Artikkeli on MAINOS

Yllättäviä menoja? - pikalaina auttaa arjessa

(Päivitetty: )
Teksti: Omalaina

Pikalaina on helppo ja nopea apu arjen yllättäviin menoihin. Pikalainan hakeminen ja saaminen ei edes vie paljon aikaa, sillä lainaa voi hakea helposti netissä, Omalaina.fi-sivulla.

Pikalainojen etuna on muun muassa se, että ne ovat luottorajaltaan pienempiä, jolloin niiden lyhennyksetkin ovat pienempiä. Laina-ajatkin voivat olla pitkiä, jolloin kuukausittaiset lyhennykset ovat yleensä hyvin hallittavissa. 

Pikalainan hakemiseen tarvitaan useimmiten vain henkilötiedot sekä verkkopankkitunnukset. Hakemuksessa pyydetyt tiedot on syytä tarkastaa huolellisesti ennen hakemuksen lähettämistä ja pikalainan hakemista. Hakemusprosessissa menee muutamia minuutteja, ja hyväksytty laina maksetaan tilille jopa samana päivänä.

Mihin tarkoitukseen voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea monenlaisiin tarkoituksiin. Yleisimpiä syitä pikalainan ottamiseen ovat yllättävien menojen kattaminen, esimerkiksi laskujen maksaminen, auton osto tai huolto ja remontti- sekä muut kodinkorjauskustannukset. Pikalaina voi myös auttaa arjen normaaleissa kuluissa, jos taloudellinen tilanne on hetkellisesti vaikea. 

Pikalainaa voivat hakea myös lomamatkan rahoittamiseen tai uuden harrastuksen aloittamiseen. Pikalaina voi tarjota nopean ja helpon ratkaisun talousongelmiin ja antaa mahdollisuuden toteuttaa asioita joita ei muuten olisi mahdollista tehdä.

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voivat hakea yleensä 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat Suomen kansalaisia tai joilla on oleskelulupa Suomessa. Lainanhakijan on myös oltava luottokelpoinen ja hänen on pystyttävä todistamaan tulonsa. Lainanhakijalta vaaditaan joskus myös vakuuksia, joka voi olla esimerkiksi kiinteistö tai auto. 

Lainoja kannattaa vertailla

Lainojen vertailu on tärkeää, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen lainan. Vertailemalla eri lainapalveluita voit saada selville, mikä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. 

Ennen kuin aloitat lainojen vertailun, on hyvä miettiä oma taloudellinen tilanne ja budjetti. Tiedosta omat tulosi ja menosi sekä se, miten paljon pystyt maksamaan kuukausittaisia lyhennyksiä. Näin voit helposti laskea, millaisella summalla voit hakea lainaa ja millaiset lyhennykset ovat sinulle realistisia. 

Kun tiedossasi on oma taloudellinen tilanteesi, voit aloittaa lainojen vertailun. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja poimi niistä itsellesi sopivimmat. Vertaile esimerkiksi eri korkojen suuruutta sekä muiden kulujen hinnoittelua. Lue myös huolellisesti kaikki ehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. 

Lainojen vertailussa on myös syytä kiinnittää huomiota palveluntarjoajien taustoihin, asiakaspalvelun aukioloaikoihin, takaisinmaksuun sekä maksuturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Lainahakemus on helppo tehdä netissä

Lainahakemuksen tekeminen netissä on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa muutamassa minuutissa, ja saat usein vastauksen heti. Lainanhakijan tulee kuitenkin olla tarkka hakemusta täyttäessä, sen täytyy vastata hakijan todellista taloudellista tilannetta. 

Lainahakemukseen liittyvien tiedostojen lataaminen voi viedä hieman enemmän aikaa, mutta ne ovat yleensä tarpeellisia hakemuksesi hyväksymiseksi. Tiedostot voivat sisältää esimerkiksi palkkakuitteja, verotodistuksia ja muita asiakirjoja, joita pankki tai rahoituslaitos tarvitsee arvioidakseen hakemuksesi. 

 

Pikalaina on nopea ja helppo laina silloin kun rahaa tarvitaan nopeasti. Tee hakemus netissä ja saat rahat tilillesi jo muutamassa minuutissa.

X