Seuran viikkohoroskooppi 13.12.–19.12.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Lastenkirjailija ja runoilija Kirsi Kunnas
Lastenkirjailija ja runoilija Kirsi Kunnas on syntynyt 14.12.1924. Seura toivottaa hyvää syntymäpäivää! © VIENA KYTÖJOKI/ LEHTIKUVA

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Eteesi tulee tärkeä päätös, joka pitää tehdä nopealla aikataululla, mikä lisää asian stressaavuutta. Toimi tavalla, joka sinusta itsestäsi tuntuu oikeimmalta, sen sijaan että nojautuisit liikaa toisten mielipiteisiin tai neuvoihin. Jaksoon sisältyy paljon liikkumista, joko suunniteltuja tai yllättäviä matkoja.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet kilpailunhaluinen, mikä johtaa alituiseen vertailuun ja voi aiheuttaa tyytymättömyyttä, mutta jos onnistut löytämään innostavan kilpa- tai yhteistyökumppanin, voit valjastaa sen hyötykäyttöön ja jopa ylittää itsesi sen avulla. Uhkut vetovoimaa, joten mahdollisuutesi romanssirintamalla ovat hyvät.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin keskeneräinen asia odottaa loppukaneettia. Ota tehtäväksesi saattaa se päätökseensä, vaikka joutuisit näkemään ylimääräistä vaivaa tai poistumaan mukavuusalueeltasi. Jos viivyttelet asian kanssa, se mutkistuu entisestään ja syö voimavarojasi. Etsi tasapainoa niin raha-asioissasi kuin ihmissuhteissasikin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Oma tahtisi olisi nyt verkkaisempi kuin ympäröivän maailman, mikä saattaa aiheuttaa sinulle hermostuneen olon silloinkin, kun kiire ei varsinaisesti edes koske sinua. Ota askel syrjään ja kieltäydy tietoisesti lähtemästä mukaan turhaan hosumiseen. Varo varsinkin kiirehtimästä itsellesi tärkeissä päätöksissä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Osaat nyt esiintyä eduksesi ja tehdä halutessasi muihin vaikutuksen, joten mikäli olet ajatellut pyytää tukea jollekin hankkeellesi tai tarvitset apua jossakin asiassa, nyt on sopiva hetki pyytää sitä. Kanssakäyminen toisten kanssa on antoisaa ja mutkatonta. Inspiroiva seura saa sinut suorastaan säkenöimään.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt avoin ja vastaanottavainen uusille asioille ja pääsetkin kokemaan jotakin, joka saattaa vaikuttaa ajatteluusi tai elämääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Vähintäänkin tapasi katsoa maailmaa ja ajatella asioista laajenee. Jakso on myös taloudellisesti suosiollinen, joten voit syystä olla tyytyväinen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet uskaliaalla ja optimistisella tuulella ja kokeilet mielelläsi onneasi ja rajojasi. Onni suosii rohkeaa, ja sinulla tuntuukin olevan tuuria matkassa, mihin ikinä nyt keksitkin ryhtyä. Loputtomiin se ei silti kanna, joten muista pitää edes toinen jalkasi maassa kurottaessasi kohti menestystä ja seikkailuja.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saatat nyt tuntea voimakasta tarvetta puskea hankkeitasi eteenpäin tai saavuttaa muunlaisia edistysaskeleita elämässäsi. Kenties haluat ansaita rahaa tai saada näkyvyyttä tai korkeamman aseman yhteisössä. Vaikka tahto on vahva ja tehokas työkalu, kannattaa valita vain yksi tai kaksi kohdetta, joihin panostaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Suunnitelmasi heittävät häränpyllyä, ja suorana pitämäsi tie alkaa yllättäen mutkitella. Sen sijaan että taistelisit vastaan, hyväksy hämmennyksesi ja pohdi vaihtoehtoisia reittejä. Sinulla ei ole mitään syytä luopua tavoitteistasi tai lakata uskomasta mahdollisuuksiisi saavuttaa ne. Vain tapa päästä perille muuttuu.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on energinen jakso. Olet epätavallisen uskaliaalla tuulella ja otat mielelläsi vastaan haasteita päästäksesi osoittamaan, mihin kaikkeen sinusta onkaan. Pyrit laajentamaan ympyröitäsi usealla elämän osa-alueella, ja myös tuttavapiirisi voi nyt kasvaa parilla aivan erityisen kiinnostavalla henkilöllä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmaiset itseäsi tavalla, joka saa toiset kiinnostumaan seurastasi ja ajatuksistasi. Olet toimelias ja tuottelias ja asetat itsellesi konkreettisia tavoitteita, jotka voivat nyt olla tavallista kunnianhimoisempia tai rohkeampia. Kaiken kaikkiaan olet hyvässä vedossa, ja lisäiloa tuo jokin odottamaton onnenpotku.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso suosii uusia aloituksia, matkustelua ja sopimusten solmimista, joten jos olet kaavaillut jotain sen suuntaista, nyt on oikea aika toimia. Jokin kohtaaminen antaa syvällisempää ajattelemisen aihetta, mutta sen todellinen tarkoitus tai merkitys paljastuu vasta myöhemmin. Seuraelämä on erityisen antoisaa.

X