Nämä hullutukset piristävät – Ulla Tapaninen, Mikko ”Tökä” Töyssy ja muut tutut paljastavat nykyarjen ilonsa

Seuran soittokierros julkkiksille paljasti, mitkä asiat ovat viime aikoina naurattaneet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Mikko ”Tökä” Töyssy kertoi vitsin. ”Kaksi kakkaa leikki hiekkalaatikolla. Ripuli tuli käymään ja kysyi, pääseekö mukaan leikkiin. Kakat katsoivat toisiaan ja sanoivat: ’Et, tää on vain koville jätkille!’”

Seuran soittokierros julkkiksille paljasti, mitkä asiat ovat viime aikoina naurattaneet.
Teksti: Linda Martikainen

Edellisen Putous-kauden voittaja Mikko ”Tökä” Töyssy kertoi huvittuneensa ihmisten erilaisista turvaväleistä esimerkiksi lenkkipoluilla.

”Kävelylenkeillä on ollut koomista huomata, miten toiset ihmiset ovat ottaneet turvavälit oikealla tavalla ja toisille ne eivät ole niin justiinsa. Lenkkipoluilla on välillä oikein ryysistä ja olkapäät osuvat yhteen. Meitä on täällä monenmoista surffaajaa. Social distancing ei välttämättä ole kaikille se prio­riteetti ykkönen. Se on ehkä tragikoomista”, Mikko Töyssy sanoo.

Kaupassa asioimisesta on tullut myös mielenkiintoinen ja jännittävä tuokio.

”Jonottaessa turvaväli pidetään kivasti, mutta kun päästään sinne kassan päätyyn, jossa ostokset pakataan, niin kaikki ovat sillit suolassa. Se on vähän niin kuin sadan metrin juoksussa. Loppuun asti pitäisi vetää eikä ruveta yhdeksänkympin kohdalla tuulettamaan.”

Korona-aikaan Mikko Töyssy sanoo suhtautuvansa järjellä liikoja stressaamatta.

”Yritän huolehtia niistä asioista, joihin pystyn vaikuttamaan.”

Töyssyn Putous-hahmo Urmas Viilunk palaa todennäköisesti kehiin heti kun tilanne sallii.

”On tässä ollut kyselyjä ja joitain keikkoja on Urmakselle buukattu. Urmas voi hyvin ja odottelee milloin pääsee latomaan uusia talouslukuja”, Mikko Töyssy paljastaa.

Julkkikset korona-aikana

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on hauskuuttanut itseään Youtube-videoilla.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on hauskuuttanut itseään Youtube-videoilla. Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

”Uudeksi suosikikseni on noussut ’Ei se virpominen oo mun juttu’, jossa pääsiäisen aikaan haastateltu lapsi ei selvästikään pidä virpomista oikein minään. Arvostan väkevästi.” Pilvi Hämäläinen kertoo.

Lue myös: Näyttelijä Pilvi Hämäläinen tunnustaa olevansa tunnollinen sinnittelijä: ”Terveyteni pettää joka kerta, kun joku iso työprojekti loppuu”

Näyttelijä Eija Vilpas iloitsee valosta ja ensimmäisistä lesken­lehdistä ja valkovuokoista.

Näyttelijä Eija Vilpas iloitsee valosta ja ensimmäisistä lesken­lehdistä ja valkovuokoista. Kuva: Pekka Mustonen/Otavamedia

Kesto­iloa näyttelijä Eija Vilppaalle aiheuttavat omat koirat. ”Niiden edesottamukset ja läpinäkyvä ahneus ruuan perään on koomista.”

Lue myös: Eija Vilpas: ”Ihmisten ahneus pöyristyttää”

Christoffer Strandberg on viettänyt aikaa Valma-koiransa kanssa.

Christoffer Strandberg on viettänyt aikaa Valma-koiransa kanssa. Kuva: Tommi Tuomi/Otavamedia

Näyttelijä Christoffer Strandbergin Valma-koira on tarjonnut makeimmat naurut viime aikoina. ”Nauratti kun huomasin, että koiran toinen poski oli aivan hanhen ulosteessa. Mietin, että tässäkö todella on se ihmisen paras ystävä.”

Heidi Sohlberg on katsellut videoita ja viihdeohjelmia televisiosta.

Heidi Sohlberg on katsellut videoita ja viihdeohjelmia televisiosta.

Juontaja Heidi Sohlberg on katsellut lastensa kanssa vanhoja videoita ja saanut niistä iloa. Myös telkkarista on saanut naurun aiheita. ”Suurmestari-ohjelmaa katsellessa nauroimme kaikki ihan vedet silmissä.”

Ulla Tapaninen huvittuu somen hauskoista kuvista.

Ulla Tapaninen huvittuu somen hauskoista kuvista. Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Optimismiin taipuvainen näyttelijä Ulla Tapaninen huvittuu somen hauskoista ja oivaltavista kuvista. ”Olen itse laittanut Facebookiin kerran viikossa ’tiedotteen’, jossa olen kääntänyt jonkin asian kriittisen hulluksi. Palaute on ollut hyvää. Ihmiset ovat ymmärtäneet, että kyseessä on kärjistettyä komiikkaa.”

Näyttelijä Kiti Kokkonen luuli nähneensä pihallaan vesimyyrän.

Näyttelijä Kiti Kokkonen luuli nähneensä pihallaan vesimyyrän. Kuva: Paula Kukkonen/Otavamedia

Näyttelijä Kiti Kokkonen nauroi viimeksi itselleen. ”Meidän pihalle on ilmestynyt vesimyyrän tekemiä kuoppia. Eräänä aamuyönä heräsin ja luulin näkeväni pihalla vesimyyrän viiksineen kaikkineen itseteossa. Lopulta se sitten paljastuikin suodatinkankaan palaksi, johon oli takertunut havuja.”

Janne Kataja piristää itseään katsomalla hauskoja sarjoja ja elokuvia.

Janne Kataja piristää itseään katsomalla hauskoja sarjoja ja elokuvia.

Näyttelijä, yrittäjä Janne Kataja on piristänyt itseään katsomalla hauskoja sarjoja ja elokuvia. Naurua on riittänyt niin kotioloissa kuin somemaailmassa. ”Huumori on yksi parhaimpia tapoja käsitellä vaikeita asioita.”

X