Uutistenlukija Piia Pasanen heittäytyy Nenäpäiväshow´ssa sketseihin: ”Nenäpäivä tuo ihanaa vaihtelua ja kepeyttä työhöni”

Uutistenlukijana paremmin tunnettu Piia Pasanen juontaa Nenäpäiväshow’n nyt jo neljättä kertaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Piia Pasanen ja Gogi Mavromichalis

Uutistenlukijana paremmin tunnettu Piia Pasanen juontaa Nenäpäiväshow’n nyt jo neljättä kertaa.
Teksti:
Anu Räsänen

Pia Pasanen on jo aiemmin esiintynyt Nenäpäiväshow-ohjelmassa erilaisissa rooleissa. Pasasen juontajaparina nähdään tänä vuonna Gogi Mavromichalis.

”Haluan olla mukana tekemässä hyvää ja auttamassa, minkä lisäksi tykkään siitä, että Nenäpäivä tuo ihanaa vaihtelua ja kepeyttä työhöni. Vaikka illan teema on raskas ja vakava, ohjelmaa ei tehdä ryppyotsaisesti, vaan mukana on iloa ja hauskuutta. Uutisissahan huumorille ei juuri ole sijaa”, Pasanen sanoo.

Pia Pasanen heittäytyy Nenäpäiväshow-ohjelmassa sketseihin

Nenäpäiväshow’ssa Pasanen hyppää uutistenlukijakollegojensa kanssa myös mukaan sketseihin.

”Eihän se kauhean helppoa ole, mutta meidän roolimme sketseissä ovat onneksi aika pieniä ja meillä on taitavat käsikirjoittajat.”

Suuremman roolin sketseissä ja hupailuissa saavat esimerkiksi Eeva Litmanen, Eero Melasniemi, Jenni Poikelus, Krisse Salminen ja Vesa Vierikko. Musiikista vastaa Riku Niemi Orchestra, jonka solisteina kuullaan muun muassa Einiä, Anna Erikssonia, Palefacea, Pete Parkkosta ja Jonna Tervomaata.

Rahaa kerätään tänä vuonna muun muassa Indonesiaan ja Ugandaan.

”Tavoitteena on tehdä kaikkien­ aikojen Nenäpäiväshow ja kerätä ennätyspotti huonossa asemassa olevien lasten auttamiseksi”, Pasanen tiivistää.

Nenäpäiväshow, perjantai 10.11. klo. 19.00, TV1

Lue myös: Kotiliesi: Piia Pasanen menetti syöpään sairastuneen äitinsä jouluna – ”Miksi se ei osuisi minun kohdalleni?”

X