Seuran viikkohoroskooppi 26.3.–1.4. – Hyvää syntymäpäivää, Teemu Pukki!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jalkapalloilija Teemu Pukki on syntynyt 29.3.1990. Hyvää syntymäpäivää!
Jalkapalloilija Teemu Pukki on syntynyt 29.3.1990. Hyvää syntymäpäivää! © Mvphotos
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teemu Pukki viettää syntymäpäiviään 29. maaliskuuta – onnea!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulle on nyt tarjolla mukavia yllätyksiä, jotka kohottavat sinut hetkeksi arjen yläpuolelle. Rahaan liittyvät asiat ovat myötätuulessa ja sosiaalinen elämäsi vilkasta. Rajoituksista huolimatta onnistut solmimaan ja pitämään yllä suhteita, joista on sinulle paitsi iloa myös hyötyä. Romantiikkakin kukoistaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tiedät, mitä haluat ja mihin tähtäät, mutta tiellesi tulee muutoksia ja esteitä, jotka saavat sinut tuntemaan kuin eläisit hidastetussa filmissä. Olet kuitenkin oikealla tiellä, joten älä heitä pyyhettä kehään vaan yritä suhtautua tilanteeseen positiivisesti ja huumorilla. Älä hautaa luovuuttasi puurtamiseen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet vilkas ja vaihtelunhaluinen, ja ulkoapäin tulevat rajoitukset käyvät tavallista enemmän hermoillesi ja laskevat mielialaasi. Asiat eivät ehkä mene aivan kuten haluaisit, mutta kun onnistut pitämään mielesi avoimena ja etsit uusia mielenkiinnon kohteita, saat huomata, että jaksolla on paljonkin tarjottavanaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin ihmissuhde voi nyt aiheuttaa päänvaivaa. Muista, ettet voit ratkaista ongelmia yksin, jos toinen ei ole halukas sopimaan tai tulemaan puolitiehen vastaan. Liika sopeutuminen ja toisen miellyttäminen omien tarpeidesi kustannuksella käy ajan mittaan kalliiksi omalle hyvinvoin­nillesi. Ota aikaa itsellesi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Odotuksesi jonkin asian tai hankkeen suhteen ovat nyt niin korkealla, että olet vaarassa pettyä, vaikka lopputulos olisi mitä mainioin. Muista suhteellisuudentaju. Ihmissuhteissa on rento ja mukava vaihe, ja oletkin parhaimmillasi läheistesi seurassa, kun sinun ei tarvitse yrittää todistella tai esittää mitään.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt poikkeuksellisen paljon energiaa, ja sen purkamiselle olisikin hyvä löytää sopiva kohde. Muuten on vaarana, että alat käydä ylikierroksilla, mikä puolestaan voi johtaa harkitsemattomiin tempauksiin tai vaikka tyhjänpäiväiseen riidan haastamiseen. Riittävän tehokas liikunta auttanee asiaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ahkeruudella ja kovalla keskittymisellä sinun on nyt mahdollista saavuttaa suurtakin menestystä tai ottaa aimo harppaus kohti haaveesi toteutumista. Kovin pitkään motivaatiosi ei kuitenkaan pelkkään raatamiseen riitä, joten huolehdi siitä, että elämässäsi on vastapainona myös riittävästi nautintoja ja hauskanpitoa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämässäsi on nyt kuohuntaa. Mieli­alasi voivat vaihdella hurmoksen huipulta murheen alhoon, mikä on kuluttavaa sekä itsellesi että läheisillesi. Vaikka kohtaisitkin vastoinkäymisiä tai suunnitelmasi eivät saavuttaisi menestystä, elämää suuremmista asioista ei sentään ole kyse. Keskity siihen, mikä on hyvin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso suosii ystävyyttä, rakkautta ja ylipäätään ihmissuhteita. Poikkeusoloissakin osaat löytää hauskoja yhdessäolon muotoja ja ylläpitää positiivista mielialaa. Se voi olla pelastava oljenkorsi jollekulle, joka kärsii yksinäisyydestä tai on allapäin, joten kyse ei ole ollenkaan turhanpäiväisestä asiasta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jos läheinen ihmissuhteesi on väljähtynyt tai huomaat etääntyneesi sinulle tärkeistä ihmisistä, nyt on aika tehdä asialle jotakin. Käytä kekseliäisyyttäsi ja ole valmis näkemään vaivaa suhteesi eteen. Huomaat, että se palkitaan nopeasti ja runsaasti. Keskity kuuntelemaan aidosti, mitä muilla on sanottavanaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Osaat nyt esiintyä vaivatta eduksesi, mikä kirvoittaa muilta kohteliaisuuksia ja muita huomionosoituksia. Saatat parantaa asemiasi jossain yhteisössä tai hankkeessa tai apuasi kaivataan kiperässä pulmassa. Kaikenlaiset yllätykset, yhteydenotot, lahjat tai uudet mielenkiintoiset tuttavuudet ovat mahdollisia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ihmissuhteissasi voi nyt esiintyä jännitteitä, joiden alkuperää on vaikea hahmottaa. Älä anna ongelmien paisua vaan käytä kykyäsi luoda ympärillesi harmoniaa ja luottamusta. Ei ole tärkeää se, kuka saa viimeisen sanan, vaan se, että jokainen tulee aidosti kuulluksi. Saatat innostua panostamaan kodin viihtyisyyteen.

X