Marion Rung nauttii mummiudesta: ”Olen ihan sekaisin hänestä – Rafael on tosi suloinen”

”Nautin edelleen myös esiintymisestä suunnattoman paljon”, laulaja Marion Rung kertoi vierellään manageri-aviomies Kalle Munck. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Laulaja Marion Rung on rakentanut Matti Fredi Siitosen kanssa Kulkuri ja Kaunotar -konserttikiertueen, jonka tiimoilta hän keikkailee tammikuusta ensi kevääseen asti.

Konserttikiertueen ensi-iltaa vietettiin Hyvinkäällä isänpäivänä ja vastaanotto oli hyvä.

”Hienosti meni, ihmiset tykkäsivät. Jatkamme kiertuetta tammikuussa ja kevään aikana. Se onkin kevään suurin työni”, Marion Rung kertoi.

Laulaja iloitsee ensimmäisestä lapsenlapsestaan

Keikkatahtia hidastaneen Marion Rungin upea ura on kestänyt jo 58 vuotta. Laulaja rakastaa edelleen esiintymistä, mutta keikkoja hän tekee nykyään hieman valikoiden.

Uutta ihanaa sisältöä elämään on tuonut ensimmäinen lapsenlapsi, joka syntyi viime keväänä. Rungia kutsutaan bobeksi, joka tarkoittaa isoäitiä jiddišin kielellä.

”Hän on nimeltään Rafael ja tietysti olen ihan sekaisin hänestä. Hän on tosi suloinen”, Rung kertoi lapsenlapsestaan Tanssien Tähtiin Show’ssa Peacock-teatterissa Helsingissä.

Show-kiertueella nähdään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttuja ammattitanssijoita.

Lue myös: Nostalgiset kansikuvat: Marion Rung seurassa kautta vuosien

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia