Seuran horoskooppi 13.9–19.9. – Paljon onnea, Sirpa Kähkönen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Sirpa Kähkönen viettää 59-vuotissyntymäpäiväänsä 15. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Sirpa ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Sirpa Kähkönen viettää 59-vuotissyntymäpäiväänsä 15. syyskuuta.
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, kirjailija Sirpa Kähkönen!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet syvällisellä ja pohdiskelevalla tuulella ja vietät paljon aikaa omissa mietteissäsi. Tunnet jonkin suuren oivalluksen tekevän tuloaan tai haet jopa uutta suuntaa elämällesi. Jakso ei kuitenkaan ole sävyltään lainkaan synkkä, pikemminkin täynnä kihelmöivää innostusta ja uskoa tulevaan. Ehkä käännät uuden sivun elämässäsi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa.
© iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vireystasosi on mitä mainioin, joten olet hyvin motivoitunut kehittämään itseäsi. Saatat panostaa tavallista enemmän ulkonäköösi tai aloittaa kuntokuurin, mutta vielä enemmän olet kiinnostunut henkisistä pyrkimyksistä. Uusien taitojen opettelu tai tietojen kartuttaminen tuottaa sinulle nyt runsaasti mielihyvää.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Oikeudentuntosi on hereillä, ja sinulla on tarve voida olla hyödyksi ja kantaa kortesi yhteiseen kekoon. Saatat innostua polkaisemaan käyntiin jonkin kunnianhimoisen hankkeen tai järjestää vaikkapa talkoot. Sinuun kohdistuu nyt myös paljon odotuksia, ja pyrit vastaamaan niihin parhaasi mukaan. Muista kohtuus.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet määrätietoinen ja poikkeuksellisen järjestelmällinen ja saat nyt vietyä hankkeitasi eteenpäin kunnon harppauksin. Jos keskeneräistä projektia ei ole, tämä on mitä oivallisin hetki aloittaa sellainen. Aseta itsellesi jokin tavoite, sillä energiasi vaatii joka tapauksessa jonkinlaisen purkautumiskanavan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi
Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Ajatusten ja ideoiden jakaminen muiden kanssa on nyt paitsi erityisen antoisaa myös hyödyllistä. Voit solmia uuden, hedelmällisen yhteistyökumppanuuden tai saada arvokasta tietoa, joka auttaa sinua henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamisessa. Ole aloitteellinen ja hakeudu rohkeasti uusien ihmisten pariin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet erityisen onnekas erilaisten sopimusten ja rahaan liittyvien asioiden ja järjestelyiden suhteen. Olet kaukonäköinen ja haistat hyvät tilaisuudet ennen muita. Teet nyt myös kenties erityisen hyviä löytöjä tai onnistuneet kaupat. Valintasi eivät ehkä ole tavanomaisimmasta päästä mutta juuri sinulle sopivia.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso suosii varsinkin romanttisia suhteita, ­mutta seurasi on hyvin kysyttyä kaikkialla. Sinuun tukeudutaan ongelmissa, ja läsnäoloasi ­kaivataan moninaisissa riennoissa ja kokoon­panoissa. Joudut pakostakin valitsemaan, mihin aikaasi käytät ja mikä jää väliin. Rakkaus kan­nattaa nostaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

Oinas (21.3.–19.4.)

Nyt on hyvä hetki kääriä hihat ja hoitaa pois rästiin jääneet työt. Sinussa on virtaa ja päättäväisyyttä, ja maltat nyt myös paneutua tavallista kärsivällisemmin käyttöohjeisiin ja pieniin yksityiskohtiin. Saatat myös päätyä haltiatarkummin rooliin ja edesauttaa jonkun toisen hartaan toiveen toteutumista.

Härkä (20.4.–20.5.)

Huomiosi keskittyy nyt etupäässä omaan itseesi. Siedät huonosti asioita ja olosuhteita, joissa joudut mukavuusalueesi ulkopuolelle ja viihdyt parhaiten omissa oloissasi itsellesi tärkeiden asioiden parissa. On silti hyvä muistaa, että jos saat keskittyä omiin projekteihisi rauhassa, niistä koituu hyötyä ja hupia myös muille.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Käytännöllinen puolesi ottaa vallan ja saa sinut puuttumaan rempallaan oleviin asioihin tai tekemään muuta hyödyllistä. Varsinkin kotia ja asumista koskevat asiat ovat nyt lähellä sydäntäsi. Innostut ehkä remontoimaan tai tekemään suursiivouksen. Olet myös hyvin ­avulias ja riennät hätiin, jos joku on pulassa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Imet itseesi tietoa ja välität sitä myös eteenpäin. Kiintoisat keskustelut, uudet tuttavuudet tai harrastukset, asioihin perehtyminen ja yhteistyöprojektit värittävät jaksoa ja pitävät sinut touhukkaana. Elät selvästi jonkinlaisen uudistumisen aikaa ja olet luomassa nahkaasi. Uskallat heittäytyä ja osallistua.

Leijona (23.7.–22.8.)

Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat ovat ­jakson keskiössä. Sinun on nyt tavallista helpompi tehdä niitä koskevia päätöksiä ja muutoksia, ja muutkin voivat kääntyä puoleesi neuvojasi kuullakseen. Jakson loppupuoli on seuraelämän kannalta vilkas ja antoisa. Saatat huomata olevasi altis pikku seikkailuun.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?
Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock © istock
X