Seuran viikkohoroskooppi 10.4.–16.4. – Hyvää syntymäpäivää, Suvi Teräsniska!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Suvi Teräsniska viettää syntymäpäiviään 10. huhtikuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Iskelmälaulaja Suvi Teräsniska on syntynyt 10.4.1989. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Suvi Teräsniska viettää syntymäpäiviään 10. huhtikuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämäsi tuntuu jämähtäneen paikalleen, mikä turhauttaa sinua. Kyseessä on kuitenkin vain tunne, jolle ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Jälkikäteen tajuat, että olet mennyt eteenpäin koko ajan hitaasti mutta varmasti. Jokin menneisyydessä tapahtunut asia vaivaa mieltäsi. Olisiko jo aika päästää siitä irti?

Härkä

(20.4.–20.5.)

Joudut nyt kohtaamaan vastustusta, eivätkä ideasi ja aloitteesi tahdo saada tuulta alleen. Niele ylpeytesi äläkä tuhlaa energiaa härkäpäiseen yrittämiseen. Kohdista mieluummin huomiosi välillä johonkin uuteen. Luovuutesi kaipaisi elvytystä, ja kunhan saat sen taas heräämään, tekemisiisi palaavat into ja mielekkyys.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tunnut nyt vetävän puoleesi toisten huomion näkemättä juurikaan vaivaa asian eteen. Ehkä vanha suolakin janottaa jotakuta, joka innostuu ottamaan yhteyttä pitkän tauon jälkeen. Tarkkaile tilanteita, joissa huomaat stressaantuvasi, sillä hermoilu verottaa yleistä hyvinvointiasi. Harjoittele keinoja rentoutua.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin hankkeesi edistyy rivakasti, mutta sinun on syytä pitää langat tiukasti omissa käsissäsi. Saatat kohdata katteettomia lupauksia tai kaunisteltua totuutta, joten ole kriittinen sinulle esitettyjen tarjousten suhteen. Romantiikka nostaa päätään ja sulostuttaa elämääsi, kunhan vain olet vastaanottavainen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Pysy aktiivisena ja laajenna mahdollisuuksiesi mukaan piirejäsi ja aktiviteettejasi, sillä liian vähät virikkeet vetävät mielesi matalaksi ja saavat sinut vaipumaan apatiaan. Jokin älynystyröitä stimuloiva tekeminen ja toisaalta fyysisesti riittävän haastava toiminta pitävät sinut vireänä ja hyvässä iskussa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Neuvottelut ja muu sanallinen kanssakäyminen muiden kanssa sujuvat nyt tavallistakin paremmin, etkä jää tiukassakaan paikassa alakynteen. Nyt olisi hyvä hetki työstää jotain hankalaa asiaa, joka on henkilökohtaisen kasvusi tiellä, sillä pystyt rehellisyyteen myös itseäsi kohtaan ja olet valmis rikkomaan rajoja.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakson keskiössä ovat ihmissuhteet. Olet tarkka sen suhteen, keitä haluat elämääsi. Jonkinlainen tunteiden tuuletus tai välienselvittely voi olla edessä. Aistit helposti, jos joku yrittää naruttaa sinua tai käyttää väärällä tavalla hyväkseen avuliaisuuttasi tai kiltteyttäsi. Silloin saatat reagoida vahvastikin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Itseluottamuksesi on hieman hakusessa, ja sinun voi olla tavallista vaikeampi ilmaista tarpeitasi tai hahmottaa kokonaisuuksia. Juutut helposti toisarvoisiin asioihin ja tuhlaat aikaasi ja energiaasi yksityiskohtiin silloinkin, kun tärkeintä olisi saada homma jotenkuten hoidettua. Muista myös nauraa välillä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Otat helposti vastuullesi muiden tunteet ja hyvinvoinnin ja pyrit keventämään tunnelmaa toisinaan oman jaksamisesi kustannuksella. Myös sinulla on lupa huonoihin päiviin ja oikeus väsyä. Sen peittely tai häpeäminen kuluttaa energiaa, jonka voisit käyttää paljon paremminkin. Ole suopea niin itsellesi kuin muillekin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Liika joutilaisuus ei sovi sinulle vaan saa sinut tuntemaan itsesi tyytymättömäksi ja veteläksi. Jokin riittävän haastava projekti sen sijaan saa sinut kukoistamaan. Valitse sellainen, joka pakottaa sinut opettelemaan jonkin uuden taidon tai kartuttamaan tietojasi. Jokin vanha väärinkäsitys selviää yllättäen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia vaivaa mieltäsi. Älä anna sen paisua yhtään enempää vaan tarjoa sovinnon kättä ja tee voitavasi ongelman selättämiseksi. Hyväksy myös se, että kaikki ei ole sinun vallassasi. Etsi keinoja purkaa luovuuttasi ja anna aivoillesi työtä, niin voit hyvin ja pysyt positiivisena.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet ailahtelevainen ja tunteesi heittelehtivät epätoivosta euforiaan. Se nakertaa sekä omaa jaksamistasi että läheistesi hermoja, joten ryhdistäydy ja ryhdy kehittämään niin henkistä kuin fyysistäkin kestävyyttäsi. Itsevarmuutesi kasvaa, kun huomaat, että voit aivan itse valita, miten mihinkin asiaan reagoit.

X