Kirje sinulle, jota arvostan – Anne Pohtamo kirjoitti Anna Abreulle

Laulaja Anna Abreu
Anne Pohtamo kirjoitti kirjeen laulaja Anna Abreulle. © Tommi Tuomi
Anne Pohtamo kirjoitti lämminhenkisen kirjeen Seuran kiintotähti-sarjassa arvostamalleen taiteilijalle. Sen sai laulaja Anna Abreu.

Kirje sinulle, jota arvostan

Hei Anna,

arvostan omaperäisyyttäsi ja nautin musiikistasi, jossa on ripaus latinohenkeä. Olet taitava artisti.

Olet ihastuttavan raikas ja viehättävä. Sovit upeasti nuorten idoliksi. Olet ollut julkisuudessa myönteisellä tavalla, etkä ole sortunut ylilyönteihin.

Yhä useampi voisi ottaa mallia sinusta. On pelottavaa, kuinka monet nuoret ovat valmiita tekemään ja näyttämään mitä tahansa päästäkseen julkisuuteen. Sen sijaan jokaisen pitäisi pyrkiä säilyttämään itsekunnioituksensa ja omanarvontuntonsa. Tietyn rajan ylittämällä satuttaa itseään ja sisimpäänsä. Raamatussakin neuvotaan, ettei pidä mukautua tämän maailman menoon.

Terveisin Anne

Anne Pohtamo

Anne Pohtamo toivoo, että yhä useampi ottaisi mallia Anna Abreusta. © Vesa Tyni

Lue myös:

Anne Pohtamo pitkästä liitostaan: ”Olemme rakentaneet yhdessä jotain ainutkertaista”

Katso Seuran kansikuvat, joissa Anne Pohtamo esiintynyt