Suomen Sisu on muuttumassa terroristijärjestöksi

Jaa artikkeliTilaa Seura
Olli Immonen vuonna 2011. Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Soppakanuuna / Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0.

Olli Immonen vuonna 2011. Kuva: rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Soppakanuuna / Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0.Pian asioista on ruvettava puhumaan niiden oikeilla nimillä.

Suomi otti jälleen suuren askeleen kohti terrorismin aikaa, kun kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön paikallisjohtajan sunnuntainen ilmoitus joukkomurhien symppaamisesta tuli julki. Järjestön Päijät-Hämeen piiripäällikkö, entinen kansanedustaja James Hirvisaari kertoi turvapaikanhakijoita koskevista näkemyksistään Facebook-kirjoituksessa, jossa hän lisäksi antoi hyväksyntänsä hirttämisille ja tuhopoltoille.

Ilmeisesti Hirvisaaren kirjoitukseen liittyen Suomen Sisu julkaisi eilen omalla Facebook-sivullaan uudestaan kolmen vuoden takaisen kannanottonsa, jossa puhutaan sananvapaudesta. Paikallisjohtajansa kirjoituksiin järjestö ei ottanut kantaa. Suomen Sisun puheenjohtaja kansanedustaja Olli Immonen (ps) ei ole sanonut asiasta julkisuuteen myöskään mitään.

Koska järjestöllä tai sen puheenjohtajalla ei ole asiaan mitään sanottavaa, voidaan katsoa, että Suomen Sisu hyväksyy Hirvisaaren puheet ja tukee näin paikallisjohtajansa rinnalla raakoja väkivaltaisuuksia.

Hirvisaari ei ole yksittäistapaus. Tuhopolttoja ylisti myös Suomen Sisun Etelä-Pohjanmaan piiripäällikkö Juha Mäenpää pari viikkoa sitten. Hän kertoi rukoilleensa vastaanottokeskukseksi kaavaillun rakennuksen tuhotumista. Kun niin tapahtui, Mäenpää piti sitä osoituksena siitä, että Jumala on olemassa.

Tuhopolttojen ja väkivallan lietsomisen taustalla on halu vaikuttaa politiikkaan ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Tarkoituksena on tehdä Suomesta pelottava maa maahanmuuttajille. Toisaalta tavoitteena on lietsoa maahan niin paljon väkivaltaisuuksia, että päättäjät niiden pelossa muuttaisivat harjoitettua politiikkaa. Koska ilmiselvänä tavoitteena on vaikuttaa aiheuttamalla pelkoa, ei ole kaukaa haettua puhua terrorismista.

Sisäministeriön internetsivuilla terrorismia määritellään seuraavasti:

Useimmiten terrorismiin liittyy väkivaltaa tai sillä uhkaamista tavoitteiden saavuttamiseksi ja levottomuuden tai pelon aiheuttamiseksi. Ilmiönä terrorismia pyritään määrittelemään toimintana, joka sisältää kansallisen lain tai kansainvälisen oikeuden vastaisia tekoja, väkivaltaa tai sillä uhkaamista ja levottomuuden tai pelon aiheuttamisen tavoittelua.

Koska Suomen Sisu hyväksyy paikallisjohtajiensa murhanhimoiset ja tuhopolttovimmaiset puheet, voidaan järjestön katsoa vähintäänkin kannustavan terrorismiin. Viimeistään sitten, kun ensimmäinen Suomen Sisuun kytkeytyvä tuhopolttaja tai väkivaltarikollinen saadaan kiinni, voidaan hyvällä syyllä todeta kansanedustaja Olli Immosen johtavan terroristijärjestöä. Viimeistään sitten asioista on ruvettava puhumaan niiden oikeilla nimillä.

Joko vuonna 2016 maassamme toimii terroristijärjestö, jota johtaa hallituspuolueen istuva kansanedustaja? Joko silloin moista pidetään aivan normaalina yhteiskunnallisena vaikuttamisena?

Päivitys 16.12.2015 klo 23:10
Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonen kirjoitti ympäripyöreässä Facebook-kirjoituksessaan kauniita laillisista vaikuttamiskeinoista. Hän kuitenkin kieltäytyi suorasanaisesti ottamasta kantaa yksittäisten jäsenten lausuntoihin varsinkaan tilanteessa, jossa asioiden selvittäminen on kaikin puolin vielä kesken. Hirvisaaren kirjoituksen sisällössä ei suuremmin ole selvittämistä, joten Immosen voi tällä kommentilla todeta hyväksyvän joukkomurhapuheet.

Kuva: Olli Immonen vuonna 2011. Rajaus alkuperäisestä. Alkuperäinen kuva: Soppakanuuna / Wikimedia CommonsCC BY-SA 3.0.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Immosen järjestössä kannatetaan joukkomurhia (14.12.2015)

Persupäättäjä riemuitsi vastaanottokeskuksen poltosta (2.12.2015)

Aiheesta internetissä:

Keskisuomalainen: ”Symppaisin jopa lopullista ratkaisua” – Ex-kansanedustajan vihakirjoitus kiinnostaa poliisia (14.12.2015)

Suomen Sisun Facebook-päivitys (14.12.2015)

Sisäministeriö: Terrorismin torjunta

Olli Immosen Facebook-päivitys (16.12.2015)

************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X