Sinkut paljaana -sarjan juontaja Emma Karasjoki: ”Ohjelma on lempilapseni”

Kolmannelle kaudelleen lähtevä Sinkut paljaana -sarja on ollut toimittaja Emma Karasjoelle henkilökohtaisesti tärkeä projekti.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sinkut paljaana -ohjelman juontaja Emma Karasjoki.

Kolmannelle kaudelleen lähtevä Sinkut paljaana -sarja on ollut toimittaja Emma Karasjoelle henkilökohtaisesti tärkeä projekti.
Teksti: Anu Räsänen

”Ohjelma on lempilapseni, sillä puhun työkseni nuorten naisten kokemista ulkonäkö- ja muista paineista”, Sinkut paljaana -ohjelman juontaja Emma Karasjoki sanoo.

Ulkonäköpaineiden eri puolet näkyivät myös sarjan ensimmäisen kauden vastaanotossa. Moni tuomitsi ohjelman näkemättä, koska sen keskiössä ovat nuoret, ulkonäköönsä panostavat naiset. Palaute oli kiivasta ja kitkerää.

Emma Karasjoki iloitsee siitä, että asenteet sarjaa kohtaan ovat muuttuneet. Toisella kaudella raivokasta palautemyrskyä ei enää tullut.

Sinkut paljaana -sarja jo kolmannella kaudellaan

”On myös ollut kiva, että olemme voineet ottaa katsojien palautteen huomioon, kun olemme kehittäneet sarjaa. Ensimmäisellä kaudella ­keskityimme pelkästään ulkonäköpaineisiin. Toisella kaudella päästiin jo jokaisen mimmin omaan elä­mäntarinaan, ja kolmannella ­kaudella tämä jatkuu entistä vahvemmin”, Karasjoki kertoo.

”Käsittelemme rankkojakin aiheita, kuten syömishäiriöitä, mielenterveyden ongelmia ja seksityöhön liittyvää stigmaa. Meille tekijöille on ollut tärkeää luoda ohjelman naisille turvallinen tila, jossa he voivat puhua näistä aiheista. Toivomme, että myös katsojat haluavat aidosti kuunnella heitä”, Emma Karasjoki tunnustaa.

Sinkut paljaana, keskiviikko 5.4. klo 22.00, TV2

Lue myös: Näyttelijä Maria Ylipää: ”Alastomuuden pitää olla perusteltua”

Maria Ylipää

Maria Ylipään ylävartalo maalattiin Seuran kansijuttuun. © TOMMI TUOMI/OTAVAMEDIA

X