Vedenalaisia vehkeitä näköpiirissä, ou jee!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Erimaalaiset vehkeet ovat kiinnostaneet ihmisiä kautta aikojen. Kenellä ne ovat isoimmat? Kenellä pienimmät? Onko väreissä eroja?

Merivoimien mukaan jokin siellä meidän vesissämme liikkui. Jonkinlainen vehje siellä oli.

Jos se pakotettaisiin pintaan, paljastuisivat siis jonkinmaalaiset vedenalaiset vehkeet.

Eihän se olisi yhtään pelottavaa. Sehän olisi mukavaa.

Erimaalaiset vehkeet ovat kiinnostaneet ihmisiä kautta aikojen.

Kenellä ne ovat isoimmat? Kenellä pienimmät? Onko väreissä eroja?

Pohditaanpa, millaisia reaktioita erimaalaisten vedenalaisten vehkeiden paljastuminen aluevesiltämme aiheuttaisi meissä suomalaisissa.

Ruotsalaiset vehkeet = naurua

Kaikkien hauskinta olisi tietysti nähdä ruotsalaiset vehkeet.

Että eksyivätkö ne nyt siinä omassa jahdissaan tänne? Vai etsivätkö ne raukat nyt täältä sitä Olof Palmen murhaajaa? Vai oliko kenties kyseessä kuninkaan karille mennyt yritys päästä käymään valokuvaajilta salassa suomalaisella seksiklubilla?

Saksalaiset vehkeet = hämmästelyä

Omituisinta olisi nähdä saksalaiset vehkeet Suomen aluevesillä. Ne olisivat taatusti isot ja jämäkät. Mutta luultavasti myös vähän puisevat.

Suomalaiset kyllä ihmettelisivät, että mitäs ne täällä komeilevat. Eikö niiden kuuluisi vakoilla venäläisiä? Heräisi taatusti epäilys, että jospa nämä vehkeet ovat sittenkin venäläisiä, mutta saksalaisiksi naamioituneina.

Varma tieto siitä saataisiin vain testaamalla. Venäläiset vehkeet ottanevat asennon heti, kun niille lausutaan Putinin nimi.

Saksalaiset vehkeet eivät reagoi Putiniin, mutta nostavat taatusti päätään aina vihreän jakkupuvun nähdessään.

Venäläiset vehkeet= hermostunutta hihittelyä

Jos venäläiset jäisivät Suomessa niin sanotusti rysän päältä kiinni vehkeistään, seurauksena saattaisi olla hermostunutta hihittelyä.

Että mites se Putin tämän selittää?

Ja sehän selittäisi, että oikeasti vehkeet kuuluvat Ukrainalle, joka on varastanut ne venäläisiltä, ja nyt ne ovat tulleet Suomeen hakemaan täältä aseita, koska Suomi tukee Ukrainan taistelua venäjää puhuvia mummoja vastaan.

Ja eräs suomalainen dosentti lisäisi, että aivan tuota pikaa suomalaiset sosiaaliviranomaiset muuten tulevat rajan yli Kalashnikovit kainalossa ja ottavat huostaan kaikki ne venäläiset lapset, joita heidän vanhempansa eivät ole lukinneet käsiraudoilla patteriin.

No.

Siitä voidaan olla varmoja, että suomalaisia vehkeitä siellä vedenpinnan alla ei ole.

Eikä me niitä tarvitakaan. Ainakaan, jos Carl Haglund saa jatkaa puolustusministerinä. Kovis-Calle  kyllä näyttäisi paremman puutteessa venäläisille närhen munat.

 

X