Janni Hussi nauttii arjestaan rallipiireissä – Jolle ei pyykkää vaimonsa hikisiä ajohaalareita

Koiralle koti -ohjelman juontaja Janni Hussi viihtyi ennen tv-alan Kultainen Venla -gaalaa Monacon Monte Carlossa, josta hän palasi edellispäivänä takaisin Suomeen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Rallihommiakin nykyään paiskiva juontaja Janni Hussi odotti Harri-koiransa tulevaa jalkaleikkausta. ”Harrilta poistetaan jalasta titaani, joka laitettiin sinne jalan murruttua neljä vuotta sitten. Liikkuminen ei ole nyt ollut hirveän hyvää, mutta sen pitäisi nyt eläinlääkärin mukaan ratketa.”

Koiralle koti -ohjelman juontaja Janni Hussi viihtyi ennen tv-alan Kultainen Venla -gaalaa Monacon Monte Carlossa, josta hän palasi edellispäivänä takaisin Suomeen.
Teksti:
Linda Martikainen

”Olimme tekemässä vain kisanuottia, eli emme olleet ollenkaan ajamassa kilpaa. Seuraavaksi lähdemme Rovaniemelle kisoihin”, kartturin haalareihin hypännyt Janni Hussi kertoi punaisella matolla Oopperatalossa Helsingissä.

Kuljettaja Lauri Joonan kanssa kilpaileva Hussi on otettu hyvin vastaan ralliporukoihin.

”Siinä vaiheessa, kun rallihaalarit vedetään päälle, on ihan se ja sama, kuka sinä olet, mikä ammatti tai titteli on ja paljonko on pankilla painetta, kaikki ovat jotenkin samalla viivalla. Se on minusta ihanaa. Siellä ollaan saman asian parissa.”

Jolle ei pyykkää vaimonsa hikisiä ajohaalareita

Hussin kotiinpaluut ovat arkisen lämminhenkisiä, kun kotona odottavat puoliso JoelJolleHarkimo ja villakoira Harri.

”Nytkin he olivat lentokentällä vastassa. On se aina ihanaa.”

Vaimonsa hikisiä ajohaalareita ei Jolle sentään joudu pyykkäämään.

”Kyllä valitettavasti itse joudun pyykkäämään omat hikiset ajokalsarini. Kyllähän se on aina sellainen vastaanottokomitea, kun yksi karvakamu siellä ilopissoineen pyörii – tämä pienempi siis”, Hussi täsmensi ja nauroi.

Lue myös: Rallimaailmaan siirtynyt Janni Hussi kohtaa yhä ennakkoluuloja ja alusvaatekyselyitä: ”Nyt pidän puoleni eri tavalla kuin parikymppisenä”

Mitä kuuluu muille Venla-gaalan tähdille ja vieraille?

Näyttelijä Elias Salonen voitti Venla-pystin pääosasta Piiritys-sarjasta. Salosen juhlatyyli oli aussitähti Jacob Elordin inspiroima. ”Hän on tällä hetkellä mielestäni maailman tyylikkäin mies. Silmälasit sain viime viikolla, minulla on näkö huonontunut, eli nämä eivät ole imagolasit.”
Näyttelijä Elias Salonen voitti Venla-pystin pääosasta Piiritys-sarjasta. Salosen juhlatyyli oli aussitähti Jacob Elordin inspiroima. ”Hän on tällä hetkellä mielestäni maailman tyylikkäin mies. Silmälasit sain viime viikolla, minulla on näkö huonontunut, eli nämä eivät ole imagolasit.” © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Elias Salonen on saanut kaksi Venla-ehdokkuutta, vaikka uran alku hapuili – ”Kun Kotikatu loppui, menin ärrälle duuniin”

Gaalan seuratuimpia tähtiä olivat vuoden ohjelmaksi valitun Kirjolla-sarjan Topi Borg yhdessä siskonsa Sointu Borgin kanssa. Sisaruksilla on kovin erilainen leffamaku. ”Minä katson kaikkea masentavasta, tylsästä hauskaan. Hän haluaa katsoa aina sen ranskalaisen pyörätuolielokuvan miljoonannen kerran”, Koskemattomat-elokuvaan viitannut Topi Borg kertoi Soinnun nyökytellessä vieressä.
Gaalan seuratuimpia tähtiä olivat vuoden ohjelmaksi valitun Kirjolla-sarjan Topi Borg yhdessä siskonsa Sointu Borgin kanssa. Sisaruksilla on kovin erilainen leffamaku. ”Minä katson kaikkea masentavasta, tylsästä hauskaan. Hän haluaa katsoa aina sen ranskalaisen pyörätuolielokuvan miljoonannen kerran”, Koskemattomat-elokuvaan viitannut Topi Borg kertoi Soinnun nyökytellessä vieressä. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Anne-Mari Borg kertoo lapsiperheen arkea kannatelleesta käänteestä – “Topin autismista tuli enemmän yhdistävä kuin erottava”

Aki ja Katri Riihilahti olivat olleet koko perheen kanssa reissussa Afrikassa. ”Olimme Keniassa. Yritimme siellä syöttää toisiamme leijonille, mutta ei onnistunut”, Aki totesi.
Aki ja Katri Riihilahti olivat olleet koko perheen kanssa reissussa Afrikassa. ”Olimme Keniassa. Yritimme siellä syöttää toisiamme leijonille, mutta ei onnistunut”, Aki totesi. © Tiia Ahjotuli
Juontaja Shirly Karvinen oli lomaillut monta viikkoa Thaimaassa. ”On ollut mukavaa saada aloittaa uusi vuosi rauhassa. Tämä on vähän sellaista mietiskelyn aikaa, että mitähän sitä haluaisin elämälläni tehdä”, Karvinen pohti.
Juontaja Shirly Karvinen oli lomaillut monta viikkoa Thaimaassa. ”On ollut mukavaa saada aloittaa uusi vuosi rauhassa. Tämä on vähän sellaista mietiskelyn aikaa, että mitähän sitä haluaisin elämälläni tehdä”, Karvinen pohti. © Tiia Ahjotuli
Juontaja Vappu Pimiä edusti mustassa iltapuvussa. Pimiä oli myös ehdolla vuoden juontajaksi.
Juontaja Vappu Pimiä edusti mustassa iltapuvussa. Pimiä oli myös ehdolla vuoden juontajaksi. © Tiia Ahjotuli
Juontajapariskunta Niina ja Lorenz Backmanin tavoitteena oli viime kesänä ajaa matkailuautolla Italiaan, mutta pari päätyi lapsineen Latviaan. ”Niinahan sai minulta kymmenen vuotta sitten synttärilahjaksi ajokortin. Niina on kova ajamaan”, Lorenz Backman kertoi.
Juontajapariskunta Niina ja Lorenz Backmanin tavoitteena oli viime kesänä ajaa matkailuautolla Italiaan, mutta pari päätyi lapsineen Latviaan. ”Niinahan sai minulta kymmenen vuotta sitten synttärilahjaksi ajokortin. Niina on kova ajamaan”, Lorenz Backman kertoi. © Tiia Ahjotuli
Näyttelijät Eija Vilpas ja Anna Böhm (vas.) tutustuivat toisiinsa gaalaan saapuessaan. Vilpas jäi toukokuussa eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista ja on nykyään freelancer. ”Olin kesäteatterissa ja syksyllä olen kuvannut Koskista. Keikkoja ja ohjaushommia on tiedossa”, Vilpas kertoi.
Näyttelijät Eija Vilpas ja Anna Böhm (vas.) tutustuivat toisiinsa gaalaan saapuessaan. Vilpas jäi toukokuussa eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista ja on nykyään freelancer. ”Olin kesäteatterissa ja syksyllä olen kuvannut Koskista. Keikkoja ja ohjaushommia on tiedossa”, Vilpas kertoi. © Tiia Ahjotuli
Toimittaja Sean Ricksin luotsaama Perjantai-ohjelma palkittiin vuoden keskusteluohjelmana. Ennen palkintojenjakoa Ricks edusti punaisella matolla ohjelmassa mukana olevan toimittaja Roosa Maskosen kanssa.
Toimittaja Sean Ricksin luotsaama Perjantai-ohjelma palkittiin vuoden keskusteluohjelmana. Ennen palkintojenjakoa Ricks edusti punaisella matolla ohjelmassa mukana olevan toimittaja Roosa Maskosen kanssa. © Tiia Ahjotuli
Poromafia-sarjan näyttelijät Paavo Westerberg, Kaija Pakarinen, Anna-Maija Tuokko ja Samuli Edelmann juhlivat Venla-pystiä vuoden draamasarjasta. Sarja sai Venlan myös parhaasta ohjauksesta.
Poromafia-sarjan näyttelijät Paavo Westerberg, Kaija Pakarinen, Anna-Maija Tuokko ja Samuli Edelmann juhlivat Venla-pystiä vuoden draamasarjasta. Sarja sai Venlan myös parhaasta ohjauksesta. © Tiia Ahjotuli
Elämäni biisi -ohjelman juontaja Katja Ståhl palkittiin toistamiseen vuoden juontajana. ”Okei, tämä tuli puun takaa”, Ståhl totesi palkinnon saatuaan.
Elämäni biisi -ohjelman juontaja Katja Ståhl palkittiin toistamiseen vuoden juontajana. ”Okei, tämä tuli puun takaa”, Ståhl totesi palkinnon saatuaan. © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Katja Ståhl sai ison huolen harteiltaan, kun äiti muutti hoivakotiin – ”Parasta on tietää äidin olevan turvassa”

X