Miss Suomi Alina Voronkova etsii uutta kotia rakkaansa Joonas Hurrin kanssa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Alina Voronkova
Miss Suomi Alina Voronkova etsii uutta kotia puolisonsa Joonas Hurrin kanssa. ”Vielä on epävarmaa, jatkuvatko pelit Tanskassa. Voi olla, että se selviää vasta kesän lopulla”, Hurri kertoi. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura tapasi Miss Suomi Alina Voronkovan ja jääkiekkoilija Joonas Hurrin taiteilija Hanna Variksen 35-vuotisjuhlanäyttelyssä Galleria Brondassa Helsingissä.

Hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova ei antanut flunssan jarrutella iloaan, kun kaunotar sai vihdoin jääkiekkoa Tanskassa pelanneen rakkaansa Joonas Hurrin Suomeen.

Joonaksen joukkueen voittoon päättynyt kausi Tanskassa on ohi ja osa miehen tavaroista on siirtynyt Alinan yksiöön. Pari viettää aikaansa paljon myös Lahden asunnolla, jossa Alinan mukaan kaksikon arkea helpottaa myös parempi keittiö.

Tänä kesänä kyyhkyläisten isoin juttu on oman asunnon osto. Uutta kotia he ovat jo etsineet aktiivisesti pääkaupunkiseudulta, mutta Alinan vaatimuslista on pitkä.

”Tänään hokasin, että tarvitsen myös oman toimistohuoneen. Iso kaksio on meille varmasti kuitenkin ihan hyvä.”

Joonaksen vanhemmat asuvat yhä Lahdessa, mutta sinne pari ei ainakaan tällä hetkellä ole asettumassa sen pysyvämmin.

”Työkuvioiden takia pk-seutu on meille parempi. Jos Joonas jatkaa ulkomailla pelaamista niin helpottaa, jos lentokentällekin pääsee nopeasti”, Voronkova totesi taiteilija Hanna Variksen 35-vuotisjuhlanäyttelyssä Galleria Brondassa Helsingissä.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X