Horoskooppi: Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaa'an hallitseva elementti on ilma, joka näkyy jatkuvana menona ja rikkaana sosiaalisena elämänä. Hallitseva planeetta on Venus, joka näkyy rakkaudenkaipuuna.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vaaka-ihmisillä on tarvittava karisma ja älykkyys edistää näitä itselleen tärkeitä asioita esimerkiksi kutsumusammatissaan, poliitikkona, aktivistina, kirjoittajana tai vaikuttajana.

Vaa'an hallitseva elementti on ilma, joka näkyy jatkuvana menona ja rikkaana sosiaalisena elämänä. Hallitseva planeetta on Venus, joka näkyy rakkaudenkaipuuna.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Vaaka on seitsemäs horoskooppi, joka on syntynyt kirpeän alkusyksyn ja kolean ydinsyksyn vaihteessa.

Sanotaan, että seitsemännen merkin kohdalla voi nähdä selkeän muutoksen, siinä missä ensimmäiset kuusi merkkiä ovat yksilökeskeisiä, ovat loput kuusi merkkiä yhteisökeskeisiä. Ensimmäisten koleiden kuukausien helmassa korostuukin ystävien ja yhteisön merkitys, jonka vuoksi vaaka onkin ensimmäinen merkki, jossa näemme tämän muutoksen.

Tämä näkyy siten, että vaaka EI halua olla yksin. Vaa’alle on aina parempi jos kaikki tehdään parina tai ryhmässä. Vaa’at ovat hyviä joukkuepelaajia niin urheilussa kuin työelämässä.

Tasapainoinen temperamentti hurmaa

Vaaka-ihmisen vahvuudet: hurmaavuus, diplomaattisuus, sosiaaliset taidot, harmoonisuus, vahva oikeudentaju, tasapainoisuus

Vaaka-ihmisen heikkoudet: konfliktin pelko, päätöksenteon vaikeus

Vaaka-ihmisen kiinnostuksen kohteet: Lukeminen, politiikka, aktivismi, taide, muoti

Vaaka-ihmisen inhokit: Myöhästely, epäkunnioittava käytös, yksinäisyys

Horoskooppimerkin luonne on harmoninen ja oikeudentaju on vahva

Vaa’at ovat ulospäinsuuntautuneita, mukavia ja ystävällisiä ihmisiä. He arvostavat elämässä vaakasymboolinsa lailla tasapainoa, harmoniaa, rauhaa ja oikeutta. Heillä on myös tarvittava karisma ja älykkyys edistää näitä itselleen tärkeitä asioita esimerkiksi kutsumusammatissaan, poliitikkona, aktivistina, kirjoittajana tai vaikuttajana.

Toisaalta draamatonta ja harmoonista elämää rakastava vaaka voi toisinaan olla jopa hieman rento ja vaikeuksia karttava.

Vaa’an hallitseva elementti on ilma, joka näkyy muun muassa jatkuvana menona ja rikkaana sosiaalisena elämänä. Vaa’alla on paljon ystäviä sillä hän on hyvä mukautumaan ja miellyttämään muita. Toisaalta he ovat myös rehtejä, joten heitä myös arvostetaan ja pidetään aidosti hyvänä ihmisenä, eikä heidän ystävyyttään vaalita vain miellyttävän persoonan vuoksi. Toisaalta vaaka voi joskus olla myös kriisin partaalla, kun hän yrittää miellyttää kaikkia.

Kun vaaka muodostaa yhteyden ihmiseen se on syvä ja kiehtova. Sen hallitseva planeetta onkin Venus, joka on rakkauden ja ihmissuhteiden planeetta. Yksinoloa vihaava vaaka, joka on kaiken lisäksi vielä miellyttävä ihminen, on melkoinen sarjaseurustelija, joka rakastuu uudelleen ja uudelleen vaikka edellinen sydänsuru tuntuisi maailmanlopulta.

Vaaka-nainen

Vaakanaisessa on jotain luonnostaan iloista. Hän saa sinut viihtymään juhlissa ja nauttimaan aidosti hyvistä nauruista. Vaakanaisessa on jotain luonnostaan iloista. Ilmamerkit tunnetaan kommunikaatiotaidoistaan, joten vaaka on usein valokeilassa missä tahansa juhlissa tai tapahtumassa.

Hän pääsee sinne yksinkertaisesti olemalla hyväluonteinen, ystävällinen ja sympaattinen ja erittäin huumorintajuinen. Vaakanainen on todellinen vanha kunnon naapurintyttö, johon kaikki ovat olleet ihastuneita joskus.

Vaaka-mies

Vaakamies on ilmamerkkinä melkoinen keijuprinssi, joka liihottelee paikasta toiseen aiheuttaen ihastusta ja hämmennystä. Sanotaan että hän on ”runoilija”, kenties kirjoittaja, sanoittaja tai rap-artisti, tai jos ei mitään noista niin vähintäänkin herkkä sanataituri, joka tekee vaikutuksen syvyydellään.

Vaakamies on mieleenpainuva tapaus, joka elävöittää sosiaalisia tapahtumia omaperäisillä jutuillaan tai painuu mieleesi ikiajoiksi kahdenkeskeisestä keskustelustanne bileiden reunalla.

Vaakamies on toisinaan hieman liian kova romantisoimaan. Hänen kumppaneillaan voi olla vaikeuksia täyttää näitä runollisia odotuksia. Vaakamies voi ärsyttää esimerkiksi siinä tapauksessa kun hän ei osaa tehdä päätöksiä.

Vaaka ja rakkaus

Koska vaa’an hallitseva planeetta on Venus, se on yksi rakkaudenkipeimmistä horoskooppimerkeistä. Merkki rakastaa deittailua, flirttailua, romantiikkaa ja jännitystä. Vaakaihminen rakastaa sinkkumarkkinoita ja viihtyy ensitreffien pyörteissä, ja haluaa aina vaan tutustua uusiin ihmisiin ihastuen helposti heistä useaan.

Kun vaaka luo syvemmän yhteyden ja todella rakastuu, on hänen kuitenkin siinä tilanteessa vaikeaa päättää mitä hän haluaa. Vaa’alla on niin kova tarve miellyttää muita ja hän tietää kokemuksesta, että hänellä on taipumus menettää itsensä parisuhteeseen.

Vaakakumppani vihaa riitelyä ja konflikteja, ja välttää niitä parhaansa mukaan parisuhteessa kommunikoimalla asioista suoraan, mutta lempeästi. Hänen sydämensä voi voittaa syvällisellä keskustelulla.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Vaa’an kanssa:

Vesimies: Seikkailullisia ja itsenäisä. Vesimies ja vaaka lyöttäytyvät yhteen, koska he eivät joudu luopumaan elämäniloisesta ja tapahtumarikkaasta tyylistään asetuttuaan aloilleen toisen kanssa.

Leijona: Mieleenpainuvista ihmisistä kiinnostuva tulimerkki leijona tippuu kovaa ja korkealta rakastuessaan älykkääseen ja seikkailulliseen vaakaan. Vahvan oikeudentajun omaava vaaka puolestaan rakastaa leijonan sydämellisyyttä ja reiluutta.

Jousimies: Vaaka oppii jousimieheltä vahvempaa kykyä päättää asioita, ja pariskunnalla on intohimoisia väittelyitä yhdessä. Vaaka oppii etteivät riidat ja väittelyt johda aina eroon vaan ne voivat johtaa myös melkoisen kuumiin sovintotoimiin!

Vaakalapsi

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan vaakalapsi on luova taiteilijasielu.

”Uusien tuttavuuksien solmiminen sujuu vaakalapselta helposti. Pinnan alla piilee kuitenkin voimakas miellyttämishalu: hän ei kestä ajatusta, että joku ei pitäisi hänestä. Herttainen lapsi tekee itseään tykö jokaiselle, joka vain antaa hänelle huomiota.”

Kannattaa lukea lisäksi vaa’an äitihoroskooppi Kaksplus.fi:stä!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Lähteet: Astrology.com, The readingtub, Timesofindia, Yahoo!life, Anna

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X