luovuutesi pyrkii pintaan. Ota se käyttöön kaikilla elämäsi osa-alueilla. Huomaat, miten elämääsi tulee lisää sävyjä ja mielekkyyttä, ja ihmissuhteesi paranevat. Olet varsin ahkera ja haka ratkomaan erilaisia ongelmia.

Leijona (23.7.–23.8.)

Olet hyvässä vedossa ja haluat kehittää itseäsi, joten ilmoittaudu jollekin kurssille tai aloita itseopiskelu. Menossa oleviin projekteihin voi tulla viivästyksiä tai muutoksia. Ärtymisen sijaan yritä sopeutua uuteen tilanteeseen.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Jakso on hieman nurinkurinen, mutta ei mitenkään huono. Asiat, jotka ensisilmäyksellä vaikuttavat epäonnistumisilta tai virheiltä, voivatkin myöhemmin paljastua onnenpotkuiksi ja pettymykset vaihtua riemuksi. Elä, koe ja ihmettele.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kiinnostavaa tekemistä riittää, ja oletkin hyvin luova ja tuottelias. Sinulla on kyky luoda ympärillesi harmoniaa ja loihtia kauneutta vaatimattomistakin aineksista. Viljele lahjaasi, sillä se tuo nyt paljon iloa ja lohtua monille.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Elämäsi on nyt nopeatempoista. Oma pää kannattaa silti yrittää pitää mahdollisimman kylmänä ja jättää spontaanit repäisyt rauhallisempaan ajankohtaan. Nojaa rutiineihisi ja huolelliseen suunnitteluun, niin hyvä tulee. Älä törsää.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Luvassa on tasaista menoa, joka ennen pitkää alkaa kalvaa vaihtelunhaluista mieltäsi. Sen sijaan että kehräisit draamaa kokoon tyhjästä, järjestä jotain mukavaa läheisillesi. Jakson parasta antia ovat mielenkiintoiset kohtaamiset.

Kauris (22.12.–20.1.)

Elät etsikkoaikaa. Isotkin muutokset ovat mahdollisia, mutta niitä ei ole syytä pakottaa tai etsimällä etsiä. Saatat huomata yleensä pitkän pinnasi kiristyvän tavallista helpommin ja olevasi haluttomampi tyytymään kompromisseihin.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Voit nyt saavuttaa menestystä, mutta se ei tipahda syliisi ilman vaivannäköä. Mieti siis, mitä haluat saavuttaa ja tee konkreettisia tekoja sen eteen. Pikkuharmeja riittää, mutta ongelmanratkaisukykysi on nyt aivan omaa luokkaansa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Henkilökohtaisen elämäsi palaset ovat liikkeessä ja hämmentävät päivittäisiä kuvioitasi, mutta mitään radikaaleja muutoksia ei ole luvassa. Joudut ehkä omaksumaan uusia rutiineja tai taitoja tai elämääsi voi astua uusi tuttavuus.

Horoskoopit on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 2/21.

Lue myös: Horoskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X