Kulmakarvat kuriin

Jaa artikkeliTilaa Seura

KulmakarvatKulmakarvat antavat kasvoille ryhtiä ja muotoa. Hoitamalla kulmat kuntoon saat välittömän kasvojenkohotuksen.

Nypi oikein

Kulmien siistiminen alkaa hajakarvojen nyppimisellä. Nypi kulmat aina kulman ala- ei yläpuolelta. Seuraa kulman luonnollista muotoa ja nyppäise karva sen kasvusuuntaan ja venytä samalla ihoa samaan suuntaan. Helpoin ja turvallisin malli on nyppiä kulmat linnunsiipimäisiksi, jolloin ne ovat alkuosasta paksummat. Korkein kohta on silmän iiriksen kohdalla, josta kulmat kapenevat loppua kohden.

Jos et ole varma mitä teet, nypi mieluummin vähemmän kuin liikaa ja anna ammattilaisen muotoilla kulmasi malliksi.

1. Mittaa aloituskohta1. Mittaa aloituskohta

Kulmakarvan tulisi alkaa nenänvarren vierestä. Voit mitata oikean alkukohdan asettamalla siveltimen varren suoraan sieraimen sivulle.

2. Mittaa ulkokohta2. Mittaa ulkokohta

Mittaa nyt kulmien ulkokohta asettamalla sivellin sieraimen ja silmän ulkonurkan kautta kulman kaarelle.

3. Kulmakynän levitys3. Kulmakynän levitys

Aloita kulmien meikkaaminen niiden keskiosasta, niin et tee vahingossa liian tummaa jälkeä. Jos kulmasi ovat harvat, harjaa ne aluksi alaspäin, jotta saat aukkokohdat kunnolla näkyviin. Lisää nyt kahta eriväristä kulmakynää aukkokohtiin pienillä tikkaavilla karvaa muistuttavilla viivoilla, niin saat luonnollisen lopputuloksen. Harjaa sitten kulmat muotoonsa. Jos kulmasi ovat paksut ja tuuheat, harjaa ne siisteiksi ja lisää kynää vain aavistus korostamaan niiden muotoa.

4. Puuterin pehmeyttä4. Puuterin pehmeyttä

Jos haluat kynää pehmeämmän tuloksen, käytä puuterimaista kulmaväriä. Levitä puuterimainen kulmaväri viistolla siveltimellä pieni määrä väriä kerrallaan. Voit käyttää sitä kulmakynän jälkeen tuomaan lisätuuheutta ohuisiin kulmiin.

Kulmakarvatuotteita

Kulmakarvatuotteita

1| Ergonomisesti muotoilluista Tweezerman Wide Grip Slant Tweezer-pinseteistä saa todella hyvän ja tukevan otteen ja niillä napsaisee hajakarvat kivuttomasti ja tehokkaasti. Elinikäinen teroitustakuu. 34,30 e.

2| Käsipeiliksi tarkoitettu Spegelzoom no 2 kulkee kätevästi mukana ja kiinnittyy tarvittaessa imukupilla. Kaksipuolisen peilin suurentava puoli suurentaa lähes kolme kertaa suuremmaksi kuin tavallinen peili. Yksikään karva ei pääse tätä peiliä piiloon. 39 e.

3| Tanan puuterimainen kulmaväri on vedenkestävä. Rasiassa on kulma- ja luomivärisivellin sekä käteviä kulmien muotoilusabluunoita. Valikoimasta löytyy tummempi ja vaaleampi kolmen sävyn paketti, joista voi sekoittaa itselleen juuri sopivan värin. 27 e.

4| Riittoisa ja monipuolinen Clarins Kit-kulmapaletti sisältää kolme erisävyistä kulmakarvapuuteria, vahan, kulmaluun korostusvärin, pinsetit ja siveltimet. 51,80 e.

5| RevitaBrow-kulmaravinne tuuheuttaa ja lisää kulmien kasvua tehokkaasti. Jopa kaljuihin kohtiin kasvoi kokeilussani uutta karvaa. Päivittäin käytettävän geelin tulokset näkyvät 30-60 päivän kuluessa. 101 e.

6| Kasviuutepohjainen Talika Eyebrow Lipocils-geeli lupaa vahvistaa ja stimuloida kulmakarvojen kasvua 28 päivässä. 31 e.

7| Lumene Eyebrow Control kulmien muotoiluvaha jättää luonnollisen jäljen, pistää kulmat kauniisti ojennukseen ja antaa hennosti sävyä. 6,60 e.

8| Jämäkän Lancôme Le Crayon Sourcil Pro-kulmakynän toisessa päässä on kätevä vahapää. Sävy 02 Brun Cuivré. 26,50 e.

9| Kulmien ja ripsien tunnetuin ja luotetuin kestoväri on ehdottomasti Refectocil Day & Night Mascara. Tuotteista voi sekoittaa juuri itselle sopivan värin tai käyttää valmiita värikittejä. Väri pysyy kauniina viikkoja ja korostaa tehokkaasti jopa hentoja kulmia. 13,90 e.

10| Renokin Lash Lash on ripsille ja kulmille tarkoitettu hoitoaine, joka vahvistaa ja tehostaa karvojen kasvua bioaktiivisten peptidien tehoilla. Tuotetta laitetaan iltaisin ripsien tyveen. 25 e.

11| Yves Rocher Couleurs Nature -kulmakynän puuterimainen koostumus levittyy kauniisti ja tarkasti. Vaaleanruskea sävy sopii blondille. 6,90 e.

Teksti Satu Varjonen | Kuvat Arto Viikari

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X