Seuran viikkohoroskooppi 3.4.–9.4. – Hyvää syntymäpäivää, Riitta Havukainen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Riitta Havukainen viettää syntymäpäiviään 2. huhtikuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Riitta Havukainen on syntynyt 2.4.1955. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Riitta Havukainen viettää syntymäpäiviään 2. huhtikuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tiedostat vastuusi ja kannat huolta omasta ja läheistesi hyvinvoinnista. Kaipaat selkeitä vastauksia ja suoraa toimintaa, mutta sellaisia ei nyt ole tarjolla, joten joudut sietämään epävarmuutta. Huolehdi riittävästä levosta, sillä väsyneenä olet altis monenlaisille ylilyönneille. Älä tee älyttömiä hankintoja.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kohtaat muutoksia, joihin sopeutuminen ei ole aivan kivutonta. Älä silti tuhlaa energiaasi taistelemalla tuulimyllyjä vastaan vaan yritä etsimällä etsiä jotain positiivista muuttuneesta tilanteesta. Jos pystyt pitämään mielesi avoimena, saat tilaisuuden oppia jotain sellaista, josta sinulle on hyötyä pitkään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt nähdä taloudellisen tilanteesi turhan optimistisesti, mikä voi johtaa törsäilyyn, jota joudut harmittelemaan myöhemmin. Etsi iloa ja nautintoa mieluummin konkreettisesta tekemisestä tai viettämällä aikaa läheistesi seurassa. Olet varsin taitava hankkimaan tietoa ja jaat sitä mielelläsi toisillekin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Luota itseesi ja vaistoihisi ennen kuin teet tärkeitä päätöksiä, sillä joku, johon tavallisesti luotat ja jolla on vilpittömät aikeet, saattaa nyt tuputtaa sinulle aivan vääriin tietoihin perustuvaa informaatiota. Kotona riittää vipinää ja vaihtelua. Ehkä innostut muokkaamaan sisustusta tai harkitset muuttoa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin työhön tai muuhun taloudelliseen tilanteeseesi vaikuttava tarjous houkuttaa, mutta älä sitoudu mihinkään ennen kuin olet tarkistanut sen yksityiskohdat. Kaikki, mikä kiiltää, ei ole kultaa, joten pyri suhtautumaan asioihin mieluummin järjellä kuin tunteella. Kannattaa pohtia niin omia kuin muidenkin motiiveja.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson painopiste on raha-asioissa. Haluaisit toimia rivakasti, mutta se ei välttämättä johda parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Hillitse hermosi, sillä jokin yllättävä ja luova ratkaisu tulee mieleesi, kunhan maltat antaa sille riittävästi aikaa ja tilaa kypsyä. Kannattaa kuunnella, mitä intuitiosi sanoo.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on nyt taipumusta kehitellä huolenaiheita sinnekin, missä kaikki on mallillaan. Myös ihmissuhteissa voi esiintyä turhaa draamaa ja yhteentörmäyksiä. Nyt ei pidä viedä väkisin eteenpäin asioita, sillä et ole itsekään selvillä siitä, mitä oikeasti haluat. Jokin rahaan liittyvä onnenpotku on mahdollinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Työssä tai vastuualueissa esiintyy nyt hankaluuksia, jotka johtuvat takkuilevasta tiedonkulusta. Ilmaise suoraan, mikäli et ymmärrä, mitä sinulta edellytetään, tai jos tunnet, että kykysi tai aikasi eivät siihen riitä. Saatat kokea, että sinua revitään nyt liian moneen suuntaan. Pidä puolesi äläkä salli rajojasi tallottavan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin kommellus tai möhläys osoittautuu myöhemmin siunaukseksi, sillä se opettaa sinulle jonkin tärkeän läksyn. Ei siis kannata jäädä harmittelemaan tapahtunutta liian pitkäksi aikaa. Ajatustenvaihto toisten kanssa on antoisaa ja saattaa poikia aivan uuden idean, jota kannattaa lähteä kehittelemään eteenpäin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ilmassa on tavallista enemmän riskejä väärinkäsityksille ja eripuralle, jotka pahimmillaan voivat johtaa jopa välien rikkoutumiseen. Erityisesti suhteet sisaruksiin ja muihin sukulaisiin ovat koetuksella. Panosta suoraan viestintään ja anna myös vastapuolen kertoa kantansa asioihin. Hyvä tahto vie pitkälle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kannat ehkä huolta tulevaisuuden suunnitelmiesi toteutumisesta. Onneksi olet hyvä sopeutumaan kulloinkin vallitsevaan tilanteeseen ja löydät helposti uusia, luovia tapoja toimia. Yhdistämällä voimavarat sellaisten ihmisten kanssa, jotka ajattelevat ja toimivat eri tavalla, saat itsekin laajemman kuvan asioista.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Koet olevasi jumissa niin fyysisesti kuin henkisestikin, mikä saa sinut ajattelemaan, että olet ajautunut umpikujaan. Niin ei suinkaan ole. Väylän ulos tarjoavat nyt toiset ihmiset, joiden hyvää tarkoittavat neuvot kannattaa ottaa käyttöön. Aika näyttää, miten pitkälle ne kantavat, mutta ainakin pääset alkuun.

X