Seuran horoskooppi 3.8.-9.8.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Duudsoni Jukka Hildén on syntynyt 3.8.1980 ja on horoskoopiltaan leijona © Tiia ahjotuli/ om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat vaihtelua ja ilmaiset kyllästyneisyyttäsi lähipiirillesi turhankin avoimesti ajattelematta, että he kenties ottavat sen henkilökohtaisesti ja pahoittavat mielensä. Ota vastuu omasta tyytyväisyydestäsi ja keksi itsellesi mielekästä puuhaa, niin huomaat, miten se heijastuu positiivisesti ihmissuhteisiisi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vaikka mitään järisyttävää ei olekaan luvassa, pieniä arkisia ilonaiheita riittää yllin kyllin. Varsinkin lasten tai nuorten seura voi olla hyvin silmiä avaavaa ja antoisaa. Jokin asumiseen liittyvä käytännön asia pitää hoitaa, mutta sekään ei aiheuta suurempia vaikeuksia, ja lopputulos on odotettua parempi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso soveltuu hienosti fyysisille aktiviteeteille, ja mikäli kuntosi on päässyt rapistumaan, nyt olisi otollinen hetki aloittaa jokin sen kohentamiseen tähtäävä pitkäjänteinen projekti. Jos lomailet, saat nyt enemmän irti kulttuuri- ja muista riennoista kuin rannalla makoilusta. Panosta myös ystävyyteen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ilmassa on salamyhkäisyyttä, ja joudut haparoimaan eteenpäin puolitotuuksien ja vihjeiden viidakossa, mikä on uuvuttavaa ja stressaavaa. Nosta kissa pöydälle ja puhu mieltäsi askarruttavista asioista ääneen. Mikäli et saa vastakaikua, jätä asioiden turha pyörittely sikseen ja lähde vaikka kalaan tai elokuviin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pieni takaisku tai pettymys synkentää mielesi hetkeksi, mutta positiivisena ja aktiivisena henkilönä pystyt pian löytämään siitä jotain hyvääkin – tai ainakin jotain, josta ottaa opiksesi. Seurasi on kysyttyä, ja pääset jakelemaan neuvojasi tai olemaan muulla tavalla avuksi osallistumalla vaikkapa talkoisiin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tunteesi ovat hieman epävakaiset ja pinnassa, ja pienikin ärsytys saattaa nyt johtaa sinulle epätyypilliseen räjähdykseen, mikä hämmentää läheisiäsi. Mieti, mistä kiikastaa ja mitä kenties tarvitsisit palauttaaksesi mielenrauhasi. Jos kaipaat omaa aikaa tai muiden apua, sano se suoraan ja anteeksipyytelemättä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin henkinen haaste tai pyrkimys kiehtoo mieltäsi, ja siihen kannattaakin nyt panostaa sekä ajallisia että taloudellisia resursseja mahdollisuuksiesi mukaan, sillä sen vaikutukset näkyvät positiivisesti ja monipuolisesti miltei kaikilla elämäsi osa-alueilla. Älä anna vähättelevien kommenttien estää itseäsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Moni asia vetää sinua puoleensa, mutta aikasi ja tarmosi eivät yksinkertaisesti riitä kaikkeen, joten karsintaa on tehtävä. Yritä löytää mielekäs tasapaino ihmissuhteiden, huvittelun ja tavoitteellisten hankkeiden välille niin, ettet jätä mitään paitsioon etkä kuitenkaan levitä energiaasi liian laajalle.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos se suinkin on mahdollista, pidä lomaa. Olet toimelias ja nautit kovasti ulkoilmasta, aktiviteeteista ja kohtaamisista. Ihmissuhteissa tapahtuu liikehdintää. Joku ottaa etäisyyttä, joku toinen hakeutuu hyvinkin lähelle. Älä ota niistä sen suurempaa stressiä vaan keskity itsellesi mieluisiin juttuihin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luvassa on paljon yllätyksiä, joten kovin tarkkoja etukäteissuunnitelmia tai aikatauluja ei kannata laatia, sillä todennäköisesti ne menevät ainakin osittain uusiksi. Pyri pitämään rentous ja huumori mukana tekemisissäsi, ja jos pinna alkaa uhkaavasti kiristyä, vetäydy hyvällä omallatunnolla omaan rauhaasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vaikka romantiikka ei suuremmin kukoistaisikaan, ystävyys ja kumppanuus antavat nyt sitäkin enemmän. Tunnet tulevasi ymmärretyksi ja kuulluksi, ja vastaavasti muut uskovat sinulle huoliaan ja salaisuuksiaan. Kannattaakin varata runsaasti aikaa kiireettömään yhdessäoloon hektisen menemisen ja tekemisen sijaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet ehkä huomannut, ettet enää nauti samoista asioista tai samasta seurasta entiseen tapaan. Syyllistä on turha etsiä; joskus vain aika ajaa asioiden ja ihmissuhteiden ohi ja tekee tilaa uudelle. Kuulostele rauhassa ja rehellisesti tuntemuksiasi ja varaudu siihen, että elämäsi ainakin joiltain osin uudistuu.

X