Seuran viikkohoroskooppi 17.4–23.4. – Paljon onnea, Sami Sykkö!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sami Sykkö viettää 54-vuotissyntymäpäiväänsä 17. huhtikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Sami ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sami Sykkö viettää 54-vuotissyntymäpäiväänsä 17. huhtikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää toimittaja ja juontaja Sami Sykkö!

Oinas (21.3.–19.4.)

Sinulla oinaana on nyt mahdollisuus parantaa taloustilannettasi joko omilla toimillasi tai jonkin onnenkantamoisen seurauksena. Joko päädyt mukaan johonkin uuteen hankkeeseen tai viet itse eteenpäin jotain tähän asti vain ajatuksen tasolla pysynyttä ideaa. Myös rakkaudessa näyttää nyt olevan toiminnan ja aloitteiden aika.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso suosii etenkin romanttista rakkautta, mutta muutkin ihmissuhteet ovat antoisia ja hedelmällisiä. Pienet kiistat unohtuvat, ja yhteinen sävel on helppo löytää. Vakiintuneiden suhde vahvistuu entisestään, ja kumppania toivovien kannattaa ehdottomasti laskea verkot vesille. Uhkut härkänä itsevarmuutta ja karismaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Intuitiosi on nyt hyvin vahva ja viestii sinulle monin eri tavoin. Äkillisesti välähtävät oivallukset tai poikkeuksellisen vahvat unet kannattaa panna merkille. Jakso ei ehkä ole rentouttavin mahdollinen ja voi verottaa jaksamistasi, mutta se palkitsee sinut kaksosena monin tavoin ja antaa osviittaa tulevasta. Muista levätä.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso ei ole niinkään uusien alkujen aikaa, pikemminkin tilaisuus katsoa taaksepäin ja samalla pohtia, onko jokin ennen tärkeältä tuntunut asia jäänyt kiireen jalkoihin. Voit myös viedä loppuun keskeneräisiä asioita. Tärkeintä on kuitenkin vaalia ystävyyttä ja läheisiä ihmissuhteita. Anna rapuna aikaa heille, joita pidät tärkeinä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Leijona (23.7.–22.8.)

Et leijonana yleensäkään sulaudu tapettiin, mutta nyt läsnäolosi on erityisen vahvaa ja vaikuttavaa. Jos sinulla on vireillä jokin hanke tai asia, jota haluat edistää, jakso sopii siihen erinomaisesti. Seuraelämäsi on vireää, romantiikan saralla suorastaan kuumaa. Olet itsevarma ja aloitteellinen ja saat halutessasi paljon asioita aikaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt tarve laajentaa ympyröitäsi ja kasvattaa tietojasi ja osaamistasi. Saatat opetella jonkin käytännön taidon tai aloittaa vaikkapa kielikurssin. Kavahdat ajatusta paikoillesi jämähtämisestä ja haluat pysyä vireänä sekä henkisesti että fyysisesti. Matkustelu voi kiinnostaa. Jokin ystävyys syvenee.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso on hyvin vapauttava ja eloisa. Haluat karistaa harteiltasi vanhoja taakkoja ja uudistua. Saatat nyt panostaa ulkonäköösi tai elämäsi laatuun uudella innolla. Ryppyotsaisuus loistaa poissaolollaan. Haluat nauttia elämästä, rakkaudesta ja ystävyydestä ja kutsut mielelläsi ihmisiä koolle pitämään hauskaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ihmissuhteissasi on nyt liikehdintää, mikä voi herättää sinussa levottomuutta tai jopa ahdistusta. On luonnollista, että suhteet muuttavat muotoaan ajan saatossa. Anna skorpionina liekaa ja pohdi, miten omat arvosi tai odotuksesi ovat muuttuneet. Kun kohtaat itsesi ja toisen rehellisesti, suhde saattaa syventyä entisestään.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakson tärkein tehtävä on löytää tasapaino, mikä voi olla kohdallasi helpommin sanottu kuin tehty. Innostuessasi jostakin sinun on vaikea painaa jarrua, ja jos taas olet pettynyt tai tylsistynyt, liikkeelle lähteminen voi olla tahmeaa. Seuraelämä houkuttaa mutta myös uuvuttaa. Kohtuus kaikessa on hyvä motto.

Kauris (22.12.–19.1.)

Työsi tuottaa hedelmää, ja jonkinlaista palkintoa on lupa odottaa. Pankkitilisi saldo tai roolisi jossain yhteisössä voi kasvaa. Älä lankea siihen ansaan, että ajattelisit velvollisuutesi olevan sen vuoksi lisätä myös työtaakkaasi. Opettele mieluummin tekemään viisaammin ja valikoiden. Ihmissuhteissasi tapahtuu lähentymistä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinulla on tähtitaivaan lupa nojata taaksepäin ja ottaa rennosti. Aivosi kaipaavat taukoa liialliselta informaatiotulvalta ja mielesi lepoa hälyltä ja draamalta. Rajoita älylaitteiden käyttöä ja lataa akkujasi luonnossa. Huomaat ehkä tarvitsevasi enemmän unta. Palkintona on elämänilon ja luovuuden elpyminen.

Kalat (19.2.–20.3.)

Nyt on hyvä hetki solmia kontakteja ja laatia suunnitelmia tulevalle. Vapaina vellovat ideat ja haaveet on hyvä panna järjestykseen ja alkaa pohtia, miten ne voisi toteuttaa. Kaipaat nyt ehkä hieman enemmän jämäkkyyttä elämääsi, mutta se ei suinkaan tarkoita samaa kuin ilottomuus. Yhteistyö tuo hyviä tuloksia.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X