Viihtyisä kesämökki kutsuu – Näillä tuoteuutuuksilla lomailukin sujuu leikiten mökkiläiseltä

Monenlainen puuhastelu kuuluu mökkeilyyn, mutta lekotteluunkin pitää jäädä aikaa. Keräsimme vinkkejä lomailua helpottamaan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viihtyisä kesämökki saa mielen lepäämään. Lokoisa oleskelutila ulos syntyy vaikka katetun puuliiterin alle.

Monenlainen puuhastelu kuuluu mökkeilyyn, mutta lekotteluunkin pitää jäädä aikaa. Keräsimme vinkkejä lomailua helpottamaan.
Teksti: Eeva Tala 

Viihtyisä kesämökki kaipaa aika-ajoin piristystä. Kokosimme uutuustuotteita erilaisille lomailijoille. Oletko viherpeukalo-mökkeilijä? Vai innokas auringonpalvoja? Nappaa ostosvinkit ja vietä leppoisa kesäkausi.

Näyttävä hapsullinen aurinkovarjo kerää katseet ja suojaa auringolta. Halk. 2 m, varsi pyökkiä. 349,90 €, Ellos.

Näyttävä hapsullinen aurinkovarjo kerää katseet ja suojaa auringolta. Halk. 2 m, varsi pyökkiä. 349,90 €, Ellos.

 

 

Leppoisat kesähetket kutsuvat. Rottinki on taas ihan in! Pamelie-aurinkotuoli 279 €, Ellos.

Kaipaatko uutta ilmettä mökkipihaan? Pergola on helppo keino luoda kiva soppi pihalle. Katos suojaa myös kevyttä sadetta vastaan. 179 €, Clas Ohlsson.

Päivällä latautuva ja illan hämärtyessä itsestään syttyvä Northlight-aurinkokennovalaisin tuo tunnelmaa. 19,95 e, Clas Ohlsson.

Kesäkeittiö on nyt ulkona. Uusi Weberin retkigrilli kulkee vetolaukun tavoin helposti menossa mukana. Pieni kaasupullo kestää kahden tunnin grillauksen. Noin 470 €, Weber.

Säänkestävästä corten-teräksestä valmistettu Eva Solon FireBox ulkotakka patinoituu kauniisti ajan kuluessa. Sisäänrakennettu savupiippu ohjaa savun takan takaa. Noin 720 €

Lavaviljely on kompakti tapa kasvattaa yrttejä, salaattia ja muita kasviksia mökillä. Vesi ja lannoitteet pysyvät kauluksen sisällä. Lavat alk. 9 € © Kekkilä

Viihtyisä kesämökki tarjoaa puuhaa myös viherpeukalolle. Lavaviljely on kompakti tapa kasvattaa yrttejä, salaattia ja muita kasviksia mökillä. Vesi ja lannoitteet pysyvät kauluksen sisällä. Lavat alk. 9 €  Kekkilä

Lue myös: Näin perustat ruukkupuutarhan – Kun huomioit nämä asiat, kasvisi tuottavat iloa ja satoa syksyyn asti

Fiksu aurinkoenergialla toimiva AquaBloom-kastelusarja hoitaa kasvien kastelun automaattisesti ilman sähköä tai juoksevaa vettä. Noin 120 €, Gardena. © Gardena

Fiksu aurinkoenergialla toimiva AquaBloom-kastelusarja hoitaa kasvien kastelun automaattisesti ilman sähköä tai juoksevaa vettä. Huolehdi kasvukaudesta myös silloin, kun et itse ole loma-asunnollasi. Noin 120 €, Gardena.

Lue myös: Totta vai tarua: Mitä hyvä mökkiapteekki sisältää?

X