Tästä tykkään - Anni Hautala: ”Aion alkaa harrastaa uintia”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
(Päivitetty: )
Teksti: Juha Heinisuo

Anni Hautala juontaa Nelosen ohjelmia Kaikki vastaan 1 ja Idols.

Tv-sarja

”Joku on valittanut, että Game of Thronesia on vaikea alkaa katsoa. Olen pysynyt kärryillä, sillä olen katsonut sarjaa kerran viikossa siitä lähtien kun se on tullut. Vaikea sanoa, mikä siinä koukuttaa. Mutta on ollut hauska huomata, että kun alussa olivat miehet pääosissa, yhtäkkiä siellä onkin pelkkiä muijia – se on hyvää propagandaa.”

Kirja

Hitlerin tabut kertoo natsi-Saksan huumehistorian, miten ne kaikki ovat olleet ihan kamoissa alusta alkaen. Se on tosi mielenkiintoista ja avaa sitä maailmaa entistä sairaammaksi. Ja tuohan oli juuri äsken! Tykkään myös lukea Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinoita.”

Netti-tv

”HBO:n VICE-dokumentit ovat ihan parhaita. Niissä pureudutaan aika röyhkeästikin eri aiheisiin. Esimerkiksi se oli ihan älytön jakso, missä mentiin Harlem Globetrottersin kanssa Pohjois-Koreaan.”

Musiikki

”Jos menen lenkille, laitan Antti Tuiskua. Kuuntelen sitä nyt eniten. Kaikki Anatuden musa on mahtavaa. Sen ja Erinin uusin, Aamukuuteen, on törkeen hyvä.”

Harrastus

”Aion alkaa harrastaa uintia. Varasin uintikurssin. Osaan uida, mutta uin nyt niin, että mulla tulee niska kipeäksi. En tykkää käydä salilla, ja uskon, että uinnissa treenaa kaikki lihakset samalla kertaa. Saat olla hiljaisuudessa veden alla. Tavoitteeni olisi raivata aikaa ja käydä kerran viikossa töiden jälkeen.”

X