Näyttelijä Sari Havas avioitui Risto-rakkaansa kanssa: ”Vieraat kertoivat häiden olleen ihanan villit, spontaanit ja hauskat juhlat”

Hiljattain Risto-rakkaansa kanssa avioitunut näyttelijä Sari Havas otti vastaan onnitteluja legendaaristen ravintoloiden Rivolin, Rivoletton ja Bar Rivon kutsuvierasavajaisissa Helsingissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Sari Havas avioitui Risto-rakkaansa kanssa. Häämatkalle kaksikko lähtee keväällä. ”Thaimaan Krabille”, Havas totesi.

Hiljattain Risto-rakkaansa kanssa avioitunut näyttelijä Sari Havas otti vastaan onnitteluja legendaaristen ravintoloiden Rivolin, Rivoletton ja Bar Rivon kutsuvierasavajaisissa Helsingissä.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Marraskuussa naimisiin menneen pariskunnan hääpäivä oli sujunut ihanasti Sari Havas paljastaa.

”Olimme pienessä ravintolassa Katajanokalla. Meitä oli suurinpiirtein 50 ihmistä ja notaari meidät vihki”, Sari kertoi.

Hän myönsi, että tilanne veti herkäksi, mutta itku ei sentään tullut.

”Tottakai liikutuin. Kun katsoin lapsiani, niin he näyttivät myös liikuttuneilta. Vieraat kertoivat häiden olleen ihanan villit, spontaanit ja hauskat juhlat.”

Hääkellot yllättivät

Naimisiinmeno ei ollut Havaksella varsinaisesti enää suunnitelmissa. Hän oli aiemmin naimisissa näyttelijä Pertti Sveholmin kanssa.

”En ajatellut meneväni uudestaan naimisiin eron jälkeen, mutta kun tapasin Riston niin se alkoi tuntua hirveän luontevalta. Halusin osoittaa meille molemmille ja maailmalle, että me olemme ja pysymme tässä. Tuntuu ihanalta sanoa, että aviomies”, Havas kertoi ja katsoi puolisoaan.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Lue myös: Sari Havas nauttii arjesta, jonka saa nyt jakaa puolisonsa kanssa: ”Iän myötä minulle on konkretisoitunut se, että ei täällä ihan loputtomiin hilluta”

Sari Havas ei halua itseään kutsuttavan äitipuoleksi. ”Olen Riston puoliso ja yksi perheen aikuisista.”

Sari Havas ei halua itseään kutsuttavan äitipuoleksi. ”Olen Riston puoliso ja yksi perheen aikuisista.” © Tommi Tuomi / Otavamedia

Galleria

X