Kiti Kokkosen pukeutuminen ei ole perinteistä vaan luovaa, lennokasta ja elämänmyönteistä

Kiti Kokkosella on ihastuttavat kasvot ja fantastinen tukka, joka tarjoaa katsottavaa. Voisi sanoa, että se on kuin pienoisnäytelmä itsessään.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kiti Kokkonen, 44, on näyttelijä ja teatterinjohtaja.

Kiti Kokkosella on ihastuttavat kasvot ja fantastinen tukka, joka tarjoaa katsottavaa. Voisi sanoa, että se on kuin pienoisnäytelmä itsessään.
(Päivitetty: )
Teksti: Sami Sykkö

Miten minusta tuntuu, että Kiti Kokkosen pitäisi asua Peppi Pitkätossun kanssa Huvikummussa? Kokkosen valloittava persoona ja pukeutuminen istuisivat taloon, jossa taulut keikkuvat seinillä, ovesta tunkee hevonen ja kattokruunussa roikkuu herra Tossavainen. Siis apina.

Kokkosella on ihastuttavat kasvot ja fantastinen tukka, joka tarjoaa katsottavaa. Voisi sanoa, että se on kuin pienoisnäytelmä itsessään.

Eikä hänen pukeutumisensa ole nähnytkään konservatismia. Tyyli on omaperäinen ja elämänmyönteinen. Ja pirteä, virkeä, terhakka, herttainen.

Kokkonen osaa yhdistää värejä, joten kuin ihmeen kaupalla jännittävimmätkin kokonaisuudet ovat silmäniloja. Kokkosen pukeutuminen onkin kuin luumusoppa, jonne on eksynyt pala paprikaa, yksi korvapuusti ja hieman chiliä. Hänen tapauksessaan voidaan ajatella, että mitä villimpi velli, sitä kivempi keitto.

Kuvat: Tiia Ahjotuli, Paula Kukkonen, Peter Lindholm ja Pekka Mustonen/OM-arkisto

Galleria

X