Horoskooppi 19.–25.11.2015

Ulla Palomäki
Horoskooppi 19.11.2015 06:40

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kovaa tahtia ei ole tällä hetkellä odotettavissa. Pikemminkin jarruttelet ja harkitset tai pysyt muuten vaan rauhallisena. Ehkä joudut tosissasi pohtimaan menojasi ja tekemään säästösuunnitelman. Mikäli olet suuntautunut käsillä tekemiseen, on jakso erinomainen, sillä saat nähdä kädenjälkesi. Mene rakkaasi kanssa lepolomalle!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Lähiviikkoina koet jännittäviä ja innostavia tapahtumia. Olet valmis tuomaan itsesi ja taitosi näytille, ja roolisi työyhteisössä voi muuttua huomattavasti. Ehkä kunnianhimosi lisääntyy, ja haluat jättää jälkesi historiaan. Yhteisö vetää sinua mukaansa, ja suuressa paikassa teemana voi olla kauneus tai tasapainon löytäminen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on enemmän taistelutahtoa viedä eteenpäin haluamaasi asiaa. Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä, ja eteesi tulee riitatilanteita. Koet helposti loukkaukseksi sanat, jotka eivät ole sellaiseksi tarkoitettu. Taustatyötä on tehtävä paljon jossain asiassa. Rakkauselämässä on haasteita, jotka liittyvät ylpeyteen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olosi tulee yhä rennommaksi kun pääset eroon rasituksen aiheista. Saat parin viikon ajan kohdata poikkeuksellisen leppoisia asioita ja ihmisiä. Helppouden tunne tulee tarpeeseen, ja saat nauttia kunnolla vapaudesta. Pääset horoskooppimerkkisi ytimeen. Venus ja Mars tukevat vapauttavalla tavalla tunne-elämääsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Vapauttavien kokemusten tilalle tulee velvollisuuksia ja ryhdin tarvetta. Joudut pakosta suoristamaan selkäsi ja toimittamaan asioita, jotka eivät aina ole sinulle mieleen. Taloutesi on kaikkea muuta kuin selvä. Varaudu merkittäviin hankkeisiin, jotka sitovat voimavaroja. Tunneasioissa pitää astua pimeän puolelle tutkailemaan motiiveja.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Viime jaksolla koneesi alkoi käynnistyä, ja nyt pääset vauhtiin oikein kunnolla. Olet antanut asioiden hautua jo tarpeeksi, ja on aika laittaa suunnitelmat täytäntöön! Lähiviikkoina hoidat paperiasiat mallikkaasti tärkeiden tahojen kanssa. Matkailu ja romantiikka houkuttavat. Jos oma suhteesi on väljähtynyt, liikut vaarallisilla vesillä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Arki ja työnteko vievät sinua, mutta kaipaat piristystä, kauneutta tai harmoniaa työympäristöösi. Asia voi järjestyä sillä, että hankit työhuoneeseesi kukkia tai kauniin taulun. Työympyröihin voi ilmaantua väristyksiä, ja huomaat tuntevasi vetoa työtoveriin. Joka tapauksessa ilmassa on asioita, joita on vaikea sanoa ääneen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Viihderintamalla tapahtuu ja mielesi on jossain aivan muualla kuin työtehtävissä. Tosin rutiinit eivät vallitse työpaikallakaan, vaan tapaamisia sovitaan nopealla tempolla. Toisten kanssa sovitut asiat eivät aina pidä, joten varaudu tähän. Tärkeät linjaukset ovat puheenaiheena kuitenkin. Tiedät miten romanttinen valloitus hoituu!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Pienimuotoinen, yksityiskohtia korostava työ lisääntyy. Sinulle tulee toivottua intoa kotisi järjestämiseen. Et ole ehkä pitkään aikaan kokenut tällaista. Sinusta voi kuoriutua sisustustyynyjen ja värien asiantuntija, sillä kaipaat lisää lämpöä kotiisi. Kodin piirissä tapahtuu muutenkin eivätkä perhesuhteet ole pelkkää harmoniaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Koet olosi tasapainoisemmaksi kuin pitkään aikaan. Saat sanotuksi asiat kauniilla tavalla, ja saat kaipaamaasi huomiota osaksesi. Voit toteuttaa itseäsi harrastuksen kautta, ja se tuntuu hyvältä. Viihdettä ja rentoa yhdessäoloa on luvassa niin työelämässä kuin muualla. On tärkeää osoittaa rakkautta oikein sanakääntein.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos työelämä on ollut suhteellisen rauhallista viime viikkoina, tulee siihen muutos. Yhtäkkiä huomaat aikataulujen kiristyvän ja koet kiireellisen ilmapiirin. Voit joutua tekemään monta asiaa samanaikaisesti, ja se ottaa hermoille. Olet kiinnostunut shoppailusta, ja se rauhoittaa hermojasi. Suhteessa kannattaa keskittyä vaikka kokkailuun.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Näinä viikkoina saat itsestäsi esiin intohimoisen runoilijan tai filosofin, ja nämä ominaisuudet kuuluvatkin Vaa’an perusluonteeseen. Ehkä haluat nauttia täysin rinnoin korkealaatuisesta taiteesta tai musiikista. Työt sujuvat omalla painollaan, ja kommunikoit paljon. Jos olet yksinäinen, laittaudu parhaimpiisi ja lähde viihteelle!

Keskustelu