Anna-lehti: Laulaja Anna Puu tunnustaa: ”Minulle on aina ollut selvää, että varattujen kanssa ei aleta säätää”

Laulaja Anna Puu ja musiikkituottaja Jukka Immonen joutuivat perumaan Italiaan suunnitellut häät koronan takia. He avioituivat lopulta viime syksynä pariskunnan olohuoneessa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Äitiyslomalla ollut Anna Puu tekee nyt paluuta työelämään.

Laulaja Anna Puu ja musiikkituottaja Jukka Immonen joutuivat perumaan Italiaan suunnitellut häät koronan takia. He avioituivat lopulta viime syksynä pariskunnan olohuoneessa.
(Päivitetty: )
Teksti:
seura.admin

”Minulle on aina ollut selvää, että varattujen kanssa ei aleta säätää. Ja jos olen itse onnellisessa parisuhteessa, katseeni ei harhaile”, Anna Puu,40, kertoo Anna-lehdessä. Hän muistelee haastattelussa parisuhteensa alkua vuonna 2015.

Anna Puu ja musiikkituottaja Jukka Immonen tunsivat toisensa töiden kautta, mutta lempi leimahti työkuvioissa vasta vuonna 2015, jolloin molemmat olivat sinkkuja. Studiossa väreili ”jännää energiaa”, ja Anna Puu teki aloitteen.

Pariskunnan piti avioitua kesällä 2020. Barolosta Italiasta oli varattu viinitila ja kutsu oli lähetetty yli sadalle vieraalle.

”Siitä olisi tullut juuri meidän näköinen juhla. Päivämäärä siirrettiin kertaalleen, mutta korona ei ollut ohi vielä silloinkaan. Oli pakko päästää irti siitä unelmasta.”

Häät vietettiin lopulta viime syksynä pariskunnan olohuoneessa, flyygelin ääressä.

”Läsnä olivat vain kaikkein lähimmät. Tärkeintä lopulta oli, että menimme naimisiin.”

Lue myös: Roope Salmisella on yllättävä sivuammatti: ”Saan keikoista ehkä kymmenesosan verrattuna normaaleihin keikkoihini”

”Ei tämä suhde kitkaton ole”

Anna Puu kertoo, että samalla alalla työskentely on hyvä asia.

”On ihanaa, kun kumppani ymmärtää täysin, mitä on olla esiintyvä taiteilija.”

Välillä tulee yhteenottoja.

”Ei tämä suhde kitkaton ole, otamme välillä tulisesti yhteen. Mutta se on turvallista. Ei tarvitse pelätä, että riidan päätteeksi toinen lähtee.”

Anna Puu kertoo olevansa miestään temperamenttisempi ja kipakampi. Työtoveruuteen parisuhde ei ole vaikuttanut.

”Tai ehkä minä kiukuttelen enemmän kuin aiemmin. Olen tunneihminen ja mielialani vaihtelevat. Kanssani on varmasti vaikea elää. Yleensä en valita tai nalkuta, mutta kun vanne alkaa kiristää päätä, olen tosi ärsyttävä ja ärsyynnyn kaikesta. Siinä tilassa saatan tulla sanoneeksi kaikenlaista. Tuntiessani huonon tuulen lähestyvät pahoittelen jo etukäteen huonoa käytöstäni lähimmilleni. Kehenpä muuhun tuntojani purkaisin.”

Anna Puu arveli, ettei tulisi enää raskaaksi

Anna Puulla on 12-vuotias tytär edellisestä liitosta ja puolitoistavuotias poika Jukka Immosen kanssa.

Anna Puu kertoo, että hän oli pitkään täysin varma, ettei hän haluaa lisää lapsia. Mieli muuttui toukokuun lopulla vuonna 2020.

”En muista erityisesti pohdiskelleeni lapsiasiaa, se tuli ihan puskista. Saattaa kuulostaa huuhaalta, mutta ehkä alitajuisesti tiedostin, että tämä uusi ihminen halusi maailmaan.”

Hän arveli iän olevan este raskaudelle, mutta poika syntyikin jo vuoden kuluttua. vauvaruljanssin aloittaminen uudelleen pelotti, Anna Puu tunnustaa.

”Näin painajaisia vaipparallista ja kurahousuista.”

Hän sanoo olevansa nyt erilainen äiti

Anan Puu on nyt on palaamassa äitiyslomalta ja perhevapaalta takaisin työelämään.

”Elän nyt vaihetta, jossa yritän löytää uudelleen Anna Puun.”

 

 

X