Seuran horoskooppi 23.11-29.11. – Hyvää syntymäpäivää, Niina Lahtinen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Niina Lahtinen viettää 43-vuotissyntymäpäiväänsä 23. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Niina Lahtinen viettää syntymäpäiväänsä 23. päivänä marraskuuta. Hyvää juhlapäivää Niina ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Niina Lahtinen viettää 43-vuotissyntymäpäiväänsä 23. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Niina Lahtinen!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso tuo tullessaan aimo annoksen innostunutta energiaa. Huomiosi kohdistuu taas ulospäin, ja olet avoin uusille virikkeille ja kokemuksille. Keskeneräisten hankkeiden loppuun saattaminen voi nyt unohtua, kun jokin uusi projekti vie mennessään. Seuraelämäsi on vireää, ja kuvioihin voi ilmestyä uusi kiehtova tuttavuus.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Seuraelämä tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta olet hyvin valikoiva. Kaipaat tilaa selvitellä ajatuksiasi ja miettiä seuraavaa siirtoasi. Pohdi asioiden tärkeysjärjestystä ja sitä, elätkö omien arvojesi vai ulkoapäin tulevien vaatimusten tai normien mukaisesti. Sinulla on sekä kykyä ja rohkeutta muutoksiin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso keskittyy ihmissuhteisiin ja verkostoitumiseen. Saatat lähentyä jonkun sellaisen kanssa, joka havittelee samoja asioita kuin sinä. Jonkinlainen yhteinen projekti tai muu yhteistyö, kuten mentorointi, voi alkaa itää. Sinulla on tarkka vainu erottaa jyvät akanoista niin ihmisten kuin asioidenkin suhteen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kun asiat sujuvat mukavasti, sinulla on taipumusta laskea omaa panostasi ja vain nauttia menosta. Joskus se onkin paikallaan, mutta nyt on vaara, että iso osa potentiaalistasi jää uinumaan. Nosta siis rohkeasti rimaa äläkä päästä itseäsi liian helpolla. Kehittymisen ja menestyksen mahdollisuudet ovat mainiot.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Itsevarmuutesi kasvaa, ja osaat esiintyä eduksesi. Vedät muiden kiinnostuksen ja huomion puoleesi ja otat luontevasti paikkasi erilaisissa ryhmissä. Sinun on nyt helppoa saada tukea hankkeillesi, sillä muut tuntuvat haluavan olla sinulle mieliksi. Jokin aivan erityinen kohtaaminenkin saattaa osua tähän jaksoon.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet hieman levoton ja päättämätön, minkä vuoksi sinun voi olla vaikea saada tehtyä asioita valmiiksi. Myös ihmissuhteesi voivat joutua koetukselle, sillä et nyt tunnu oikein tietävän itsekään, mitä haluaisit. Sen sijaan fyysisesti olet vireä ja sitkeä, joten voit hyvin ottaa itsestäsi tehot irti sillä saralla.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt erityisen jääräpäinen ja kilpailunhaluinen, mikä on hyvä silloin, kun tavoittelet jotain tärkeää, mutta se voi myös tehdä kanssakäymisestä muiden kanssa hieman jännitteistä. Pidä siis työ tai muu suorittaminen ja seuraelämä visusti erossa toisistaan. Höllennä pipoasi ja opettele tekemään kompromisseja.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja kierroksesi nousevat innostuksesi myötä. Jos motivaatio on kyllin vahva, yllät vaikka millaisiin suurtekoihin. Jos taas selkeä kohde tarmosi ja toimeliaisuutesi purkamiseen puuttuu, tulet hermostuneeksi ja ärtyisäksi. Silloin kannattaa ottaa aikalisä ja rentoutua ystävien ja rakkaiden parissa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Asiat loksahtelevat paikoilleen, ja mahdolliset rypyt ihmissuhteissa oikenevat. Elämäsi on harmonista ja mielialasi luottavainen ja tyyni. Ei ihme, että muut viihtyvät nyt erityisen hyvin seurassasi. Kutsuja ja toimintaa olisi tarjolla, mutta saatat nyt itse haluta jättää menot väliin, sillä arvostat rauhaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt kirkas näkemys siitä, miten haluat asioiden menevän, ja olet valmis ponnistelemaan väsymättä varmistaaksesi, että niin käy. Et ehkä huomaa sitä itse, mutta saatat olla melko jyräävä muita kohtaan. Selitä, miksi asia on sinulle niin tärkeä, niin saat heiltä ymmärrystä ja ehkä myös arvokasta apua.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet jonkin uuden kynnyksellä ja tavallista rohkeampi panemaan itsesi likoon ja tekemään isojakin päätöksiä. Sinulla on nyt lähes taianomainen kyky saada muut puhumaan puolestasi ja tasoittamaan tietäsi. Muista osoittaa heille kiitollisuutta, sillä heidän apunsa saattaa olla tavoitteesi kannalta aivan ratkaisevaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Mielesi on selkeä ja tyyni. Osaat pitää tunnelman leppoisana, vaikka samalla saat paljon aikaan. Toimit tasaisesti ja pitämättä tekemisistäsi turhaa meteliä, mikä tekee sinusta kilpailutilanteessa vaarallisen vastustajan tai yhteistyössä kultaakin kalliimman kumppanin. Rakkaudessa puhaltavat lempeät tuulet.

X