Seuran viikkohoroskooppi 1.5.–7.5. – Hyvää syntymäpäivää, Saara Aalto!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Saara Aalto viettää syntymäpäiviään 2. toukokuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Saara Aalto on syntynyt 2.5.1987. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tommi Tuomi/Om-arkisto

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Saara Aalto viettää syntymäpäiviään 2. toukokuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kevät puhaltaa sinuun uutta virtaa, ja jaksat taas innostua uusista asioista ja ihmisistä. Kiinnität entistä enemmän huomiota estetiikkaan ja olemukseesi, mikä näkyy aiempaa suurempana panostuksena niin vaatteisiin, hiuksiin kuin muuhunkin ulkoiseen. Vaivannäkösi palkkioksi ryhtisi paranee ja elämänilosi palaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kaipaat huomiota, ja jos et saa sitä hyvällä, voit pyrkiä saamaan sitä kiukuttelulla tai provosoivalla käytöksellä. Älä aja läheisiäsi liian ahtaalle vaan anna tilaa myös heidän tunteilleen ja tarpeilleen. Mikäli sopua ei löydy, älä jää jankkaamaan vaan lähde mieluummin vaikka lenkille. Vältä heräteostoksia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Suurin riskisi alkavalla jaksolla on pitkästyminen. Sitä kannattaakin pyrkiä torjumaan hinnalla millä hyvänsä, sillä innostuneena ja motivoituneena yllät vaikka mihin, kun taas kyllästyneenä tyydyt menemään siitä, missä aita on matalin. Kokeile jotain uutta stimuloivaa liikuntalajia tai aloita uusi harrastus.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat nyt jotakin, joka saa sinut tuntemaan ylpeyttä itsestäsi ja tekemisistäsi. Haasta siis itsesi sekä fyysisesti että henkisesti ja tarjoa niin kehollesi kuin mielellesikin tilaisuus murtautua ulos mukavuusalueeltaan. Alun haparoinnin jälkeen huomaat pystyväsi kehittymään. Sinusta on tarvittaessa vaikka mihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joku vetää taidoillaan huomiosi puoleensa ja herättää tahtomattaankin kilpailunhalusi. Et tahdo jäädä huonommaksi ja olet valmis panemaan kaikkesi peliin yltääksesi hänen tasolleen ja ylikin. Älä salaa asiaa vaan tuo ihailusi ilmi. Hän saa sinusta itselleen kirittäjän, ja sinä puolestasi pääset mestarin oppiin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Huomiosi kiinnittyy hyvinvointiisi joko omasta aloitteestasi ja halustasi tai siksi, että olet laiminlyönyt kunnostasi huolehtimista liian pitkään ja seuraukset alkavat nyt vaivata. Huolehdi siitä, että saat sopivasti monipuolista ravintoa, unta ja liikuntaa. Kun perusasiat ovat kunnossa, muukin sujuu helpommin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos suunnittelet nyt isompaa muutosta, parhaaseen lopputulokseen pääset yhdistelemällä luovasti uutta ja vanhaa. On tärkeää tunnistaa, mitkä elämässäsi olevista asioista ovat arvokkaita ja joko sinällään tai pienellä muokkauksella säilyttämisen arvoisia. Toisaalta on myös hyvä uskaltaa kokeilla jotakin aivan uutta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet tottuneempi ohjailemaan ja rohkaisemaan muita kuin ottamaan vastaan neuvoja toisilta. Omapäisyys tai turha ylpeys eivät nyt kuitenkaan kannata, sillä sinulle tarjoutuu mainio tilaisuus oppia jotain hyödyllistä tai avartaa maailmankuvaasi. Asennoidu siis avoimin mielin kuunteluoppilaan osaan. Saat paljon.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mielesi tekisi nousta arkisten asioiden yläpuolelle, ja janoat kohottavia elämyksiä tai muuta sellaista tekemistä, joka auttaisi sinua unohtamaan hetkeksi päivästä toiseen toistuvat rutiinit. Salli itsellesi jotain, joka antaa tunteen luksuksesta ja siitä, että olet ansainnut elämääsi kauneutta ja arvokkuutta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaalit ideaalikuvaa siitä, millaista elämäsi tulisi olla ja miten sinun pitäisi toimia saavuttaaksesi unelmasi. Haaveilussa ei ole mitään pahaa, kuten ei itsensä kehittämisessäkään, mutta aikataulusi ei taida olla aivan realistinen. Hosuminen ja itsesi tai muiden piiskaaminen eivät nyt tehoa. Kärsivällisyyttä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tarvitset nyt jotain konkreettista tekemistä päästäksesi pohdiskelemasta asioita liikaa. Ei olisi pahitteeksi sisällyttää tietoisesti hieman leikkisyyttä ja hauskanpitoa päiviisi, sillä olet nyt taipuvainen vajoamaan melankoliaan. Huolehdi siitä, että pysyt liikkeessä ja aktiivisena, niin mielialasikin kohoaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tarvitset riittävästi aktiviteetteja ja haasteita pysyäksesi vedossa, joten jos olosi ja elosi on ollut liian staattista, nyt on aika aktivoitua ja panna liikettä niveliin. Se herättää myös luovuutesi, ja huomaat pian taas olevasi entisessä iskussa. Jokin aiemmin hylkäämäsi idea saattaa herätä uudelleen eloon.

X