Horoskooppi 22.6-28.6. – Hyvää syntymäpäivää, Martti Ahtisaari!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Martti Ahtisaari horoskooppi
Martti Ahtisaari syntyi 23. kesäkuuta vuonna 1937. © Jarno Kuusinen / All Over Press
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Presidentti Martti Ahtisaari viettää 85-vuotissyntymäpäiväänsä 23. kesäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, presidentti Martti Ahtisaari!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin pitkäaikainen haaveesi herää uudelleen henkiin, ja saat sille tukea yllättävältä taholta. Mielesi on nyt tavallista vastaanottavaisempi, joten voit yhtäkkiä huomata innostuvasi asioista, joista et aiemmin ole piitannut nimeksikään. Jokin tapahtuma tai kohtaaminen saa sinut muuttamaan aiempia käsityksiäsi.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sosiaaliset taitosi ovat huipussaan, ja säkenöit erilaisten kokoonpanojen keskipisteessä. Ota joku ujompi siipiesi suojiin, niin hänkin pääsee osalliseksi charmistasi. Sinulla on ylimääräinen annos onnea matkassasi, joten älä käytä kaikkea aikaasi huvitteluun vaan edistä myös jotain itsellesi tärkeää hanketta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tottunut selviämään haasteista omin päin, mutta kun suostut ottamaan apua vastaan, saat piankin huomata, miten hyvältä tuntuu voida luottaa toisten tukeen ja saada jakaa niin vastuut kuin onnistumisetkin kumppanin kanssa. Jokin uusi yhteistyö- tai muu kumppanuus voi nyt saada alkunsa tai entinen syventyä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saatat nyt hyvinkin tuntea vahvistuvasi henkisesti. Tavoitat entistä selvemmin oman aidon luonteesi, mieltymyksesi ja potentiaalisi. Asiat, joihin olet ennen suostunut tai olosuhteet, joihin olet tyytynyt, eivät enää käy. Monella voi nyt leuka loksahtaa, kun ilmoitat, miten asiat tästä lähtien menevät.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi kesäkuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa on luvassa. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Mitä avoimemmin ja rehellisemmin uskallat kohdata omat heikkoutesi ja haavoittuvuutesi, sitä vahvemmaksi ja rohkeammaksi muutut. Syvälliset keskustelut jonkun samanhenkisen kanssa antavat nyt paljon ja auttavat sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Tavallista vaativammat fyysiset ponnistukset tuovat tasapainoa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ystävyys ja kumppanuus eri muodoissaan korostuvat. Nautit voidessasi jakaa ja tehdä asioita jonkun tärkeän henkilön kanssa. Yhteisymmärrys on suurta, ja suhteet lujittuvat entisestään. Et kaipaa uusia tuttavuuksia vaan nautit siitä, että saat kerrankin viettää tarpeeksi aikaa sinulle rakkaiden ihmisten kanssa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Dynaaminen jakso. Olet matkalla kohti jotain tärkeää käännekohtaa tai oivallusta elämässäsi, mutta vielä ei ole täysin selvää, miten se tulee elämääsi vaikuttamaan. Joku uskollinen ystävä tai kumppani liittyy olennaisella tavalla tulevaan, joten voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi tuen valinnoillesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso suosii ihmissuhteita, joissa onkin aimo annos lämpöä ja mutkattomuutta. Romanttisissa suhteissa riittää kipinää ja hehkua, ja jokin orastava suhde voi nyt puhjeta täyteen liekkiin. Mielesi on vireä ja kaipaa stimulaatiota. Erilaiset pelit, kiihkeät keskustelut ja visailut ovat sinulle mieluista puuhaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet kepeällä ja hilpeällä tuulella ja kaikkea muuta kuin kiinnostunut työssä puurtamisesta. Siksi saatatkin hämmästyä, kun jokin projekti, jonka kimpussa olet hikoillut, tuntuu ottavan aimo harppauksen eteenpäin kuin itsestään. Jaksoon kuuluvat muutenkin äkilliset oivallukset, onnenkantamoiset ja läpimurrot.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tavallista pehmeämpi asenteissasi ja suhtaudut muihin hyväntahtoisesti ja rakentavasti. Ei siis ihme, että lähelläsi viihdytään ja seuraasi hakeudutaan. Pyrkimyksesi ja hankkeesi ovat myötätuulessa, ja saavutat tuloksia näennäisen pienellä vaivalla. Toki hyvin tekemälläsi taustatyöllä on vaikutusta asiaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet vireä ja innostut helposti uusista asioista ja ehdotuksista, joita suuntaasi sataakin nyt runsain mitoin eri tahoilta. Jakso on tapahtumarikas, ja uudet ihmiset antavat sille oman mausteensa. Jokin kohtaaminen saattaa olla muita merkityksellisempi, ja sen vaikutukset voivat tuntua elämässäsi vielä pitkään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteissasi riittää iloa, lempeä ja lämpöä. Suhtaudut nyt asioihin rennosti. Sinua ei haittaa, vaikka kaikki ei sujuisikaan käsikirjoituksesi mukaan. Jokin erityisen hauska yllätys tai kohtaaminen lyö sinut ällikällä. Sinkut saavat osakseen runsaasti huomiota, ja vakiintuneet löytävät suhteestaan alkuaikojen kipinän.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X