Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2020

Jaa artikkeliTilaa Seura
Viva-lehden kuukausihoroskooppi tarjoaa yllättäviä ennusteita.
Viva-lehden kuukausihoroskooppi: helmikuu 2020. © istockphoto
Helmikuun kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kuukauden aikana on odotettavissa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kuukauden aikana on odotettavissa eri tähtimerkeille.

Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2020 – lue oma horoskooppisi

Oinas (21.3.–19.4.)

Elämäsi on nyt tavallistakin nopeatempoisempaa. Selviät eteesi tulevista haasteista näennäisen vaivattomasti, mutta älä silti erehdy pitämään itseäsi koneena ja jaksamistasi itsestäänselvyytenä. Ihmissuhteet ovat nyt elämäsi suola.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso käynnistyy leppoisana. Mielenkiintosi ja tärkeimmät tapahtumat keskittyvät kotiin ja läheisiisi. Kuun puolivälin jälkeen vauhti kiihtyy, ja tunnet halua ja tarvetta laajentaa ympyröitäsi. Uusi tuttavuus voi ilmestyä elämääsi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tuot mielipiteesi julki rohkeasti ja kuuluvasti, mutta ne saattavat vaihtua niin usein, että uskottavuutesi kärsii. Kuuntelemalla muitakin saat laajempaa kaikupohjaa ajatuksillesi. Jonkun vanhemman henkilön rooli elämässäsi kasvaa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso tarjoaa nopeita käänteitä ja pikaisia ratkaisuja. Raha-asiat ovat tapetilla. Itse pysyt hyvin tilanteen tasalla ja osaat pitää pääsi kylmänä, mutta toisia vauhdikas menosi saattaa huolestuttaa. Avoin kommunikointi kannattaa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jos jokin rajoittaa elämääsi, siitä ulos murtautuminen käy nyt välttämättömäksi. Voit hyvin, kun sinulla on jokin voimakas pyrkimys tai intohimon kohde, johon kohdistaa energiaasi. Tekosi ja sanasi ovat nyt hyvin aitoja ja suoria.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Hieno jakso, jonka aikana luovuutesi ja rohkeutesi ovat huipussaan. Sinusta löytyy potkua, ja uskallat tehdä itsellesi tärkeitä asioita ja hankintoja ilman liikaa harkintaa ja varmistelua. Erään henkilön kanssa syntyy syvä yhteys.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Huomaat jättäneesi jonkin elämääsi vahvasti leimanneen asian taaksesi. Et haikaile nyt isoja muutoksia, mutta pieni pinttyneiden tapojen tuuletus tai jonkin uuden asian omaksuminen tuo raikkautta elämääsi. Tunne-elämäsi on rikasta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet energinen ja suhtaudut tavallistakin intensiivisemmin henkilöihin ja asioihin, jotka olet ottanut omiksesi. Liika ehdottomuus ja omistautuminen vaativat veronsa, joten toisinaan kannattaa keskittyä aivan arkisiin askareisiin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet mainiossa vedossa ja valmis ottamaan uuden askeleen tai aloittamaan jonkin uuden projektin. Älä kuitenkaan ryntää toimintaan päätä pahkaa, sillä nyt tekemilläsi ratkaisuilla on kauaskantoiset vaikutukset. Tee pohjatyö hyvin.

Kauris (22.12.–19.1.)

Elämäsi on sujuvaa, ja kuun puoliväliin asti saat niittää aiempien kylvöjesi satoa. Uusien hankkeiden aloittamista kannattaa odottaa vielä tovi. Huomaat kyllä, kun on oikea aika toimia. Kiinnitä huomiota tapaasi ilmaista toiveitasi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Tunnet muutoksen olevan käsillä, mutta vielä on epäselvää, millaisesta myllerryksestä on kyse. Mielesi tekisi vetäytyä syrjään selvittelemään ajatuksiasi, ja joutunet hakemaan tasapainoa vetäytymishalusi ja vilkkaan seuraelämäsi välillä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet nyt poikkeuksellisen luova ja henkisesti vireä. Osaat lähestyä asioita yllättävästä vinkkelistä ja teet vaikutuksen nokkeluudellasi ja ilmiömäisellä ongelmanratkaisukyvylläsi. Nyt kannattaisi panna alulle jokin uusi projekti.

Lue lisää:

Seuran vuosihoroskooppi 2020

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 2/20.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X