Seuran viikkohoroskooppi 20.-26.4.2018

Jaa artikkeli
Kapellimestari Jukka-Pekka Saraste
Kapellimestari Jukka-Pekka Saraste viettää syntymäpäiväänsä 22.4., jolloin hän täyttää 62 vuotta. © Jussi Nukari/ LK

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olosi pitäisi olla varsin mukava ja energinen. Planeettaharmonia auttaa sinua pitämään asiat kasassa. Sinulla on poikkeuksellinen tilaisuus saada mielipiteesi esiin, tai saat luotua yhteyden tärkeään tahoon. Tämä on erinomainen jakso viedä eteenpäin laajoja työhankkeita. Kohenna vielä ulkoista olemustasi, pian huomiosi siirtyy maahan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kaipaat irtiottoa tai vetäytymistä, mikä onnistuisi parhaiten mökillä, retriitissä tai muutoin kaukaisissa maisemissa. Toisten taloudelliset asiat koskettavat sinua, tai joudut ratkomaan niitä työssäsi. Ehkä niukkuutta jaetaan. Merkittävän hankinnan suhteen tulee päätös viimeistään seuraavalla jaksolla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ehkä löydät itsesi tiukasta tilanteesta. Vaatimukset tekemisiäsi kohtaan lisääntyvät, tai sitten vaadit muilta ihmeellisiä suorituksia. Työsuhde tai kumppanuus voi jäsentyä uuteen uskoon – lopullisesti. Saat yllättävää voimaa, jota voit käyttää hyödyksi harrastuksessa. Ystävät ilahduttavat, joten mene mukaan tapaamiseen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet päässyt tarkan tai raavaan työn makuun viime viikkoina. Saat pureutua tehtäviisi entistä enemmän ja syvällisemmin. Jotkut kaivavat pihaansa tai myllertävät jotain muuta, myös lähiviikkoina. Työhön liittyvä suhdeseikka tulee päätökseen, ja voit jatkaa kevyemmällä vaihteella. Romantiikka on poissuljettu.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin mutka elämässäsi suoristuu, ja jatkat selkeällä linjalla. Nyt ja lähiviikkoina lahjakkuutesi ja aikaansaannoksesi huomataan ja voit surffata aallonharjalla. Voit saada oven auki muualle, jopa ulkomaille, mistä on hyötyä työssäsi. Harrastuksessa on mielenkiintoinen paikka. Kohtaat hurmaavaa käytöstä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kuinka paljon oikein suunnittelet muutoksia elämäsi perusrakenteisiin? Kaikki on mahdollista, asunnon vaihdosta lähtien. Sinulla voi mennä paljon aikaa siivoamiseenkin. Saat todennäköisesti helpotuksen talousasiaan, eikä se vaivaa enää jatkossa. Energiat ovat jonkin verran äkäiset, eikä se suosi romantiikkaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Energiasi lakkoilee, joten pidä huolta, ettet sairastu kevätflunssaan. Saat työssäsi paljon aikaan, ja varsinkin kirjoitustehtävät sujuvat hyvin. Selvität vaikean asian puhumalla, minkä myötä asemasi paranee. Karsi kirjahyllystäsi ylimääräiset kirjat ja mapit, se selkiyttää. Suhteessasi on piakkoin ruvettava puhumaan oikeista asioista.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt ei näyttäisi olevan kovin lennokasta aikaa, joten et ole omimmillasi. Ehkä joudut paneutumaan tehtäviin, joihin et ole tottunut, mikä vaatii harjoittelua. Agendalla ovat yhä konkreettiset asiat, joihin lukeutuu kaikenlainen askartelu. Katsasta puutteet ja korjaa ne. Suhteetkin pysyvät käytännöllisyyden piirissä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Merkissäsi olevat planeetat pitävät sinua tiukassa aikataulussa ja vaativien hankkeiden parissa. Sinun on rakennettava elämääsi – mahdollisesti jopa kokonaan uuteen uskoon. Tai sitten muutokset liippaavat läheltä, ja olet tavalla tai toisella mukana. Esiinnyt eduksesi jossain tilanteessa ja hurmaat vastakkaisen sukupuolen edustajan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Väsähdät helposti, joten välttele liikaa rasitusta tulevina viikkoina. Rauhallinen toiminta sopii sinulle nyt parhaiten kaikin tavoin, ja askeettinen paikka houkuttaa. Tutustu joogaan, sillä voit löytää kehostasi ja mielestäsi uusia ulottuvuuksia. Mielikuva suhteesta on korkea, ja kompromissi tuntuu vaikealta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso ei vaikuta eriskummalliselta eikä suuntaa antavalta. Hoidat parhaiten tehtävät, joihin liittyy yhteisöjä tai ryhmä, ja kykenet jopa ohjaamaan muita. Muista myös ryhmäliikunta. Päivittäinen yhteydenpito sujuu ilman ilmakuoppia, ja vaikeistakin seikoista sovitaan. Pientä kitkaa alkaa tulla suhteeseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on nyt kova pyrkimys johonkin, ja siihen voi sisältyä vääntöä ja uhittelua. Parhaimmillaan saat itsestäsi paljon irti, ja ihmettelet sitä itsekin. Älä yritä ottaa sitä mikä ei sinulle kuulu, sillä silloin saat näpeillesi. Nauti suhteessa vaikka yhteisestä juhla-ateriasta ja muusta maallisesta. Pian keskustelut vievät mukanaan.

X