Poliisia ja rosvoa -sarjan luoja Daniel Ahola: ”Minulta on lähiaikoina tulossa kaksi uutta omaa tuotantoa”

Daniel Ahola tuli tehneeksi oman tv-ohjelmansa pilottijakson hieman sattumalta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuraavaksi Daniel Ahola nähdään kilpailijana Suuressa seikkailussa, minkä lisäksi hän kehittelee jo uusia ohjelmaideoita.

Daniel Ahola tuli tehneeksi oman tv-ohjelmansa pilottijakson hieman sattumalta.
Teksti:
Anu Räsänen

”YouTubessa oli muutama vuosi sitten trendi videoista, joissa oltiin piilosta. Aloin kehitellä omaa versiotani meille suomalaisille tutun rosvo ja poliisi -leikin pohjalta”, Daniel Ahola kertoo.

Ahola tuotti Poliisia ja rosvoa -videoita aluksi omalla YouTube-kanavalleen. Sitten hän kuuli yhteistyökumppaniltaan, että Nelonen Media etsii uusia ohjelmaideoita.

”Kävin esittelemässä oman valmiin konseptini, ja he olivat sitä mieltä, että tämähän on hyvä. Sanoin, että voin tuottaa tämän teille, jos saan vapaat kädet tehdä mitä haluan. Parantelin vielä ideaani, ja sitten kuvasimme sarjan.”

Daniel Ahola sai Kultainen Venla -ehdokkuuksien myötä uskottavuutta sukulaisten silmissä

Poliisia ja rosvoa nähtiin ensin Ruudussa, ja se sai kaksi Kultainen Venla -ehdokkuutta.

”Ehdokkuudet toivat minulle tosi paljon uskottavuutta sukulaisteni silmissä. Nyt heillä on jonkinlainen käsitys siitä, että minulla on ihan ammatillinen visio mukana, kun leikin ja kuvailen videoita”, Daniel Ahola nauraa.

Seuraavaksi Ahola nähdään kilpailijana Suuressa seikkailussa, minkä lisäksi hän kehittelee jo uusia ohjelmaideoita.

”Kun sain maistaa isompia tuotantoja ja telkkarimaailmaa, ideointini lähti laukalle. Olen ottanut nyt lautaselleni aika ison palan kakkua: minulta on lähiaikoina tulossa kaksi uutta omaa tuotantoa.”

Poliisia ja rosvoa, tiistai 12.3. klo 22.30, JIM

Lue myös: Elias Salonen on saanut kaksi Venla-ehdokkuutta, vaikka uran alku hapuili – ”Kun Kotikatu loppui, menin ärrälle duuniin”

X