Boiling Point -sarja jatkaa elokuvan tarinaa – Päätähti Stephen Graham: Meillä on loistava ja aito näyttelijäporukka”

Stephen Graham teki ­tietoisen päätöksen vetäytyä Boiling Point -sarjan pääroolista.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Stephen Graham nähdään sarjan sivuroolissa.

Stephen Graham teki ­tietoisen päätöksen vetäytyä Boiling Point -sarjan pääroolista.
Teksti:
Anu Räsänen

Draamasarja Boiling Point on näyttelijä-tuottaja Stephen Grahamin­­ pitkän työputken tulos. Ensin hän näytteli 2019 samannimisessä lyhytelokuvassa. Kaksi vuotta myöhemmin leffasta tehtiin täyspitkä versio, joka löytyy myös Yle Areenasta. ­­Elokuvan jatkoksi valmistui viime vuonna vielä tv-sarjakin, ja se alkaa TV1:llä keskiviikkona 20.3.

Leffa kuvaa yhtä paineista iltaa lontoolaisessa huippuravintolassa, ja sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan sen jälkeen. Grahamin esittämän keittiömestarin Andyn entinen alainen Carly on avannut oman ravintolan, ja Andyn elämän kamppailuja seurataan sarjan sivujuonteessa.

Boiling Point antaa nuorille näyttelijöille tilaa

Stephen Graham kertoi Graham Nortonin talkshow’ssa, että teki ­tietoisen päätöksen vetäytyä pääroolista, kun sarjaa alettiin suunnitella.

”Halusin antaa muille paikan auringossa, ja mielestäni tämä oli onnistunut ratkaisu. Meillä on loistava, hyvin aito näyttelijäporukka”, sanoo Stephen Graham, joka muistetaan myös sarjoista Peaky Blinders ja This Is England.

”Me sarjan vastaavat tuottajat olemme siinä onnellisessa asemassa, että pystyimme tarjoamaan nuorille näyttelijöille tilaa ja mahdollisuuksia. Tämän puolesta taistelimme kynsin hampain.”

Boiling Point – kiehumispisteessä, keskiviikko 20.3. klo 22.00, TV1

Lue myös: Taattua brittilaatua – Synkkien paineiden kanssa kamppailevana kokkina nähdään Stephen Graham

X