Naapureista tuli ystävät – Anja Pohjola, 91, ja Eeva-Leena Pokela, 68: ”Meitä yhdistää elämänilo”

Näyttelijä Anja Pohjola ja laulaja Eeva-Leena Pokela ystävystyivät 12 vuotta sitten. Samanlainen huumorintaju yhdistää heitä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Anja Pohjola ja Eeva-Leena Pokela ovat eläkkeellä, vaikka tekevätkin satunnaisesti myös töitä. ”Ystävyyttä pitää myös vaalia. Nyt on aikaa rillutella ystävien kanssa. Se on arvokasta”, Eeva-Leena sanoo.

Näyttelijä Anja Pohjola ja laulaja Eeva-Leena Pokela ystävystyivät 12 vuotta sitten. Samanlainen huumorintaju yhdistää heitä.
Teksti: Pirjo Kemppinen 

Valinta ei suju hetkessä, vaikka ruokalista on tuttu ja jokainen annos ainakin kertaalleen maistettu. Pohdinta keskeytyy tuon tuostakin, kun Anja Pohjolan, 91, ja Eeva-Leena Pokelan, 68, mieliin juolahtaa jokin hauska sattumus.

Sellainen kuin ravintolaan lähtö.

Anja ja Eeva-Leena lähtivät yhdessä matkaan taiteilijakoti Lallukasta, jossa kumpikin asuu. He odottivat hissiä ja ihmettelivät, kun sen saapuminen kesti. Sitten he oivalsivat, ettei kumpikaan ollut painanut hissin kutsupainiketta. Päästyään hissiin Eeva-Leena kysyi, oliko Anja käynyt kampaajalla. Samalla hän unohtui peilaamaan omia hiuksiaan. Hissi seisoi paikallaan. Napin painallus oli jälleen unohtunut.

Lopulta he astelivat ulos Lallukan ovesta hilpeästi nauraen.

Anja ja Eeva-Leena nauttivat tilannekomiikasta.

On heidän ystävyydessään tummiakin sävyjä.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X