Rauhaisat puuhat vetävät oinasta puoleensa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kuten koko huhtikuun ajan, rauhaisat puuhat vetävät puoleensa. Oletko itsekin yllättynyt siitä, miten vähän sinulla on kiireitä? Toisaalta on mahdollista, että saat paljon aikaan pitkällä tähtäimellä. Luonnon merkitys on nyt suuri, ja haluat kokea keholla ja aisteilla. Lähipiirissä on leppoisia keskusteluja ja hauskaa yhdessäoloa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos olet halunnut toimintaa, tässä sitä tulee. Asiat tuntuvat vihdoin olevan liikkeessä ja pystyt selkeästi vaikuttamaan niiden etenemiseen. Sinulla on inspiraatiota liikkumiseen, joten laihdutuskuuri onnistuu hyvin. Kilot karisevat myös tehokkaasti hyötyliikunnassa. Suhteissa parasta ovat rentous, luonnollisuus ja kevyt huumori.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kulissien takana tapahtuu paljon, joten ole kuulolla, jottet menetä mitään tärkeää. On myös mahdollista, että sinulta halutaan salata jotain tai päinvastoin. Haluaisit mielelläsi viettää aikaa rauhallisessa paikassa kaukana hulinasta, mikäli se vain olisi mahdollista. Ota muutoinkin omaa aikaa. Venus on merkissäsi ja kasvattaa suosiotasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Nyt on aika suunnitella yhteisiä aktiviteetteja, joten varaudu siihen, että olet vain pieni osanen suuressa kokonaisuudessa. Jos yrität toimia vain oman pääsi mukaan, olet törmäyskurssilla tai asiat alkavat tökkiä. Koeta myös avata ovea uudelle ajatukselle, äläkä pitäydy kuluneessa tavassasi. Läheisessä suhteessa on väljyyttä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Otat taistelukärkesi käyttöön ryhtyes-säsi raivaamaan tilaa tavoitteellesi. Et malta etkä voikaan odottaa, vaan hommiin on ryhdyttävä välittömästi. Sinulla on nyt hurja määrä rohkeutta, joten uskalias seikkailu on mahdollinen. Muista kuitenkin fyysiset ja muutkin rajasi. Kaikki muu jää vähemmälle huomiolle, niin myös romantiikka.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso vaikuttaa monella tapaa auvoiselta. Kevään edetessä matkustushalusi kasvaa ja on näinä viikkoina huipussaan. Rohkeutta tai yrittämistä vaativa matka saattaa olla mielessäsi. Ehkä luontoseikkailukin kiinnostaa. Saat mielipiteesi esiin ja lisää kunnioitusta, joten avaa suusi kunnolla. Työsuhde on tapetilla.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Nyt on mitä suurimmassa määrin laskelmien ja tilinpidon aika. Oletko ylittänyt rutkasti budjettisi vai onko se viimeinen rutistus vasta menossa? Raha-asiat voivat liittyä myös työyhteisöösi tai läheisen ihmisen tekemisiin, joten jollain tavalla ne koskettavat sinua. Onkohan aika huilata romanttisissa merkeissä pikku matkalla?

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Lähiviikot tuovat elämääsi tapahtumia kiihtyvään tahtiin. Jos erimielisyyksiä on kytenyt, ne pulpahtavat esiin, ja kunnon riita on tarjolla. Äänenpainot ovat ylhäällä, ja adrenaliinia vaativaa toimintaa on ympärilläsi. Nyt on suotuisa aika harjoittaa kahdenkeskisiä fyysisiä aktiviteetteja. Joku kiehtoo sinua, mutta pidät ihastuksesi salassa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aherra, aherra, aherra, siinä kolme tärkeintä neuvoa tälle jaksolle. Arjessasi nimittäin riittää haasteita, ja työssäsi on uusi ulottuvuus, joka lisää innostuksen määrää. Pystyt korjaamaan terveyttäsi uudella tavalla, ja kaikenlainen kuntoutus onnistuu hyvin. Suhteessasi on vaikeasti hahmotettava seikka. Epäiletkö huijatuksi tulemista?

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kunnianhimoisimmat suunnitelmat ovat nyt tauolla, sillä vapaa-aika ja viihde vetävät pidemmän korren. Työssäsi voit joutua esiintymään tai olemaan mukana esittelyissä. Juhlatunnelma työpaikalla ei ole poissuljettu. Jokin epämääräisyys voi liittyä kollegaan ja se häiritsee sinua. Kumppani säväyttää näyttävällä eleellä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olisi syytä pitää itsesi liikkeessä, aktiivisena ja mieluiten hiki pinnassa. Saat aihetta hermoiluun ja se voi johtua kiireestä ja siitä, että sinua hoputetaan sellaiseen suuntaan, mihin et halua. Reipasta seikkailua on luvassa monille ja se näyttäisi liittyvän jollain tavalla luontoon. Venus kohtelee sinua lempeästi ja elät unelman ja todellisuuden välimaastossa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla riittää opittavaa. Ehkä käyt kurssilla tai kartutat muuten tietojasi puutarhan hoidosta kevään kynnyksellä, tai sitten sinulla on opiskeltavaa työssäsi. Kyse on käytännön asioista tai tekniikoista, ei niinkään abstrakteista teorioista tai luovuudesta. Tunnepuolella on epäselviä tilanteita, jotka voivat eskaloitua riidanaiheiksi.

X