Seuran viikkohoroskooppi 17.5.–23.5.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Martti Syrjä
Laulaja ja sanoittaja Martti Syrjä on syntynyt 17.5.1959. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka nieminen / OM-arkisto

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso tuo mukanaan yllätyksiä ja äkillisiä muutoksia, jotka koskevat erityisesti ihmissuhteitasi ja raha-asioitasi. Toisaalta olet nyt tavallista joustavampi ja luovempi ja pystyt nousemaan nopeasti tilanteen tasalle ja muuttamaan tarpeen vaatiessa kurssiasi ja toimintaasi. Nyt jos koskaan onni suosii rohkeaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt kokea ajoittaista hämmennystä ja epävarmuutta jo tekemiesi tai tulevaisuuttasi koskevien päätösten suhteen. Kun huomaat, että mielesi on ajautumassa kaaokseen ja ajattelusi takkuaa, ota aikalisä ja tee jotain konkreettista ja rentouttavaa, joka antaa aivoillesi aikaa levätä. Vähemmän on nyt enemmän.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet energinen ja tavallista kärsimättömämpi ja viet nyt asioitasi eteenpäin vimmalla, joka saattaa yllättää ne, jotka ovat tottuneet pehmeämpään puoleesi. Olet aloitteellinen ja uskalias niin ihmissuhteissasi kuin muillakin elämäsi osa-alueilla, mutta aivan jokaista päähän pälkähtävää ideaa ei kannata toteuttaa hetken huumassa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnet tarvitsevasi enemmän kuin saat, minkä tuot julki epäkypsällä käytöksellä. Marinalla ja vaatimuksilla on kuitenkin aivan päinvastainen vaikutus: ajat niillä vain muut ihmiset etäämmälle ja hankaloitat asioiden sujumista ylipäätään. Käännä katse sisäänpäin. Mikä on tyytymättömyytesi perimmäinen syy?

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saat paistatella toisten suosiossa, ja elämässäsi vallitsee positiivinen tunnelma. Sosiaalinen elämä on erityisen antoisaa, mutta myös työrintamalla saat paljon aikaan. Panostasi ja näkemyksiäsi kuunnellaan ja arvostetaan. Mikäli kaipaat romanssia tai vakavampaakin suhdetta, nyt saattaa hyvinkin onnistaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso on haastava. Sinusta saattaa tuntua kuin tarpoisit suossa ja joutuisit ponnistelemaan pienimpienkin asioiden parissa tavallista enemmän. Kyse ei kuitenkaan ole mistään salaliitosta sinua vastaan. Energiatasosi on yksinkertaisesti matalalla, joten älä vaadi itseltäsi liikoja vaan lepää ja hoida itseäsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet energinen ja aloitteellinen, mutta energiasi on nyt luonteeltaan pehmeää, mikä saa toiset suhtautumaan ideoihisi avoimesti ja innostuen. Haluat ja saavutatkin paljon asioita, mutta pieni varoituksen sana koskee ylilyöntejä ja itsesi liiallista hemmottelua. Heräteostokset voivat käydä turhankin kalliiksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kyllästyt helposti liian tasaisena junnaavaan elämään. Etsi toki uusia kiinnostuksen kohteita. Jakso suosii asioiden ja mielipiteiden tuuletusta, mutta ehkä on hyvä muistaa, että aivan kaikesta vanhasta ei pidä luopua tuosta vain, sillä uudetkin asiat menettävät aikanaan hohtonsa. Mieti, mitä todella haluat elämääsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Suuntasi on vahvasti eteenpäin, ja pystyt ottamaan jättiharppauksen missä tahansa hankkeessa, mihin nyt keskität energiasi. Mikäli et kanavoi tarmoasi tarkasti, olosi on epämääräisen levoton ja ylivirittynyt ja voi johtaa konflikteihin toisten kanssa. Tiedosta, miten arvokas latauksesi on, ja käytä se viisaasti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt taipuvainen laiskuuteen ja menemään kernaasti sieltä, missä aita on matalin. Älä kuitenkaan luovu periaatteistasi tai laske vaatimustasoasi vain ohimenevän vetelyyden vuoksi. Mikäli et nyt pysty antamaan parastasi, siirrä itsellesi tärkeät asiat suosiolla hetkeksi sivuun ja tee jotain vähemmän tärkeää.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet itsevarma ja tiedät varsin tarkkaan, mitä haluat. Sinulla on silmää tehdä onnistuneita hankintoja, ja taloustilanteesi on vakaa, joten päivitä vaikka vaatevarastoasi tai investoi johonkin, josta olet haaveillut pitkään. Osoitat anteliaasti huomiota läheisillesi, millä on suotuisa vaikutus ihmissuhteisiisi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämässäsi puhaltaa vahva myötätuuli. Luvassa on vauhdikasta menoa, ja mikäli janoat seikkailuja, niitäkin on nyt runsaasti tarjolla. Voit toki itse valita, mihin kaikkeen lähdet mukaan, mutta vaikka päättäisit ottaa rauhallisesti, et silti voi välttyä muiden huomiolta, luovuuden puuskilta ja oivalluksilta.

X