Perussuomalainen tuhorukoilu on vain parempaa?

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Timo Soini ei sanonut mitään, kun perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää kertoi rukoiluistaan.

Timo Soini ei sanonut mitään, kun perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää kertoi rukoiluistaan.Soini suuttui koomikon rukoustwiitistä. Oman puolueen murhapolttorukoilu on nähtävästi ok.

Perussuomalaisten puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soini suutahti Helsingin Sanomien mukaan koomikko André Wickstömin twiitistä, jossa hän kertoi rukoilevansa, että ”Jesus” ilmestyisi ja tappaisi Soinin maksulliseen rukoushetkeen osallistuvat.

–  Erikoista, huonotapaista ja vaarallista. Mikä oli tämän polun ensimmäinen askel ja mikä olisi viimeinen askel? Soini moitti perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa lauantaina.

Niin, hankala sanoa, mikä se ensimmäinen askel näissä rukoushorinoissa on ollut. Yksi aikaisemmista askelista oli joka tapauksessa se, kun Timo Soinin itsensä johtaman puolueen perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää riemuitsi joulukuussa vastaanottokeskukseksi aiotun rakennuksen tuhoutumista.

– Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu, Mäenpää ilkamoi jakaessaan Facebookissa Satakunnan Kansan asiaa käsittelevän uutisen.

Mäenpään kirjoittelu herätti merkittävästi huomiota mediassa, mutta Timo Soini ei sanonut mitään. Soini ei ole tiettävästi ottanut niin minkäänlaista kantaa asiaan. Ei ole pitänyt huonotapaisena tai vaarallisena, ei edes erikoisena.

Murhapolttojen rukoileminen on nähtävästi Timo Soinin mielestä oikein erikoisen ok ja mycket bra – ainakin, jos toivotaan ulkomaalaisille tarkoitetun rakennuksen palamista. Noin muuten puoluejohto sitten katsoo asiakseen kertoa,  että mitä kenenkin on sopivaa rukoilla ja asiasta julkisesti puhua.

Murhapolttorukoilija Mäenpää selitteli luonnollisesti kirjoitteluaan sillä, että hän oli tarkoittanut sanoillaan jotakin ihan muuta, kuten noissa ympyröissä niin kovin usein tavataan tehdä. Mahtaisiko Wickströmin twiitti upota paremmin Soinillekin, jos koomikko kertoisi olevansa koomikko ja että hän harjoitti twiitatessaan komiikkaa ?

Vai mahtaako se olla sitten niin, että perussuomalainen tuhorukoilu on vain parempaa?

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Persupäättäjä riemuitsi vastaanottokeskuksen poltosta (2.12.2016)

Aiheesta internetissä:

Helsingin Sanomat: Soini suivaantui koomikko André Wickströmin twiitistä: ”Poliittinen väkivalta ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan” (12.2.2016)

André Wickströmin twiitti (6.3.2016)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X