Seuran viikkohoroskooppi 23.12.-29.12. – Hyvää syntymäpäivää, Kari Salmelainen!

Jaa artikkeli
viikkohoroskooppi
Televisiojuontaja Kari Salmelainen syntyi 26. joulukuuta 1948. Lue nyt Seuran viikkohoroskooppi. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Televisiojuontaja Kari Salmelainen viettää 73-vuotissyntymäpäiväänsä 26. joulukuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Kari Salmelainen!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tunnet olosi itsevarmaksi ja luottavaiseksi ja olet tavallista ahneempi uusille kokemuksille. Seuraelämäsi on vilkasta ja antoisaa. Myös rakkauselämäsi kukoistaa, sillä osaat nyt ilmaista itseäsi ja tunteitasi poikkeuksellisen avoimesti ja rehellisesti. Jokin kohtaaminen voi ravistella ajatuksiasi kunnolla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet jonkinlaisella vedenjakajalla. Aloittamasi hanke on edennyt tiettyyn pisteeseen, mutta nyt sinun pitää joko panna kunnolla lisää pökköä pesään tai unohtaa koko juttu. Jumittamaan ei kannata jäädä, sillä se vain lamauttaa ja syö inspiraatiotasi. Jakson yllättävintä ja parasta antia tarjoavat ihmissuhteet.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla näyttää nyt olevan valttikortit käsissäsi, sillä onnea piisaa niin rakkaudessa kuin raha-asioissakin. Hankkeitasi siivittävät poikkeuksellisen suotuisat tuulet, ja elämäsi on rikasta niin sisällöllisesti kuin kokemustenkin puolesta. Jokin matka tai jopa pysyvämpi ympäristövaihdos saattaa olla edessä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on selkeä näkemys siitä, miten haluat asioiden olevan. Et pelkää ottaa puheeksi hankaliakaan aiheita tai ryhtyä konkreettisiin toimiin saavuttaaksesi tuloksia. Vältä kuitenkin komentelua ja jyräämistä. Hyväksy, että muilla sopeutuminen voi viedä pitempään. Käytä pehmeitä keinoja ja kuuntele muitakin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Erilaiset kohtaamiset ja ihmissuhteet ylipäätään ovat jakson keskiössä. Joku henkilö menneisyydestä saattaa antaa kuulua itsestään. Myös jokin vanha haava tai riita voi nousta esiin, mutta se on nyt mahdollista kohdata rakentavalla ja kypsällä tavalla, mikä parantaa ja auttaa viimein panemaan pisteen asialle.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet levoton ja sinun voi olla vaikea rentoutua. Eteenpäinmenon vimma on vahva, mutta jos vaihdat alati päämäärää tai se on vielä osaksi hämärän peitossa, tuloksena on pelkkää säntäilyä sinne tänne. Jos pystyt valitsemaan selkeän tavoitteen, jota kohti pyrit kärsivällisesti, menestyksen mahdollisuudet ovat upeat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet altis vilkuilemaan sivuillesi sen sijaan että keskittyisit siihen, mitä itse haluat ja mitä sinulla jo on. Turha kilpailu ja vertailu syövät energiaa ja iloa elämästäsi. Hellitä suosiolla kuvitteellisista vaatimuksista ja viljele sen sijaan lempeää ja hyväksyvää asennetta sekä itseäsi että muita kohtaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Uhkut ideoita ja energiaa ja voit nyt saada viedyksi unelmiasi aimo harppauksen eteenpäin. Vaarana on vauhtisokeus, joten huolehdi siitä, että muistat myös välillä levätä ja keskittyä nauttimaan läheistesi seurasta. Toisin kuin ehkä pelkäät, se ei hidasta edistymistäsi vaan lisää luovuuttasi ja lataa akkusi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinusta uhkuu sisäistä rauhaa ja itse­varmuutta, joka vetää muita vastustamatto­masti puoleensa­. Jaksoon voi sisältyä jokin erityisen merkittävä kohtaaminen. Saatat löytää uuden ystävän, mentorin tai muun kumppanin, jonka kanssa tunnet poikkeuksellisen syvää yhteyttä. Myös jo olemassa olevat suhteet vahvistuvat.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet tavallista päättäväisempi ja pontevampi saattaessasi hankkeitasi eteenpäin. Se, joka kuvittelee voivansa lannistaa sinut kritiikillään, tulee hämmästymään itsevarmuudestasi. Ihmissuhteissa ystävyys ja lojaalius korostuvat. Myös romanttista kipinää on ilmassa, ja jokin äkki-ihastuskin voi olla mahdollinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elät kiehtovaa vaihetta, jossa joka nurkan takaa tuntuu nyt paljastuvan uusia mahdollisuuksia. Elämäsi on laajenemassa, mikä voi näkyä uusina tuttavuuksina, työnä tai paikkoina, jotka tulevat jollain tavalla kuvioihin jäädäkseen. Olet avoin ja huoleton ja valmis tekemään asioita aiemmasta poikkeavalla tavalla.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet valmis aloittamaan jotain uutta. Ensin on kuitenkin hyvä tehdä inventaario tähän­astisesta elämästäsi. Suursiivous on paikallaan ja se ­tarkoittaa paitsi konkreettista pöydän ja nurkkien putsausta, myös henkistä ja fyysistä karsintaa. Hankkiudu eroon tavoista ja asioista, jotka eivät edistä hyvinvointiasi.

X