Seuran viikkohoroskooppi 10.4–16.4. – Paljon onnea, Monica Groop!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Monica Groop viettää 66-vuotissyntymäpäiväänsä 14. huhtikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Monica ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Monica Groop viettää 66-vuotissyntymäpäiväänsä 14. huhtikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää oopperalaulaja Monica Groop!

Oinas (21.3.–19.4.)

Luvassa on melkoista menoa, sillä seikkailunjanosi ja kilpailunhalusi nostavat nyt päätään. Suorastaan janoat uusia haasteita, sillä haluat näyttää itsellesi ja muille, mihin sinusta on. Olet oinaana tavallista impulsiivisempi myös rahankäytön suhteen, mutta onnistut tekemään hyviä hankintoja. Ihmissuhteissa on sähköä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jokin elämääsi vaikuttava muutos tai uudistus on ajankohtainen, ja se voi hieman hermostuttaa. Ole luottavainen ja koeta suhtautua tulevaan avoimin mielin. Saatat yllättyä hyvinkin myönteisesti. Ihmissuhteissasi härällä on menossa hyvin antoisa vaihe. Jokin suhde kasvattaa merkitystään, ja saat tunteillesi vastakaikua.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet innokas oppimaan uutta, käynnistämään hankkeita ja laajentamaan ympyröitäsi. Innostuksesi tarttuu muihinkin, ja löydät helposti seuraa harrastuksiin ja tempauksiisi. Energiaa riittää, mutta aikasi on rajallista. Kannattaa siis valita, mihin haluat panostaa tosissasi. Se on antoisampaa ja tuloksellisempaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Rapu (21.6.–22.7.)

Elät hyvin luovaa aikaa, ja sinun onkin tärkeää saada toteuttaa itseäsi aidosti ja monipuolisesti. Älä yritä nyt olla liikaa mieliksi muille tai huolehtia siitä, mitä muut aikeistasi tuumaavat. Älä myöskään kiellä itseltäsi kasvun ja kehittymisen mahdollisuutta. Salli itsesi puhjeta rapuna täyteen kukoistukseesi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet vedenjakajalla, ja nyt on aika pohtia, mitä haluat jättää taaksesi ja mitä pitää mukanasi tai tuoda uutena elämääsi. Kaikki, missä olet mukana sydämelläsi, kukoistaa. Vastentahtoinen tekeminen puolestaan vie entistäkin enemmän voimiasi. Luopuminen ei silti ole helppoa. Ole lempeä sekä itsellesi että muille.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jokin asia, jota olet ehkä vältellyt, tulee nyt kohdattavaksi. Pelko pois, sinulta löytyvät tarvittavat keinot, joten asian käsiteltyäsi voimavarasi lisääntyvät entisestään. Olet jonkin uuden kynnyksellä, ja riemu ja innostus toimivat luotettavina suunnannäyttäjinä. Annostele pihistelemättä itsellesi iloa ja onnea.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jos ihmissuhteesi ovat jättäneet toivomisen varaa, nyt on hyvä hetki nostaa kissa pöydälle ja etsiä rakentavia ratkaisuja tilanteeseen. Puhu asioista suoraan ja syyttelemättä ja anna ­vastapuolen kertoa oma kantansa asioihin. Palkintona voi olla entistä syvempi ­yhteisymmärrys. Jakson loppu on ideoinnin aikaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet päättäväinen ja viet loppuun sen, minkä aloitat. Tarkastelet nyt elämääsi tuorein silmin ja olet valmis karsimaan siitä sellaista, mikä ei enää palvele tarpeitasi. Se ei kuitenkaan koske ihmissuhteitasi. Olet lojaali ja sitoutunut heihin, joita kutsut ystäviksesi tai jotka ovat sinulle muuten rakkaita.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä, ja sinulla on tuhannen taalan paikka lähestyä salaisen ihastuksesi kohdetta tai edistää jo olemassa olevia suhteitasi. Osaat nyt tuoda julki ajatuksiasi ja toiveitasi siten, että muut suostuvat mielellään ehdotuksiisi. Vaali myös suhdetta itseesi. Huolehdi hyvinvoinnistasi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Haluat panostaa nyt erityisesti kotisi viihtyisyyteen ja läheisiin ihmissuhteisiisi. Osaat sovitella muiden välisiä kiistoja ja liennyttää jännitteitä ennen kuin ne paisuvat riidoiksi. Rakkausrintamallakin puhaltavat lämpimät tuulet. Osaat nauttia elämän pienistä iloista ja olet vahvasti läsnä kaikessa, mitä teet.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet nyt hyvin altis innostumaan ja myös tavallista järjestelmällisempi. Se on voittoisa yhdistelmä, joten nyt kannattaakin antautua hankkeille ja asioille, jotka saavat sinut syttymään. Muut pitävät sinua kiinnostavana ja hakeutuvat kernaasti inspiroivaan seuraasi. Halutessasi saat helposti taustatukea ja apua.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämässäsi tuulee, mikä voi saada olosi epävarmaksi. Vaikka muutoksilta onkin nyt vaikea välttyä, se ei tarkoita, että elämältäsi olisi putoamassa pohja tai että joutuisit kiipeliin. Muutokset voivat tuoda mukanaan myös paljon hyvää. Löydät itsestäsi uusia voimavaroja ja vedät nyt puoleesi juuri oikeita ihmisiä.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X