Seuran viikkohoroskooppi 20.1.-26.1. – Hyvää syntymäpäivää, Maija-Liisa Peuhu!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Maija-Liisa Peuhu
Maija-Liisa Peuhu syntyi 20. tammikuuta vuonna 1942. © Tiia Ahjotuli/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 20. tammikuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Maija-Liisa Peuhu!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tiedät jonkin muutoksen olevan ovella, mutta malta vielä hetki ennen kuin lyöt mitään lukkoon sen suhteen. Jokin tärkeä tiedonmurunen on yhä pimennossa. Tiedät kyllä, milloin ratkaiseva pala löytyy ja osaat asettaa sen paikalleen tyylikkäästi ja hötkyilemättä. Karismasi on suurta ja ihmissuhteet palkitsevia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavallista kokeilunhaluisempi ja valmis etsimään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin aivan uudenlaisista lähteistä. ­Ihmissuhteissasi on nyt tiettyä kohtalon­omaisuutta. Saatat kokea äkki-ihastumisen tai inspiroitua jostakusta tuntemattomasta. Myös hengenheimolaisen löytyminen on nyt mahdollista.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Oinas

(21.3.–19.4.)

Joku koettaa puhua sinua puolelleen tai vaikuttaa muulla tavoin päätöksentekoosi. Kun tiedostat tämän, sinun on helpompi välttyä tulemasta manipuloiduksi. Pidä pääsi kylmänä ja ota vastuu omista ratkaisuistasi, niin pysyt ohjaksissa ja pystyt tekemään itsenäisesti myös mahdollisesti tarvittavat korjausliikkeet.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt paljon pohdittavaa, mutta selkeät vastaukset tuntuvat olevan kiven alla. Älä yritä kiirehtiä ja pakottaa niitä esiin vaan ota välillä etäisyyttä ja keskity johonkin konkreettiseen ja rentouttavaan puuhaan. Kun aika on kypsä, tiedät kyllä, mitä tehdä. Jonkinlainen irtiotto voi osua tähän jaksoon.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ulkoisesti vaikutat tavallista rauhallisemmalta, mutta samalla tehokkuutesi on omaa luokkaansa. Osaat nyt valita viisaasti ne siirrot, jotka tuottavat tulosta nopeasti ja varmasti. Keskittymiskykysi on normaalia parempi, joten opit uutta ja sisäistät isojakin asiakokonaisuuksia nopeasti. Menestyksekäs jakso.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ilmassa on nyt paljon levottomuutta. Asiat ja tilanteet muuttuvat nopeasti, joten lienee parasta pidättäytyä tekemästä isompia sitoumuksia siihen asti kunnes tilanne on vakaampi. Myös oma mielesi tuppaa nyt ailahtelemaan, joten tärkeiden henkilökohtaiseen elämääsi liittyvien päätösten tekoa kannattaa siirtää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saatat kokea jonkun kilpailevan kanssasi tai ­pyrkivän tavalla tai toisella horjuttamaan itseluottamustasi. Älä provosoidu vaan keskity rauhassa omaan tekemiseesi. Joku henkilö tai asia menneisyydestä voi nousta jälleen ajan­kohtaiseksi. Ihmissuhteissa ystävyyden merkitys korostuu. Ehkä löydät hengenheimolaisen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat nyt kokea voimakasta kyllästymistä tai uupumusta. Se on merkki siitä, että jokin osa-alue elämässäsi on tullut tiensä päähän tai kaipaa isoa muutosta. Älä hätiköi, mutta ota viesti kuitenkin vakavasti ja pohdi, onko elämässäsi tosiaan jotain sellaista, joka ei tuo enää iloa vaan pelkästään vie voimiasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmassa on paljon jännitteitä, jotka voivat purkautua esimerkiksi turhanpäiväisinä riitoina tai tarpeena saada osoittaa olevansa oikeassa hinnalla millä hyvänsä. Sen sijaan että lähtisit mukaan hedelmättömään väittelyyn, ota käyttöösi ylimääräinen annos empatiaa ja huumorintajua. Tähtää sopuun ja harmoniaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Joku yrittää ajaa omaa etuaan käyttämällä sinua apunaan. Valitset kuitenkin itse taistelusi, joten jos hanke on ristiriidassa omien periaatteidesi tai tavoitteidesi kanssa, kieltäydy kohteliaasti yhteistyöstä. Karismasi ja älysi riittävät kyllä saavuttaaksesi haluamasi ilman kyseenalaisia kumppaneitakin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Uit kuin lohi vastavirtaan. Siinä missä muut viljelevät kauhukuvia ja pessimismiä, sinä näet hienoja tilaisuuksia ja pursuat luovia ideoita. Kulmakarvat kohoilevat puuhakkuutesi ja elämänilosi edessä, mutta se ei menoasi haittaa. Hienoa, jos löydät jonkun yhtä myönteisesti ajattelevan, mutta pärjäät yksinkin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Uhkut vahvaa energiaa, joka kannattaa suunnata viisaasti, sillä patoutuessaan se voi muuttua jopa sotaisaksi. Sinulla on nyt upea tilaisuus viedä tavoitteitasi aimo harppauksin eteenpäin, mutta liika puskeminen ja toisten jyrääminen herättävät­ vastustusta ja voivat syöstä sinut epäsuosioon. Muista diplomatia.

 

X