Seuran horoskooppi 30.8–5.9. – Paljon onnea, Shirly Karvinen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juontaja Shirly Karvinen viettää 31-vuotissyntymäpäiväänsä 3. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Shirly ja muut merkkipäiviään viettävät! © Susa Junnola/OM-arkisto

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juontaja Shirly Karvinen viettää 31-vuotissyntymäpäiväänsä 3. syyskuuta.
Teksti: Seura 

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, juontaja Shirly Karvinen!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet voimiesi tunnossa ja pursuat ideoita ja suunnitelmia, joilla voisit tehdä omasta ja läheistesi elämästä parempaa. Siksi saatatkin tyrmistyä, kun asiat eivät heti lähde rullaamaan toivomallasi tavalla. Kärsivällisyyttä. Tielläsi on vielä jokin este tai selvitettävä asia, jonka hoidet­tuasi homma alkaa sujua.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa.

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jaksoa leimaavat epäselvyydet, ja toiveet ja odotukset muiden kanssa menevät helposti ristiin, mistä seuraa eripuraa. Olet taitava sovittelemaan ja löytämään kompromisseja mutta pidä huolta myös siitä, ettet tingi liikaa omista tarpeistasi tai luovu jostain sellaisesta, jolla on sinulle aidosti merkitystä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso on sosiaalisesti vilkas, yllättävä ja antoisa. Erilaiset kohtaamiset tarjoavat kosolti ajateltavaa ja inspiraatiota. Jonkun kanssa voi jopa löytyä syvempikin yhteys. Saat nyt paljon tietoa tai uutisia, jotka muokkaavat ajatteluasi ja saattavat sytyttää kipinän johonkin uuteen asiaan tai elämänmuutokseen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Keskittymiskykysi jättää toivomisen varaa. Nyt onkin tärkeää, että asetat itsellesi selkeitä ja realistisia tavoitteita rytmittämään ajankäyttöäsi. Muuten aika valuu vain sormiesi läpi hukkaan, mikä tekee sinut tyytymättömäksi. Raha-asioiden suhteen elämäsi on nyt tasaista, ja saatat saada hieman säästöönkin.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus edistää jotain tärkeää asiaa tai saada jotain mukavaa henkilökohtaiseen elämääsi, mutta se edellyttää sitä, että uskallat tarttua mahdollisuuteen rohkeasti ja aikailematta. Muutenkin jakso on luonteeltaan sellainen, että suunnitelmien laatimisen sijaan kannattaa elää hetkessä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakson tahti ja luonne sopivat mainiosti yhteen omiesi kanssa, ja asiat tuntuvat lutviutuvan hienosti ilman sen suurempaa ponnistelua. Myös ihmissuhteissasi vallitsee harmonia, ja yhteinen sävel uusienkin tuttavuuksien kanssa löytyy helposti. Jos kaipaat haastetta, jokin hyvinvointiin liittyvä voisi innostaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso tarjoaa mahdollisuuksia setviä vanhoja kiistoja tai väärinkäsityksiä. Voit myös edistää omia henkilökohtaisia pyrkimyksiäsi. Joudut kuitenkin olemaan oman onnesi seppä ja va­litsemaan, mihin haluat nyt panostaa. Tähtitaivas ei aseta tiellesi erityisiä esteitä, mutta ei myöskään yritä tuuppia sinua mihinkään tiettyyn suuntaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi varsinkin pyytäessäsi muilta jotakin. Sanasi ymmärretään nyt tavallista helpommin väärin, ja tilanteet voivat mutkistua nopeasti. Kaikenlaista turhaa kiihtymistä ja kiistelyä kannattaa pyrkiä välttämään ja päätöksissä nojata mieluummin järkeen kuin tunteisiin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Soudat ja huopaat jonkin päätöksen suhteen. Vuoroin olet luottavainen ja täynnä intoa, vuoroin taas epäilys ottaa vallan. Etenkin ihmissuhteissa sinun kannattaa nyt olla aloitteellisempi ja ilmaista suoraan, mitä mielessäsi liikkuu. Jokin pieni seikkailu odottaa, kun vain uskaltaudut pois mukavuusalueeltasi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakso edellyttää pikkutarkkuutta yksityiskohtien suhteen, mikä voi hieman kiristää pinnaasi. Tarkkuudesta ei kuitenkaan kannata tinkiä, sillä päätökset ja toimet, jotka teet nyt, ovat tärkeitä tulevaisuutesi kannalta. Sinussa herää tarve saada toteuttaa itseäsi luovasti ja vapaammin kuin nyt mielestäsi voit.

Rapu (21.6.–22.7.)

Perhe- ja ystävyyssuhteet kukoistavat, mutta romanssirintamalla on tuulisempaa. Vain sellaiset viritelmät, joihin suhtaudut tosissasi, ovat myötätuulessa, kun taas kevytmieliset seikkailut tuottavat pettymyksen. Henkilökohtaisissa hankkeissasi ja pyrkimyksissäsi olet ehkä liiankin itsekriittinen ja varovainen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Ihmissuhteissasi ja etenkin rakkaudessa olet energinen ja aloitteellinen ja saatat innostua keksimään hauskoja ja yllättäviä tempauksia. Rahan suhteen olet sen sijaan nyt huomattavasti tavallista harkitsevampi ja tarkempi. Et tuhlaa turhaan, mutta jos käytät rahaa, katsot, että saat sille kunnolla vastinetta.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X