Kesämökkiä on jo ikävä – vai onko sittenkään? Vastaa nyt mökkikyselyymme ja voit voittaa Burgeri-kirjan!

Kerro meille mökkimuistoistasi. Mikä on mökillä parasta, entä mikä stressaa? Paljasta myös unohtumattomat selkkaukset ja sattumukset.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vastaa mökkikyselyyn huhtikuun loppuun mennessä ja olet mukana Burgeri-kirjan arvonnassa!

Kerro meille mökkimuistoistasi. Mikä on mökillä parasta, entä mikä stressaa? Paljasta myös unohtumattomat selkkaukset ja sattumukset.
Teksti:
Seura

Mökkiaika lähestyy! Kohta on jälleen aika laineen liplatuksen ja hipiää hivelevän auringon, vailla huolen häivää. Vai onko se sitä sittenkään? Tätä kysyy nyt mökkikysely, kerro meille!

Mikä tuo sinulle sen ”aidon” fiiliksen, jota juuri mökiltä kaipaat? Entä miten lomailu sujuu, jos käytössäsi on sukumökki? Sujuuko rinnakkaislomailu mökkinaapureiden kanssa? Onko riistakameraan tallentunut odottamattomia vieraita? Saapuuko mökillesi toivottuja vieraita juurikin sopivasti vai tuppautuvatko läheiset lomanviettoon jo liiaksi?

Vastaa kyselyyn ja jätä myös nimimerkkisi. Teemme koosteen vastauksista.

Mökkikysely odottaa ja onnekkain vastaaja voittaa Burgeri-kirjan!

Olet mukana arvonnassa, kun vastaat tähän mökki-kyselyyn viimeistään huhtikuun 30. päivä.

Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken Burgeri-teoksen (Readme.fi), joka opastaa mökkikokinkin loihtimaan ravintolatasoisia hampurilaisia kotikonstein. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kiitos, tämä kysely on jo päättynyt.

Lue myös: Reijo Mäki käänsi takkinsa ja ryhtyi mökki-ihmiseksi: ”Nuorempana tuntui, että joku Villa Fucking Hyttyskorpi ei todellakaan ole minun juttuni”

Mökillään Mäki pitää erityisesti saunapuiden pilkkomisesta. Tappajahai-paita kuvastaa kirjailijan maanläheisiä arvoja. Paita on kaksitoista vuotta vanha ja parsittu kolmesti, mutta Mäellä ei ole aikomustakaan lopettaa sen käyttämistä. <span class="typography__copyright">© Tommi Tuomi</span>
Mökillään Mäki pitää erityisesti saunapuiden pilkkomisesta. Tappajahai-paita kuvastaa kirjailijan maanläheisiä arvoja. Paita on kaksitoista vuotta vanha ja parsittu kolmesti, mutta Mäellä ei ole aikomustakaan lopettaa sen käyttämistä. © Tommi Tuomi
X