Seuran viikkohoroskooppi 24.4.–30.4. – Hyvää syntymäpäivää, Seppo Räty!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Seppo Räty viettää syntymäpäiviään 27. huhtikuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Keihäänheittäjä Seppo Räty on syntynyt 27.4.1962. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Seppo Räty viettää syntymäpäiviään 27. huhtikuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Härkä

(20.4.–20.5.)

Saatat tuntea olosi hämmentyneeksi meneillään olevien muutosten keskellä. Kaipaat ympärillesi ihmisiä, jotka sallivat sinun olla sellainen kuin olet, eivätkä vaadi sinua sopeutumaan tiettyyn muottiin tai kyseenalaista tarvettasi tehdä asioita toisin kuin ennen. Voi olla, että jokin suhde tulee tiensä päähän.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jos olet kokenut olevasi umpikujassa, nyt vaihtoehtoja on liikaakin. Vastusta kiusausta sysätä päätökset jonkun toisen vastuulle. Pidä langat omissa käsissäsi ja toimi rohkeasti sen mukaan, minkä itse uskot parhaimmaksi ratkaisuksi. Aika näyttää, mihin se johtaa, mutta ainakin voit itse seistä toimintasi takana.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet nyt erinomaisen idearikas ja ahkera, mutta silti asiat tuntuvat harmillisesti junnaavan paikallaan. Älä huoli. Olet kyllä menossa oikeaan suuntaan, mutta asiat ja ideasi vaativat vielä hieman kypsyttelyä lähteäkseen kunnolla lentoon. Älä tuputa keskeneräisiä ideoitasi muille vaan hio ne ensin valmiiksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin ihmissuhdeongelma selviää ymmärrettyäsi viimein, mistä kenkä oikeasti puristaa. Asian ratkeaminen puhdistaa ilmaa ja keventää oloasi. Sinulla riittää nyt runsaasti energiaa, jota käytät mielelläsi olemalla avuksi muille ja kohentamalla ympäristöäsi. Raha-asioihin liittyvä positiivinen käänne ilahduttaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat tuntea olosi hieman neuvottomaksi etkä tunnu löytävän paikkaasi tai rooliasi muiden joukossa. Se johtuu pitkälti siitä, että ihmiset ympärilläsi tuntevat samoin ja hakevat niin ikään omaa paikkaansa. Lopeta hötkyily ja siirry hetkeksi tarkkailijan rooliin. Vahvuutesi ja itsevarmuutesi palaavat tuota pikaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet hyvin toimelias ja teet kernaasti uudistuksia elämääsi ja läheistesikin elämään, jos he eivät riittävän jämäkästi puolusta reviiriään. Vaikka aivan jokainen nyt aloittamasi projekti ei kantaisikaan kovin pitkälle, niillä on arvonsa, sillä ne osoittavat selkeästi, miten paljon vaihtoehtoja sinulla oikeasti onkaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulle tarjoutuu tilaisuus tehdä elämässäsi muutos, josta olet usein haaveillut, mutta tilanteen yllättävyys saa sinut jähmettymään juuri silloin kun pitäisi uskaltaa toimia. Mieti, mikä sinua oikein pitää kiinni nykyisessä tilanteessa ja millaista elämäsi voisi parhaimmillaan olla, jos soisit sen itsellesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet nyt monen tuki ja turva, sillä osaat suhtautua asioihin kiihkottomasti ja rakentavasti. Hahmotat myös muita paremmin suuria kokonaisuuksia ja näet, mihin kannattaa tuhlata ruutia ja missä taas säästellä. Asemasi saattaa nyt vankistua ja korostua miltei huomaamattasi. Jos et halua niin käyvän, aseta rajat.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tunne-elämäsi hyötyisi suursiivouksesta. Olet ehkä jo pitkään kerännyt mieleesi vanhoja loukkauksia tai muuta mielipahaa, joka saa sinut alttiiksi kantamaan marttyyrin kruunua. Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi ja karsi elämästäsi ihmissuhteet, jotka tuottavat pelkästään jatkuvia pettymyksiä tai pahaa mieltä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso on hyvin vauhdikas ja hauska. Mielesi suoltaa ideoita, joista osa on melko villejäkin, joten varaudu siihen, että läheisesi ihmettelevät ja koettavat kenties toppuutella menoasi. Ihmissuhteesi kukoistavat. Saat osaksesi paljon rakkautta, ja niin kauan kuin sydämesi on mukana tekemisissäsi, menestys seuraa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Keskity aiempien kompurointien sijaan siihen, mitä uusia mahdollisuuksia elämääsi on viime aikoina avautunut, ketkä ovat osoittautuneet luottamisen arvoisiksi, mitä taitoja olet omaksunut ja millaisia vahvuuksia sinulta tosi paikan tullen löytyy. Ne ovat astinlautasi, joita pitkin on hyvä lähteä kohti tulevaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos uskaltaudut rehelliseen itsetutkiskeluun, palkintonasi on hyvinkin suuri oivallus, joka toimii uranuurtajana sille, miten tahdot elämääsi jatkossa elää ja miten haluat muuttaa toimintaasi suhteissasi toisiin ihmisiin. Sinulta löytyy nyt nöyryyttä tunnustaa, jos olet toiminut jossain asiassa väärin.

X