Tanssii tähtien kanssa alkaa taas! Upeat parit paljastavat tunnelmiaan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Vappu Pimiä
”Esikoisemme Viola oppi kesällä uimaan, eikä muuta tehnytkään kuin pomppi aamusta iltaan järveen. Minä kannoin tytölle laiturille mehua ja syötävää”, juontaja Vappu Pimiä kertoi. © Pekka Mustonen / Otavamedia
Syyskuussa alkavan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudet tähtiparit esiteltiin Helsingin G18-juhlatilassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma alkaa taas tulevana syksynä. Vappu Pimiä laski juontavansa jo kahdeksatta ohjelman kautta.

”Pidin välivuoden, kun esikoiseni Viola syntyi. Viola tykkää tästäkin ohjelmasta, mutta haluaisi ennemmin mennä katsomaan Possea tai Putousta. Hänen ykkössuosikkinsa on kuitenkin juontamani Maajussille morsian”, toukokuussa 40 vuotta täyttänyt Pimiä kertoi.

Suosikkijuontaja kertoi olevansa helpottunut siitä, että pääsee aloittamaan syksyn uuden äärellä.

”Uusi kotimme on nyt valmis, ja olen siitä todella iloinen. Kun olin pyörinyt sadan muuttolaatikon ja 30 jätesäkin keskellä kauan, oli suuri helpotus, kun sain tyhjennettyä viimeisen jätesäkin. Tämä kesä ei ole ollut maailman rentouttavin, eikä mieheni ole pitänyt lomaa yhtään. Lähdemmekin perheen kanssa viikoksi löhö-, syömis- ja lepolomalle etelään”, Pimiä paljasti.

Uusia aluevaltauksiakin muhii Pimiän päässä, mutta niiden toteuttamisessa ei ole kiire.

”Nyt on kuplintavaihe käynnissä, eikä aika vielä ole kypsä. Hyvät ideat tulevat, kun olen saanut levätä – vaikka matkalla. Yritän nyt ottaa vähän iisimmin.”

Kuvat: Janne Mikkilä / Otavamedia

Galleria

X