Horoskooppi 12.–18.11.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 12.11.2015 08:02

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunnet olosi reippaaksi, ja sanot suoraan mitä ajattelet. Teet aloituksia, jotka avartavat ympyröitäsi. Verkostoitumisesta voi olla todellista hyötyä. Sinussa itää halu kokea salaperäisiä asioita, joten mystiikka ja henkiset aiheet kiinnostavat. Oletko ihastumassa varattuun henkilöön tai onko sinulla tunteita vääränlaista ihmistä kohtaan?

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tämä ei ole energisintä aikaa, joten muista riittävä lepo. Työt ja käytännön askareet rasittavat, ja ajatuksesi harhailevat muualla. Saat tyydytystä sisäisestä kokemisesta, musiikista, taiteesta ja uuden kokemisesta. Myös tapaamiset ystävien kanssa innostavat. Lähiviikkoina ryhmätapaamiset ovat lämpimiä ja ainutlaatuisia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on alkamassa useita viikkoja kestävä kausi, jolloin kulissit on saatava kuntoon! Onko tämä sitten työssä, asemassasi vai kotiin liittyvässä näyttävyydessä, jää nähtäväksi. Vai oletko kenties ryhdistäytymässä asiassa, joka on ollut viime aikoina rempallaan? Rakkauselämä ei suju omalla painollaan vaan vaatii panostusta!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kärttyisyys paistaa sinusta ulospäin, ja vedät puoleesi ärtyneitä reaktioita. Nyt ei kannattaisi käydä tärkeitä työneuvotteluja, sillä voit joutua katumaan sanomisiasi. Onneksi olet saanut Marsin ja Venuksen puolellesi, sillä niillä pötkit pitkälle varsinkin rakkauselämässäsi. On aika tehdä kaavailtu reissu rakkaasi kanssa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kaipaat väljemmille vesille, joten älä rasita itseäsi ylettömästi arkisilla askareilla. Tartu tilaisuuteen, jos sinulle tarjoutuu matka. Korkealentoinen tilaisuus saa pääsi pyörälle. Eniten kuitenkin mietit talouselämän solmuja. Talousasiat voivat kytkeytyä suhteisiin ja tilanne kärjistyy. Rakkauteen tulee salaperäistä kipinää.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Keskinkertaisen jakson jälkeen tunnevoimasi nousee, ja saat aikaan asioita intohimon voimalla. Tulevat viikot ovat suotuisia luovassa työssä ja puhkut energiaa koko ajan. Rakkauselämä saa puhtia, sillä tunnetilat ilmaistaan puolin ja toisin. Negatiivisimmillaan välit voivat mennä poikki, ja positiivisimmillaan odotettu tilanne etenee ripeästi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on tilaisuus saada uutta intoa työhösi. Se voi olla uusi esine, kasvi tai ihminen, joka sulostuttaa työhuonettasi tai arkeasi. Kaikki välinpitämättömyys työelämään on nyt tipotiessään ja se voi merkitä uuden uran alkamista. Toisten apu ja tuki ovat välttämättömiä, joten älä yritä mitään yksin. Rakkaus kukoistaa ensin arjessa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Keskity pieniin asioihin, sillä löydät niistä avaimen hyvinvointiisi. Itseanalyysi ei ole pahitteeksi, ja se voi auttaa myös työelämässä. Jotkut ominaisuutesi ovat olleet piilossa tähän saakka ja alat kukoistaa löytäessäsi ne. Kukoistat muutenkin olemukseltasi lähiviikkoina ja se voi johtua siitä, että tunteisiisi vastataan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos olet odottanut oikeaa hetkeä lähteä liikkeelle, on se nyt. Kotisi saa kyytiä, ja käyt käsiksi pölypalleroihin. Siivousvimma jatkuu vielä pitkään, ja saat kaiken sopivasti valmiiksi juhlia varten. Kodissasi tai perheen parissa on enemmän tapahtumia ja välillä ärsyynnyt perheenjäseniisi. Näpertelyharrastus innostaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Et voi välttyä kiireeltä, ja siinä sivussa tulee myös hosumista. Väsymys vie voimiasi, joten et jaksa kaikkea mitä haluaisit. Pakkolepoakin voi tulla jossain muodossa. Nyt ei ole aika toteuttaa suuria suunnitelmia, vaan elää pienissä ympyröissä ja huomioida perheen tarpeita. Herkistyt helposti ja saat nostalgisia muistoja tapaamisesta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Puhuminen on nyt tärkeää, ja kykenet selvittämään vaikeankin asian. Syvällinen keskustelu voi tuottaa tulosta sekä työssä että yksityiselämässä. Ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti, ja saat sanomasi perille. Alat kiinnittää pitkän tauon jälkeen enemmän huomiota hankintoihin ja saat aihetta shoppailuun. Ystävyys ja shoppailu yhdistyvät.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla alkavat kiehtovat viikot, sillä tunteet ovat matkassa koko ajan. Se on mukavaa, sillä kohtaat ihmiset paremmin ihmisinä etkä vain työtovereina tai yhteisen hyödyn merkeissä. Syvennät suhdettasi työtoveriin, ja siksi motivaatio kasvaa työssäsi. Vaikka kaipuu kiihkeään tekemiseen on olemassa, osaat myös nauttia olemassaolostasi.

Keskustelu