Horoskooppi: Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies tekee kuten hän tahtoo. Viehättävintä hänessä on ystävällisyys ja avoimuus. Lue luonteenkuva tästä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vesimies-horoskooppimerkin hallitseva elementti on symbolistaan vesimiehestä huolimatta ilma. Ilmamerkeille tyypillisesti hänen voi olla vaikea pysyä paikoillaan.

Vesimies tekee kuten hän tahtoo. Viehättävintä hänessä on ystävällisyys ja avoimuus. Lue luonteenkuva tästä!
Teksti:
Seuran toimitus

Vesimies on syntynyt ydintalven pimeydessä, tähtien loisteessa, hankien kimaltaessa ja auringon piileskellessä. Vesimies on yhdestoista merkki, tähtientarkkailija ja yksi horoskooppikartan nuorimmista sisaruksista. Horoskooppimerkki tunnetaan astrologiassa innovatiivisena, edistyneenä, kapinallisena, empaattisena ja inhimillisenä. Ulospäin he saattavat vaikuttaa tyylikkäiltä ja kovilta, mutta todellisuudessa heillä on herkkä puoli joka vaatii arvostusta, tukea ja rakkautta.

Vesimiehen hallitseva elementti on symbolistaan vesimiehestä huolimatta ilma. Ilmamerkeille tyypillisesti hänen voi olla vaikea pysyä paikoillaan. Sen hallitsevat planeetat ovat Uranus, vapauden ja vision planeetta, sekä Saturnus, rakenteiden, ajan ja elämänkokemuksen planeetta.

Vesimiehen horoskooppimerkille ominaista:

Vahvuudet: Itsenäisyys, autenttisuus, emotionaalinen syvyys, terveys, kauneus, luovuus

Heikkoudet: Turha itsenäisyys voi tehdä yksinäiseksi, itsepäisyys, impulsiivisuus

Kiinnostuksenkohteet: ystävät, juhlat, kauneus, musiikki

Inhokit: Rutiinit, konservatiivisuus, tylsyys,

Vesimiehen luonne

Vesimiestä symboloi ilmamerkkeydestä huolimatta ”veden kantaja” siitä syystä, että astrologiassa uskotaan merkin edustavan totuutta ja hyviä aikeita, joita tämä merkki tuo maailmaan. Vesimiehet ovat hyvin suoria ihmisiä, jotka eivät syödä kiertelyä, kaartelua, huiputtamista tai hämärähommia. He kertovat sinulle suoraan tunteensa välittämättä omistasi. Vesi nähdään ”puhdistavana” ja näiden ominaisuuksien takia merkki on veden kantaja, vesimies.

Vesimies ei mene virran vietävänä vaan hän tarvitsee oman suunnitelman, jossa hän pysyy. Suunnitelmallisuudestaan huolimatta vesimies on haaveilija ja usein omissa ajatuksissaan. Koulussa hänen on voinut vaikea keskittyä, ja hän uppoutuu helposti mieleiseen puuhaansa unohtaen kaiken muun.

Temperamentiltaan itsenäinen ja Vesimies pärjää yksin

Vesi tuo terveyttä, ja tätä merkkiä voidaan pitää viehättävänä sekä kauniina. Autenttisuutensa ansiosta hänellä on usein myös itselleen sopiva tyyli, eikä vesimies jää huomaamatta huoneessa täynnä ihmisiä. Vielä viehättävämmän vesimiehestä tekee hänen ystävällisyytensä, älykkyytensä ja avoimuutensa.

Hän on itsenäinen ja pärjää hyvin yksin. Hänen ystäväpiirinsä on tarkkaan valikoitu, mutta suurisydäminen vesimies tekisi mitä vaan ystäviensä puolesta.

Vesimiehet voivat olla ammatiltaan esimerkiksi insinöörejä, tutkijoita, ympäristöaktivisteja, poliitikkoja, journalisteja tai kauppatieteilijöitä.

Vesimies-nainen & luonne

Vesimies-nainen tekee, kuten hän tahtoo. ”Ei” sopii hänelle harvoin vastaukseksi, ja tilanteen vaatiessa hän on hyvä neuvottelemaan vastauksen myönteiseksi, kun hän todella tarvitsee jotain. Vaikka vesimies on merkkinä ystävällinen, on vesimies-nainen yleensä valmis neuvottelemaan jostain epämieluisasta, kuten hänen oman aikansa ja vaivansa luovuttamisesta vasta sitten kun hän hyötyy tästä itse jotenkin.

Vesimies-nainen on hurmaava, sähköinen ja optimistinen. Rakkaudessa heidän on vaikeaa antaa kaikkea itsestään ja, vaikka vesimiesnainen päästäisi sinut lähelleen, voi olla, että hänen sielunsa tuntuu kaukaiselta. Hän pelkää tulevansa huiputetuksi rakkaudessa.

Vesimies-nainen on yleensä akateemisesti motivoitunut ja lahjakas.

Vesimies-mies & luonne

Vesimies-mies on hieman arvaamaton. Hän yhdistelmä kummallista ja kiehtovaa. Hän on innovatiivinen ja älykäs, ja hänen elämässään on luultavasti useita ystäviä ja mielenkiintoinen työpaikka.

Astrologiassa arvellaan että tällä miehellä on yllään äärimmäisen viehättävä ja säihkyvä aura, ja että he tylsistyvät helposti ihmisiin, tilanteisiin ja työhönsä.

Miehen persoona on dominoiva kaikilla elämän osa-alueilla. He ottavat viejän roolin niin parisuhteessa, perhe-elämässä ja työelämässä. Hänen huonoja puolia voivat olla laidasta laitaan mielialan vaihtelu.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Vesimies ja rakkaus

Vesimies voi olla röyhkeä rakkauden suhteen. Vaikka he nauttivat flirttailusuhteista ja voivat helposti olla pitkäaikaisessa ”friends with benefits” -tilanteessa. Rakkaus voi saada heidät tuntemaan olonsa loukkuun jääneeksi tai pelkäämään tulevaisuutta, vaikka heillä olisi syviä tunteita toista henkilöä kohtaan. Hän ei halua olla riippuvainen toisesta ihmisestä, eivätkä he halua jonkun muun riippuvan heistä. Terveen riippuvuuden löytäminen parisuhteessa on vesimiehelle elinikäinen haaste.

Vesimies on fyysisesti intohimoinen, rehellinen ja hyvin sopusoinnussa seksuaalisuutensa kanssa. Vesimies saattaa huomata, että seksi yhdistää heidät syvemmin itseensä ja kumppaniinsa, ja uskoo, että seksiä voi olla myös rakkauden ulkopuolella.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Vesimiehen kanssa:

Kaksoset: Nämä kaksi ilmamerkkiä ovat älykkäitä, hauskoja, ja muut horoskoopin jäsenet pitävät niitä toisinaan omituisina. Tämä pari yhdistyy hyvin fyysisellä tasolla ja antaa toisilleen joskus tarvitsemansa psykologisen tilan.

Lue myös: Horoskooppi: Kaksoset 21.5.–20.6.

Vesimies: Vesimiestoverit kunnioittavat ja rakastavat sitä, mitä toiset tuovat pöytään. He eivät ota itsenäisyyden tarvetta henkilökohtaisesti, he ymmärtävät, että rakkauden rakentaminen voi viedä aikaa, ja heillä on melko hämmästyttävä lihallinen yhteys.

Jousimies: Tulimerkki voi lisätä lämpöä eteeriseen vesimieheen ja saattaa jopa saada tämän sitoutumaan rakkauteen. Molemmat ovat seikkailijoita ja itsenäisiä ja molemmat hyvin varmoja siitä, mitä haluavat. He voivat tuoda esiin toistensa parhaat puolet – jos he eivät ensin tee toisiaan hulluiksi.

Vesimies-lapsi & luonne

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan jousimies on älykäs seikkailija.

”Vesimieslapsi on älykäs. Hänessä on sekoitus omalaatuista neropattia ja nuorta kapinallista. Vesimies on omalaatuinen, ehkä myös tahattoman koominen. Hänellä on erittäin tarkka intuitio ja hän kerää jatkuvasti tietoa ympäriltään. Siksi hän voi olla myös hajamielinen ja omissa ajatuksissaan.”

Lue lisäksi Kaksplus.fi:n vesimiehen äitihoroskooppi!

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Allure.com, Astrograph, Times of india, Wellandgood.com, Astrologyi, Horoscope.com

X