Anna-lehti: Janni Hussi paljastaa arjestaan ja suhteestaan Joel Harkimoon: ”On mahdoton ajatus, että joutuisin pyytämään puolisoltani rahaa”

Ahkera ja energinen Janni Hussi pitää taloudellista itsenäisyyttä tärkeänä asiana myös parisuhteessa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Janni Hussi ja Joel Harkimo menevät naimisiin vielä tänä vuonna: "En ole ikinä haaveillut isoista prinsessahäistä, eikä sellaisia ole meille tulossa."

Ahkera ja energinen Janni Hussi pitää taloudellista itsenäisyyttä tärkeänä asiana myös parisuhteessa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Anastasia Ranta

Janni Hussi, 30, kihlautui viime syksynä Joel Harkimon kanssa. Janni oli varma suhteesta jo ensihetkistä lähtien.

”Olin ehtinyt deittailla sen verran, että Joelin tavatessani tiesin heti, että tässä se
on. Hän on empaattinen sekä oikeudenmukainen ihminen, joka huomioi aina muita”, Janni Hussi kertoo Anna-lehdessä.

Pari otti yhteisen asuntolainan jo muutaman kuukauden tapailun jälkeen. Nyt näyttää siltä, että he pääsevät kesän aikana muuttamaan uuteen kotiin Sipooseen.

”En ole ikinä haaveillut tai suunnitellut, että kolmekymppisenä olisin naimisissa. Tai että minulla olisi lapsia, se punainen mökki ja perunamaa. Mutta osa näistä on pian totta”, Janni pohtii.

View this post on Instagram

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Janni Hussi vai kenties Janni Harkimo?

Parin hääkellot soivat jo tänä vuonna. Valmistelut ovat alkutekijöissään, mutta hääpuku on kuitenkin jo hankittu. Janni luottaa lähipiiriinsä, eikä vaadi häiltä paljoa.

”En ole ikinä haaveillut isoista prinsessahäistä, eikä sellaisia ole meille tulossa. Enemmän toivomme rentoa ja maanläheistä meininkiä.”

Janni ei ole vielä päättänyt pitääkö sukunimensä.

”Nimi on niin iso osa identiteettiä, että en tiedä, tuntuisiko hassulta, jos nimi vaihtuisi.”

”Olen rennompi, kun tiedän, että seison suhteessa taloudellisesti omillani”

Janni ja Joel sijoittivat yhteiseen bisnekseen jo suhteen alkuaikoina. Vähän aikaa sitten he ostivat yhdessä osakkuuden hierontayrityksestä.

Janni on tehnyt töitä 11-vuotiaasta asti ja jo 16-vuotiaana viittäkin työtä yhtä aikaa. Nyt Janni toimii muun muassa Suomipopin juontajana ja Syke-sarjan näyttelijänä. Taloudellinen itsenäisyys on hänelle tärkeää myös parisuhteessa.

”Olen rennompi, kun tiedän, että seison suhteessa taloudellisesti omillani. Minulle on mahdoton ajatus, että joutuisin pyytämään puolisoltani rahaa, ja koen luontevana, että molemmat maksavat osuutensa.”

Farkut verkkarihousuun

Luontaisen energinen, pitkän urheilutaustan omaava Janni ajatteli pitkään, ettei hänellä olisi varaa olla heikko tai tehoton. Nykyisin hän sallii herkkyyden ja osaa olla armollisempi itselleen.

”Ennen muokkasin kehoa ulkoisesti ja nyt haluan, että keho voi hyvin sisäisesti
ja että se jaksaa.”

Ennen Joelia, Janni piti Netflixin katsomista ajanhukkana, enää hän ei ajattele yhtä jyrkästi. Vaikka Janni touhottaa yhä aamusta iltaan, on hän oppinut nauttimaan myös lepohetkistä.

”Huomaan, että minun tekee yhä useammin mieli vetää ylleni verkkarit farkkujen sijaan ja kaivautua sohvan nurkkaan. Huomaan myös ajattelevani, että tämäkin on ihan okei.”

Lue lisää Anna-lehdestä. Janni Hussi kertoo jutussa, millä tavalla Joel Harkimo lähestyi häntä sosiaalisessa mediassa. Hän myös kertoo lehdessä, mitä erikoisuuksia hänen ja Joelin yhteisessä Sipoon kodissa tulee olemaan. Janni paljastaa jutussa myös, millainen hän oli lapsena.

Lue myös: Raha on tabu, riidanaihe ja nakertaa parisuhteessa: ”Rahariidat saivat ­meidät etääntymään” – Näin terapeutti neuvoo pariskuntaa

X