Nämä neljä uutuuskirjaa voivat muuttaa elämäsi – Haluatko löytää juoksemisesta intohimon? Joko tunnet solujen telomeerien salat?

Onko hyvä kirja hakusessa? Vai kaipaatko hieman lisäenergiaa normaaliin arkeen? Näillä neljällä kirjavinkillä saatat löytää etsimäsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onko hyvä kirja hakusessa? Vai kaipaatko hieman lisäenergiaa normaaliin arkeen? Näillä neljällä kirjavinkillä saatat löytää etsimäsi!
(Päivitetty: )
Teksti: Marja Aalto

Vaalitaan rakkautta

Suomalaisen eroseminaarin kehittäjä Marianna Stolbow kirjoittaa siitä, miten rakkaus saadaan kestämään ja mitä tehdä, kun alussa toisiaan rakastanut pari päätyy umpikujaan. Rakkauden taitoja voi koota myös ihan itseään varten. Rakkaus kun ei vaadi parisuhdepakkoa.

Marianna Stolbow: Rakastamisen taito. Otava.

Kirjailoja: Rakastamisen taito ja Juoksijan sielu

© Otava, Bazar

Juokseminen muuttaa mielen

Tarja Virolaisen elämänmuutos alkoi päätöksestä osallistua maratonille. Juoksemisesta tuli keino -pitää elämä kasassa ja hyvänä vaikeuksienkin keskellä. ”Aiemmin pakenin lenkkipoluilla elämääni, nyt etenen sitä kohti.” Kiehtova kirja juoksemisesta.

Tarja Virolainen: Juoksijan sielu. Bazar.

Herätä kuningattaresi

Jos jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar, niin missä se oikein piileskelee? Elisa Mattila rakensi 30 päivän ohjelman, jossa herätellään uinuvaa sankaritartamme uuteen hehkuun. Kirja niille, jotka kaipaavat pientä kannustusta.

Elisa Mattila: Hyvän olon kuningatar. WSOY

Kirjailoja: Hyvän olon kuningatar ja Pitkän ja hyvän elämän biologia

© WSOY, Aula & Co

Elinvoiman lähteillä

Miksi toinen ihminen vanhenee ja rapistuu nopeammin kuin toinen? Vastaus löytyy solujen telomeereista. Kun huolehtii niiden hyvinvoinnista, saa terveyttä ja elinvoimaa.

Elizabeth Blackburn, Elissa Epel: Pitkän ja hyvän elämän biologia. Aula & Co.

Juttu on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 1/2018.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X