Seuran viikkohoroskooppi 14.12.–20.12.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Kirsi Kunnas
Vuonna 1924 syntynyt lastenkirjailija ja runoilija Kirsi Kunnas vietätä juhlapäiväänsä 14.12. Hyvää syntymäpäivää! © VIENA KYTÖJOKI / LEHTIKUVA

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ihmissuhteisiin kannattaa nyt panostaa täysillä, sillä kukoistaessaan ne saavat sinutkin voimaan paremmin ja muistamaan, mikä elämässä on tärkeintä. Olet puoleensavetävä ja kohtaat lähestymisyrityksiä, mutta mitään hetken hupia syvällisempää niistä tuskin kehkeytyy. Satsaa siis jo olemassa oleviin suhteisiin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakso suosii pitkän tähtäimen suunnitelmien laatimista, joten pohdi, mikä kuluneessa vuodessa on ollut erityisen hyvää ja missä asioissa on vielä toivomisen varaa. On vähintään yhtä tärkeää antaa kiitosta onnistuneista asioista niin itsellesi kuin muillekin, kuin etsiä epäkohtia ja vatvoa tehtyjä erehdyksiä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Hiljainen hissuttelu ei nyt ole sinua varten, vaan kaipaat tekemistä ja haasteita. Älä siis päästä itseäsi jumiutumaan sohvan nurkkaan glögiä siemailemaan, vaikka muut niin tekisivätkin, vaan pysy liikkeessä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kuuntele tarpeitasi. Tiedät kyllä, milloin pitää levätä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Toisten seura ravitsee sieluasi, ja mieluiten viettäisitkin aikaa itse valitsemassasi hyvässä seurassa kiireettömästi ajatuksia vaihtaen. Eräs henkilö menneisyydestäsi tulee yhä useammin mieleesi, eikä olisi ihme, vaikka hän tupsahtaisi yllättäen eteesi. Raha-asiat mietityttävät. Yritä olla stressaamatta liikaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla riittää virtaa niin töihin, seuraelämään kuin kuntoiluunkin. Nyt ei todellakaan ole hiljaisen mietiskelyn aika. Parhaiten viihdyt toisten parissa ajatuksia vaihtaen ja uusia ideoita kehitellen. Olet oivallinen isäntä tai emäntä, joten kutsu koolle ihmisiä elämäsi eri osa-alueilta ja tutustuta heidät toisiinsa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Omaisuuteen liittyvät asiat nousevat esiin, ja voit joutua pohtimaan vaikkapa sijoittamiseen tai lahjoituksiin liittyviä kysymyksiä. Ole avoin puolueettomille neuvoille, mutta älä anna liikaa sananvaltaa kenellekään. Jos huomaat käyväsi ylikierroksilla, hyvä keino tyyntyä on tehdä pitkä rauhallinen kävely.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteesi voivat hyvin. Etenkin perheen parissa viettämäsi aika on sangen tyydyttävää ja antoisaa. Jokin uusi haaste, harrastus tai projekti vetää sinua puoleensa, mutta sen kannattaa antaa odottaa vielä jonkin aikaa. Töissä voi esiintyä pieniä konflikteja, mutta voit valita olla lähtemättä niihin mukaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Voit olla varsin tyytyväinen tarkastellessasi elettyä vuotta taaksepäin, mutta vielä ehdit hankkia ikimuistoisia kokemuksia loppuvuodellekin. Mieti, mitä haluaisit vielä kokea tai saavuttaa, ja pane enempää aikailematta töpinäksi. Rohkeus kokeilla uusia asioita ja niissä onnistuminen lisäävät itsevarmuuttasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Pinnasi kiristyy helposti, jos joudut paahtamaan liian kiireisellä aikataululla eteenpäin. Tee siis kaikkesi saadaksesi jokaiseen päivään mahtumaan myös leppoisia tuokioita, jolloin saat rauhassa kuunnella ajatuksiasi ja tuntemuksiasi. Joku menneisyydestä tuttu henkilö ottaa yhteyttä tai tulee muuten mieleesi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Et ehkä tunne itseäsi nyt erityisen pirteäksi, mutta pääsi leikkaa kuin partaveitsi ja löydät hämmästyttävän vaivattomasti ja nopeasti ratkaisut ongelmiin, joiden kimpussa muut ovat painiskelleet tuloksetta iät ja ajat. Tarkastele työsi tuloksia ulkopuolisen silmin ja anna itsellesi ansaitsemaasi tunnustusta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunteesi kuohuvat, eikä romantiikkaa ja intohimoakaan puutu. Panet itsesi rohkeasti likoon, mikä voi joko hämmentää tai ihastuttaa vastapuolta. Yrittänyttä ei laiteta, joten anna palaa. Myös platoniset suhteet lämmittävät mieltäsi ja rikastuttavat elämääsi. Kannattaa etsiä mahdollisimman samanhenkistä seuraa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Menestystä niin urallasi kuin muissakin hankkeissasi riittää vuoden loppuun asti, joten ei kannata ajatellakaan lyövänsä hanskoja tiskiin ja siirtävänsä uusia aloitteita ensi vuoden puolelle. Ajatuksesi ja ideasi saavat lujaa kannatusta ja tukea, joten tuo ne rohkeasti esiin sopivassa tilanteessa ja seurassa.

X